Χρήστος Χατζιώτης Συνέντευξη

Το έβλεπα σήμερα.. μου έδωσε τέλεια αφορμή για τους αστεϊσμούς μου με τους φίλους μου κυνηγούς που με παροτρύνουν να αγοράσω καραμπίνα. Το λέει ξεκάθαρα ο κ. Χατζιώτης σ' αυτό το βίντεο: "η καραμπίνα είναι εργαλείο κυνηγίου, όχι κυνηγετικό όπλο"!! χαχαχα @SpyrosBrowning ακούει;;;;;;

Το λέει ξεκάθαρα ο κ. Χατζιώτης σ' αυτό το βίντεο: "η καραμπίνα είναι εργαλείο κυνηγίου, όχι κυνηγετικό όπλο"!!
Συ είπας.
Το κάθε κυνηγετικό όπλο (τύπος όπλου καλύτερα) στον καθένα μας ξεχωριστά έχει την δική του γοητεία και ομορφιά. Όπως είπε και ο κ. Χρήστος, το κυνηγετικό όπλο πρώτα το επιλέγουμε με την καρδιά και στο τέλος (μπορεί και καθόλου λέω εγώ) με το μυαλό.
Αν και φανατικός καραμπινάκιας, ένα αγγλέ πλαγιόκαννο πάντα θα με γοητεύει.

Το έβλεπα σήμερα.. μου έδωσε τέλεια αφορμή για τους αστεϊσμούς μου με τους φίλους μου κυνηγούς που με παροτρύνουν να αγοράσω καραμπίνα. Το λέει ξεκάθαρα ο κ. Χατζιώτης σ' αυτό το βίντεο: "η καραμπίνα είναι εργαλείο κυνηγίου, όχι κυνηγετικό όπλο"!! χαχαχα @SpyrosBrowning ακούει;;;;;;
Θα το δω κι εγω όταν πάω σπίτι αλλα δεν με πειθεις, η ευχρηστία της καραμπινας και οι 3αρες που εριξα στον γαμο του καραγκιόζη σημερα ειναι απολαυση 😆

Αυτά που μου έμειναν είναι η επιβεβαίωση της αγάπης που έχω για τα αγγλέ("έρχομαι γύρω" να κάνω και τη καραμπίνα....)
και....
Τα 17 χρόνια,διαφοράς ηλικίας (μικρότερη) με τη γυναίκα του! ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ ΜΎΣΤΗ ΧΑΤΖΙΏΤΗ!!!

YΓ δεν ανέφερε πότε πρέπει να την αλλάξουμε για νεώτερο μοντέλο! 🤣🤣🤣

Last edited:
Πραγματικά απορώ!
Όλα αυτά τα χρόνια ο ειδικός τύπος δεν μπόρεσε να του πάρει έστω μια συνέντευξη?
Στην προ ίντερνετ εποχη αρθρογραφουσε ο ίδιος στο κυνηγός και φύση ,με το τύπος κυνήγι είχε δοθεί ως ένθετο η εγκυκλοπαιδεια κυνηγετικής τεχνογνωσίας 13 DVD, 20241114_055104.jpg20241114_054054.jpgIMG_20230101_182320.jpgIMG_20230101_182406.jpg βιβλία με το έθνος κυνήγι,τη βιβλιοθήκη του κυνηγού.

Last edited:
Πριν από κανα 2-3 χρόνια τον ειχα πάρει τηλέφωνο για να τον ρωτήσω κατι για το όπλο μου γιατί πουλούσε ένα ίδιο στο μαγαζί του.
Άκρως επεξηγηματικός δίχως αναστολές μου έδωσε και συμβουλή να μην επέμβω την οποία και ακολούθησα.

Back