Χρήστος Χατζιώτης Συνέντευξη

Αυτο που αναφερει στο 9ο λεπτο για την αδεια αγορας οτι για εναν μηνα αντικαταστει την ακκο που ακομα δεν εχει εκδοθει ξερουμε αν ισχυει σιγουρα; Με αφορα στο μεγιστο γιατι η αναμονη μου ειπαν πως θα ειναι μεγαλη για την εκδοση της ακκο λογω μεγαλου φορτου.

Αυτο που αναφερει στο 9ο λεπτο για την αδεια αγορας οτι για εναν μηνα αντικαταστει την ακκο που ακομα δεν εχει εκδοθει ξερουμε αν ισχυει σιγουρα; Με αφορα στο μεγιστο γιατι η αναμονη μου ειπαν πως θα ειναι μεγαλη για την εκδοση της ακκο λογω μεγαλου φορτου.
Εμένα πάντως τέτοιο χαρτί δεν μου έδωσαν. Τουλάχιστον σε μια βδομάδα την είχαν έτοιμη.

Δεν ισχύει , εμένα μου είπαν ότι το κλειδώσεις μέχρι να βγει η άδεια κατοχής .Όπως και για την αγορά χρειάζονται 2 παράβολα των 2,04€

Κράτησα δυο πραγματα από αυτό το βιντεο που τα βρίσκω σωστά...
Το ένα είναι η άποψη του περι ραβδωτων στην χώρα μας, κ το άλλο είναι το κυνηγετικό όπλο σαν μέσο ασφάλειας....

Ήθελα να δω τη μούρη του Τάσου όταν είπε ότι κυνηγάει χρόνια με καραμπίνα και τα τελευταία 5 με ποζε.
Δεν εξεπλάγην με αυτο...
Αντιθέτως με έχει στεναχωρήσει που έχει δώσει τόση αγαπη στο πλαγιοκαννο,και έχει αφιερώσει αρκετή μελέτη πανω σε αυτό, ενώ κυνηγετικά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί μαζί του......
Αυτό κ αν είναι βασανιστήριο.........

Κράτησα δυο πραγματα από αυτό το βιντεο που τα βρίσκω σωστά...
Το ένα είναι η άποψη του περι ραβδωτων στην χώρα μας, κ το άλλο είναι το κυνηγετικό όπλο σαν μέσο ασφάλειας....

Δεν εξεπλάγην με αυτο...
Αντιθέτως με έχει στεναχωρήσει που έχει δώσει τόση αγαπη στο πλαγιοκαννο,και έχει αφιερώσει αρκετή μελέτη πανω σε αυτό, ενώ κυνηγετικά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί μαζί του......
Αυτό κ αν είναι βασανιστήριο.........
Μάλλον είναι πολύ αυστηρός με τις αποτυχίες.

Δεν χρειάζεται να καταθέσω τις δικές μου απόψεις για τον συγκεκριμένο λάτρη του κυνηγιού. Ευτυχής συγκυρία να τον φιλοξενήσουμε το μακρινό 1986 (αν δεν με απατάει η μνήμη μου ) στο νησί μου για κυνήγι πέρδικας.

Last edited:
@JosephPapado
14 hours ago
Κάνετε λίγη υπομονή. Από την προσεχή Τετάρτη, και κάθε Τετάρτη, ο Χρήστος θα κάνει σεμινάρια οπλογνωσίας τα οποία θα βιντεοσκοπώ και θα ανεβαίνουν στο κανάλι μου.
Ευτυχής συγκυρία να βλέπω το κανάλι σας σε ένα σαιτ κυνηγετικό.

Πριν αρκετο καιρο ειχε βαλει ενα βιντεο που ηταν με μια παρεα διπλα σε ενα κλωβο με περδικες

Και κατηγορουσαν τους κυνηγους και πως μπορουν να τα μεγαλωνουν ωια να τα σκοτωσουν μετα κλπ κλπ

Ελπιζω πραγματι να εχει αλλαξει εντυπωση και ιδεες και να μην εκμεταλευεται απλα τις γνωσεις και την αγαπη ενος κυνηγου οπως ο Χατζιωτης για να καρπωθει την σημασια του κυνηγοκοσμο
Αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησα να παρακολουθώ το κανάλι του ( μάλιστα είχαμε συμφωνήσει ότι διαφωνούμε στο θέμα "κυνήγι" και αν θυμάμαι καλά ήταν το επεισόδιο που είχε γυριστεί στην Σαλαμίνα!

Αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησα να παρακολουθώ το κανάλι του ( μάλιστα είχαμε συμφωνήσει ότι διαφωνούμε στο θέμα "κυνήγι" και αν θυμάμαι καλά ήταν το επεισόδιο που είχε γυριστεί στην Σαλαμίνα!
Και εγω απο τοτε ειχα σταματησει

Δεν ισχύει , εμένα μου είπαν ότι το κλειδώσεις μέχρι να βγει η άδεια κατοχής .Όπως και για την αγορά χρειάζονται 2 παράβολα των 2,04€
Αυτο μου ειπαν και εμενα και ειναι λιγο βασανιστικο το περιμενε στην προκειμενη.

Back