Δεν μπορείς.Γνωρίζει κάποιος αν την εφαρμογή Κένταυρος μπορώ να την εγκαταστήσω ΚΑΙ στον υπολογιστή μου ή έστω στο τάμπλετ για να μπορώ να βλέπω καλύτερα τις περιοχές;
Τώρα την έχω εγκατεστημένη στο τηλέφωνο αλλά είναι μικρή η οθόνη και δε με βολεύει. Θα ήθελα να την είχα και σε υπολογιστή για να βλέπω με ευκρίνεια τις περιοχές. Αφού την έχω αγορασμένη μέσω ΚΣΕ και αφού και οι δύο είναι δικές μου συσκευές γιατί να μην μπορώ;
Δυστυχώς βλέπω πως μιλάει για συμβατότητα μόνο με λειτουργικά κινητών και ό,τι οδηγίες έχει είναι μόνο για εγκατάσταση σε κινητά... Ο μόνος τρόπος να τη χρησιμοποιήσει κάποιος και να δει σε μεγάλη οθόνη είναι να μπει σε tablet και να συνθεθεί σε οθόνη...Γνωρίζει κάποιος αν την εφαρμογή Κένταυρος μπορώ να την εγκαταστήσω ΚΑΙ στον υπολογιστή μου ή έστω στο τάμπλετ για να μπορώ να βλέπω καλύτερα τις περιοχές;
Τώρα την έχω εγκατεστημένη στο τηλέφωνο αλλά είναι μικρή η οθόνη και δε με βολεύει. Θα ήθελα να την είχα και σε υπολογιστή για να βλέπω με ευκρίνεια τις περιοχές. Αφού την έχω αγορασμένη μέσω ΚΣΕ και αφού και οι δύο είναι δικές μου συσκευές γιατί να μην μπορώ;
Καλησπερα γινεται απλα θα χρειαστει να μετατρεψεις τον υπολογιστη σου σε android menu .Γνωρίζει κάποιος αν την εφαρμογή Κένταυρος μπορώ να την εγκαταστήσω ΚΑΙ στον υπολογιστή μου ή έστω στο τάμπλετ για να μπορώ να βλέπω καλύτερα τις περιοχές;
Ευχαριστώ alex.Καλησπερα γινεται απλα θα χρειαστει να μετατρεψεις τον υπολογιστη σου σε android menu .
https://www.bluestacks.com/bluestacks-5.html κατεβαζεις αυτο το προγραμμα , το κανεις εγκατασταση .
Εκει που ειναι το playstore θα χρειαστει να συνδεθεις με gmail . Αν δεν εχεις ή δεν θελεις να βαλεις αυτο που εχεις , σε 2-3 λεπτα κανεις ενα καινουργιο . Αφου το συνδεσεις κατεβαζεις οτι εφαρμογη θελεις σαν να εχεις το κινητο σου
Αν θέλεις κάποια στιγμή μέσα στο Σκ να το κάνω για να το δειςΟκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η απάντηση είναι, όχι δεν γίνεται.