Χρήστος Χατζιώτης Συνέντευξη

Το θηραμα ειτε απο στερια ειτε απο θαλασσα δεν πουλιεται...
Και τι διαφορά έχει το θήραμα από την θάλασσα αν το πιάσει ο ψαροτουφεκάς ή αν το πιάσει ο επαγγελματίας ψαράς; Γιατί ο ένας να μπορεί να βγάλει άδεια για να το εμπορεύεται ενώ ο άλλος όχι; Αυτό δεν καταλαβαίνω. Θεωρούν ότι οι ψαροτουφεκάδες θα κάνουν ζημιά για αυτό δεν τους δίνουν άδεια;

Και τι διαφορά έχει το θήραμα από την θάλασσα αν το πιάσει ο ψαροτουφεκάς ή αν το πιάσει ο επαγγελματίας ψαράς;
Καμμια απολυτως...
Γιατί ο ένας να μπορεί να βγάλει άδεια για να το εμπορεύεται ενώ ο άλλος όχι; Αυτό δεν καταλαβαίνω.
Σε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω,μονο αυτοι που βγαζουν αυτους τους νομους ξερουν την απαντηση...
Θεωρούν ότι οι ψαροτουφεκάδες θα κάνουν ζημιά για αυτό δεν τους δίνουν άδεια;
Το ποιοι κανουν τη ζημια το γνωριζουν πολυ καλα αλλα τουμπεκι ψιλοκομμενο...

@mangelasakis θα κάνουν κ έναρξη στην εφορία? Δε το λέω για πλάκα...
Συμφωνώ κ εγώ ότι για τα ίδια ψάρια μιλάμε,είτε είναι από βέργα είτε από δίχτυ!
Ο επαγγελματίας όμως που βιοπορίζεται από αυτό,έχει "θέμα" από τον ψαροτουφεκά που πουλάει ένα ψάρι 100 ευρο,μαύρα και του τρώει το (καλό) πελάτη!
Πόσο ζημιά του κάνει??? Αν κάποιος είναι του χώρου ας μας πει...
Γράφουμε εκτός θέματος,αλλά να ξέρετε ότι η μεγαλύτερη ζημιά γίνετε από τα γρι γρι και τις ανεμοτρατες που όλο τις απαγορεύουν και ποτέ δε σταματούν κυριολεκτικά ξετιναζουν τα πάντα.Παμε τώρα στα μικρότερα καϊκια επειδή δεν τους ελέγχει κανείς ψαρεύουν όπου γουστάρουν και όπως γουστάρουν και τα χιλιόμετρα διχτυα που έχω συναντήσει σε βυθούς είναι καθαρά ευθύνη δική τους ,και δε μιλώ την εποχή του Αστακού και της κωλοχτυπας που αφήνουν οι μάγκες τα δίχτυα στα 30 μέτρα από το βράχο μια βδομάδα και τα γαμανε όλα.Σε μια κοινωνία έννομη για όλους και με σωστή λειτουργία των επαγγελματιών επειδή η θάλασσα είναι δύσκολη θα οφείλαμε όλοι όσοι δείχνουμε σεβασμό και προσοχή στους επαγγελματίες διότι βιοπορίζονται από αυτό και έχουν την άδεια του κράτους με ότι συνεπάγεται .Έτσι όμως όπως λειτουργεί το σύστημα ο κάθε ένας ότι γουστάρει και επειδή ασχέτως τι συμβαίνει στη κοινωνία το ψάρι εχει τη δική του τιμη από άποψη χρημάτων, ο κάθε ένας είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης πράτει κατά συμφέρον και όπως βολεύεται .Το να κατηγορεί ο ένας τον άλλο είναι σύνηθες φαινόμενο .Αλλά σίγουρα αν ψαρεύαμε μόνο ερασιτεχνικά τα ψάρια θα ήταν εκατόνταπλάσια απλά δεν θα μπορούσε ο κάθε λεφτάς να φάει ότι θέλει οπότε θέλει.Λογικη που έχει καταστρέψει τον πλανήτη γενικώς όσον αφορά την τροφή.

Τον διαβάζω από μικρό παιδι....
Ο Χρήστος ειναι ενα στολίδι του χώρου μας....
Σοβαρός, τίμιος κ ειλικρινής αυτό μου εδειξαν τα γραπτά του κ τα DVD του "κυνηγετικές τριλογίες" μέσα από τον Ελευθερο τυπο...

Στα μάτια μου ανέβηκε ποιο πολυ όταν έγραψε το άρθρο για τα "Ρωσικά δίκαννα" όπως κ άλλα αρθρα για τα Baikal κ χωρίς να τα εμπορεύεται τότε...
Και ο λόγος δεν είναι γιατί τυγχάνει να είναι τα αγαπημένα μου όπλα......

Όταν γνωρίζεις καλά την ιστορία άλλων ποιοτικοτερων όπλων κ οταν έχεις μια συλλογή με καλά(και ακριβά όπλα) είναι δυσκολο να παραδεχτείς κάποια πραγματα για άλλα "κατωτερα" οπλα είτε τα εμπορεύεσαι είτε όχι......

Last edited:
o τύπος έκανε επάγγελμα τη μεγάλη του αγαπη που είχε και έχει για τα ακριβά και ποιοτικά όπλα και το συμαντικότερο χωρις άνχος για τη βιοποριστική ζωή του μαγαζιού του....
αυτό το θέμα ήταν λημένο απο πριν..
τρομερες γνώσεις τρομερό λογο....
εχω παρει ενα aya με ολοκληρες φωτιες πριν πολά χρώνια και μονο που σου μηλούσε απο το τηλέφονο καταλάβενες τη ποιότητα που είχε..

o τύπος έκανε επάγγελμα τη μεγάλη του αγαπη που είχε και έχει για τα ακριβά και ποιοτικά όπλα και το συμαντικότερο χωρις άνχος για τη βιοποριστική ζωή του μαγαζιού του....
αυτό το θέμα ήταν λημένο απο πριν..
Πολύ σημαντικό αυτό....

Με benelli κυνηγάει
Auto5 παρόλο που δεν συμπαθεί τα browning όπως έχει πεί,έχει τρείς στην συλλογή του
Μία 12άρα μία 16άρα και μία 20
η συλογη του χρήστου πρεπει να κανει οσο το σπιτι μου μαζι με το οικοπεδο που εχω

Ασχέτως της οικονομικής του επιφάνειας παραμένει απλός άνθρωπος και μεταδίδει τις γνώσεις του απλόχερα.Σαν άτομο πάντα μιλάμε με ότι διαβάζω και βλέπω γιατί δεν τον γνωρίζω .Το ότι έχεις την οικονομική δυνατότητα να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει χωρίς να προβληματίζεται από χρήμα είναι σημαντικό + ,αλλά έχουν και άλλοι περισσότερο χρήμα κατά πολύ και είναι καραγκιόζηδες .

Στο site του πάντως, δεν έχει ούτε δείγμα benelli!
Είναι διακαννομάγαζο εντελώς και όσα αυτογεμή έχει πιστεύω τα έχει απο ανταλλαγή προκειμένου να πουληθεί κάποιο δίκαννο που βρίσκει δύσκολα κάτοχο(είτε χρηματικού λόγου, είτε ιδιαιτερότητας)

Έτυχε να δω χθές το βράδυ τη δεύτερη συνέντευξη του και πραγματικά λύθηκα στα γέλια όταν άκουσα ότι τα εναλλάξιμα τσοκ υπάρχουν πριν το 1900.Δηλαδη έχουμε 124 χρόνια επιτυχής παλινδρομικής ανάλυσης σε επίπεδη αποτύπωση.Αντε...και στα 200!

Σε
Έτυχε να δω χθές το βράδυ τη δεύτερη συνέντευξη του και πραγματικά λύθηκα στα γέλια όταν άκουσα ότι τα εναλλάξιμα τσοκ υπάρχουν πριν το 1900.Δηλαδη έχουμε 124 χρόνια επιτυχής παλινδρομικής ανάλυσης σε επίπεδη αποτύπωση.Αντε...και στα 200!
σε καρέκλα καθόσουν και σύ
Κανονίστε να σας τρέχουμε

Back