Συμφωνώ. Και το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι πιστοποιημένος σε τίποτα από τα ανωτέρω για να έχεις λόγο περί παιδείας. Οποιοσδήποτε με ηθικό πλέγμα, στοιχειώδη κυνηγετική εμπειρία και κοινή λογική μπορεί να αρθρώσει λόγο επί του θέματος.Καλά τα βίντεο οπλογνωσιας, καλά τα βίντεο σκοποβολής,πυρομαχικών,θηραματολογιας, αλλά δε βλέπω πουθενά βίντεο κυνηγετικής παιδείας εκτός και αν θεωρούμε ότι ο μορφωμένος τεχνικά κυνηγός είναι ολοκληρωμένος.
Είμαι ένας απλός κυνηγός σε ηλικία που μαθαίνω ακόμα τα βασικά.Δεν έχω το εκτόπισμα να μιλήσω.Σαν Αλέξανδρος όμως μιλάω σε νέα παιδιά που ρωτούν τη γνώμη μου of the record.Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να δω εσένα,τον Χατζιωτη να μιλάτε για την πραγματική παρακαταθήκη του κυνηγίου.Εσεις έρχεστε σε επαφή με νέους κυνηγούς περισσότερο.Συμφωνώ. Και το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι πιστοποιημένος σε τίποτα από τα ανωτέρω για να έχεις λόγο περί παιδείας. Οποιοσδήποτε με ηθικό πλέγμα, στοιχειώδη κυνηγετική εμπειρία και κοινή λογική μπορεί να αρθρώσει λόγο επί του θέματος.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις... Ξεκίνα Άλεξ!
Ε καλά, τότε κάνε διαλέξεις για τα μυστικά του γιατι πάει η μαλακία σύννεφο ως γνωστόν στην ΕλλάδαΕίμαι ένας απλός κυνηγός σε ηλικία που μαθαίνω ακόμα τα βασικά.
Και ποιος θα τα δει?Καλά τα βίντεο οπλογνωσιας, καλά τα βίντεο σκοποβολής,πυρομαχικών,θηραματολογιας, αλλά δε βλέπω πουθενά βίντεο κυνηγετικής παιδείας εκτός και αν θεωρούμε ότι ο μορφωμένος τεχνικά κυνηγός είναι ολοκληρωμένος.
?????
Ποια εταιρεία εννοεί?
Πρώτη φορά την ακουω?????
Δεν ξέρω.... Αυτό δεν το έπιασα για ποια λέει ....η άλλη εταιρεία με τα χειροποίητα που λέει είναι η R.F.M
Πρώτη φορά την ακουω
[/QUOT R.F.M. η Luciano Rota η ίδια εταιρεία είναι
Πολύ παλιά εταιρία το 20 αρακι που έχω εινάι RFM με κανη γαλλική saint Etienne.Πρώτη φορά την ακουω
Πρώτη φορά την ακουω
τετοιο δεν εχεις
Εκει που λέει ?123 αν το πατήσεις έχει κάτι σύμβολα... είναι στίξεις!τετοιο δεν εχεις
Τι ακριβώς είναι η ρεζερβοποιηση ;Όλα αλλάζουν και θα αλλάξουν ,απλά σε ανθρώπους που έχουν γαλουχηθεί μέσα στα χρόνια με λάθος δεδομένα η μετάβαση είναι αρκετά ποιο χρονοβόρα.Απο τη μια στιγμή στην άλλη δεν αλλάζει τίποτε.
Θα μιλήσω αποκλειστικά για την δική μας χώρα.Ποσο καιρό μας πήρε να συνηθίσουμε ότι δεν καπνίζουμε όπου να ναι,αρκετό αλλά γίναν βήματα μεγάλα.Περνωντας τα χρόνια σιγά σιγά μπαίνουν νεότερα άτομα στο κυνήγι που λειτουργούν ορθότερα σε πολλά, και οι γηραιότεροι δυστυχώς σοφότεροι σε πολλά άλλα και με κακά χούγια σε εξίσου πολλά όμως περνούν στην άκρη.
Ελπίζω να έχουν διορθωθεί πολλά κακώς κείμενα ιδίως σε κάποια κυνήγια πριν το κυνήγι ρεζερβοποιηθεί εντελώς και ακολουθείς τα αυτονόητα θέλεις δε θέλεις έπειτα .Κοιτάξτε από μόνα τους δε φτιάχνουν ποτέ τα πράγματα χρειάζεται και βούληση και νόμοι .Έχω την ελπίδα ότι κάποια στιγμή τα συχνά φάουλ που συναντάμε όλοι στον κυνηγότοπος θα γίνουν σπάνιες περιπτώσεις.Θα δείξει αλλά θέλει ακόμη δουλίτσα για να καταλάβει ο άνθρωπος ότι τίποτε δεν του ανήκει σε τούτο τον τόπο ούτε το θήραμα ούτε το βουνό.Και ότι είναι ένας απλός περαστικός που πρέπει να απολαύσει ,να καρπωθεί και να βιώσει τη φύση και τα θηράματα της σεβόμενος και αυτά αλλά και τους συνοδοιπόρους του και ομοίους του .