George Ant.
Staff member
πες και το κανάλι σου για να τα δούμε.@JosephPapado
14 hours ago
Κάνετε λίγη υπομονή. Από την προσεχή Τετάρτη, και κάθε Τετάρτη, ο Χρήστος θα κάνει σεμινάρια οπλογνωσίας τα οποία θα βιντεοσκοπώ και θα ανεβαίνουν στο κανάλι μου.
https://youtube.com/@josephpapado?si=ttMByWEJlrw0yXTzπες και το κανάλι σου για να τα δούμε.
Μακαρι να τον ακολουθήσουν και άλλοι τόσοι.Μεγάλο κεφάλαιο,για τον κυνηγετικό χώρο.
Μπράβο φίλε πολύ χρήσιμο αυτό για όλο τον κόσμο των οπλόφιλων .@JosephPapado
14 hours ago
Κάνετε λίγη υπομονή. Από την προσεχή Τετάρτη, και κάθε Τετάρτη, ο Χρήστος θα κάνει σεμινάρια οπλογνωσίας τα οποία θα βιντεοσκοπώ και θα ανεβαίνουν στο κανάλι μου.
Εξαιρετικός άνθρωπος με παιδεία και ίσως ο άνθρωπος με τις περισσότερες γνώσεις στο κομμάτι των όπλων που ασχολείται για την Ελλάδα .
To γραφει σε σχολιο του ο Ιωσηφ Παπαδοπουλος απαντωντας σε αλλο σχολιο.@JosephPapado
14 hours ago
Με εξωτερικά τσοκ.Αν θυμάμαι καλά σε μια παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι κυνηγά με μια raffaello.
Είπα απλά να το αναφέρω![]()
Όπως έχει δηλώσει ότι δεν είναι και ο Κναπ...Αν θυμάμαι καλά σε μια παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι κυνηγά με μια raffaello.
Είπα απλά να το αναφέρω![]()
Φταίει η προφορά, αν ξεκινήσει και ο Χρήστος τα βαριά αμερικάνικα θα έρθουν και τα αποτελέσματα.....with the benelli shotgunΌπως έχει δηλώσει ότι δεν είναι και ο Κναπ...
Δεν διευκρίνισε ακριβώς τι φταίει...
Εννοείται και αορτήρα δερμάτινο πλεξούδαΜε εξωτερικά τσοκ.
Άι ρεΜε εξωτερικά τσοκ.
Τσαπρρρ ισύΆι ρε