George Ant.
Staff member
Για καποιο λογο το κατεβασανε και είπαν θα το ξανανεβασουνΜ'αυτο το βιντεο τι εγινε? και δεν μπορω να θυμηθω τον τιτλο μπας και το βρω. Εκτος και το ''κατεβασανε'' για καποιο λογο.
Για καποιο λογο το κατεβασανε και είπαν θα το ξανανεβασουνΜ'αυτο το βιντεο τι εγινε? και δεν μπορω να θυμηθω τον τιτλο μπας και το βρω. Εκτος και το ''κατεβασανε'' για καποιο λογο.
Έσκισε τον δεύτερο κατάλογο για να μας δείξει
Το έβλεπα σήμερα.. μου έδωσε τέλεια αφορμή για τους αστεϊσμούς μου με τους φίλους μου κυνηγούς που με παροτρύνουν να αγοράσω καραμπίνα. Το λέει ξεκάθαρα ο κ. Χατζιώτης σ' αυτό το βίντεο: "η καραμπίνα είναι εργαλείο κυνηγίου, όχι κυνηγετικό όπλο"!! χαχαχα @SpyrosBrowning ακούει;;;;;;
Συ είπας.Το λέει ξεκάθαρα ο κ. Χατζιώτης σ' αυτό το βίντεο: "η καραμπίνα είναι εργαλείο κυνηγίου, όχι κυνηγετικό όπλο"!!
Θα το δω κι εγω όταν πάω σπίτι αλλα δεν με πειθεις, η ευχρηστία της καραμπινας και οι 3αρες που εριξα στον γαμο του καραγκιόζη σημερα ειναι απολαυσηΤο έβλεπα σήμερα.. μου έδωσε τέλεια αφορμή για τους αστεϊσμούς μου με τους φίλους μου κυνηγούς που με παροτρύνουν να αγοράσω καραμπίνα. Το λέει ξεκάθαρα ο κ. Χατζιώτης σ' αυτό το βίντεο: "η καραμπίνα είναι εργαλείο κυνηγίου, όχι κυνηγετικό όπλο"!! χαχαχα @SpyrosBrowning ακούει;;;;;;
Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις! Όπως και με τα όπλα, μπορείς να "κυνηγάς" πότε με το ένα πότε με το άλλο!YΓ δεν ανέφερε πότε πρέπει να την αλλάξουμε για νεώτερο μοντέλο!
Μας άνοιξε τα μάτια να ξέρουμε πια είναι τα χειροποίητα και πια τα επεξεργασμενα
Στην προ ίντερνετ εποχη αρθρογραφουσε ο ίδιος στο κυνηγός και φύση ,με το τύπος κυνήγι είχε δοθεί ως ένθετο η εγκυκλοπαιδεια κυνηγετικής τεχνογνωσίας 13 DVD, βιβλία με το έθνος κυνήγι,τη βιβλιοθήκη του κυνηγού.Πραγματικά απορώ!
Όλα αυτά τα χρόνια ο ειδικός τύπος δεν μπόρεσε να του πάρει έστω μια συνέντευξη?