Χρήστος Χατζιώτης Συνέντευξη

Μα αυτά θέλουμε να ακούσουμε! Τις λεπτομέρειες! Τα χοντρά τα ξέρουμε και μόνοι μας!
Ούτε αυτά ενδιαφέρουν τον μέσο κυνηγό.Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι αυτό που δεν έχει ακουστεί καθόλου από το στόμα του γνωστή μέχρι στιγμής...οι φαρμακερές κάννες και τα συστήματα λειτουργίας που κάθε όπλου που σκορπάει ή μαζεύει σκάγια.

Ούτε αυτά ενδιαφέρουν τον μέσο κυνηγό.Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι αυτό που δεν έχει ακουστεί καθόλου από το στόμα του γνωστή μέχρι στιγμής...οι φαρμακερές κάννες και τα συστήματα λειτουργίας που κάθε όπλου που σκορπάει ή μαζεύει σκάγια.
Προφανώς και δεν ξέρει από τέτοια πράγματα...

Αν ξέρεις πάνω κάτω τι σου ταιριάζει μπορείς να βρεις άνετα να βρει δικαννο να σου καθεται και με λιγες επεμβάσεις να το φερεις εκει που θες ,
υπαρχουν και αυτα με ρυθμιζομενη ραχη εξαλου οι περισοτερες εταιριες σε μονταλα σειρας σου λενε τις διαστασεις

Ούτε σε χαρτόνι δεν πάει κέντρο

Δεν βλέπω ακίδα όταν κουμπονω
Αυτά τα δίκανα έχουν κλίσεις 35/55. Για να μην βλέπεις ακίδα στο κούμπωμα μάλλον κάτι είναι περίεργο στην επώμιση. Πιθανότατα σκύβεις πολύ το κεφάλι προς τα κάτω. Δεν αποκλείω βέβαια να έχεις όντως μυστήρια μέτρα.

Στις καραμπίνες με ποιες φλάντζες βολεύεσαι;

Αυτά τα δίκανα έχουν κλίσεις 35/55. Για να μην βλέπεις ακίδα στο κούμπωμα μάλλον κάτι είναι περίεργο στην επώμιση. Πιθανότατα σκύβεις πολύ το κεφάλι προς τα κάτω. Δεν αποκλείω βέβαια να έχεις όντως μυστήρια μέτρα.

Στις καραμπίνες με ποιες φλάντζες βολεύεσαι;
Τέρμα δεξιά και επάνω

Πολύ ωραία το σημερινό σεμινάριο από τον χατζιωτη.Αλλά με αφορμή ένα όπλο που έχω, το οποίο έχει διαβρωσεις και πέρυσι το πήγα σ ένα μάστορα εδώ και μου είπε να του κάνει honing, του λέω ρε φίλε να αφαιρέσω μεταλο;;;;;; μου λέει κοίτα Κώστα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΡΙΞΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ. Μ έτρωγε όμως, το πάω σε έναν πιο έμπειρο. Του λέω τι εχουμε εδω;;;; Α εντάξει μου λέει αν θες στο τρίβω λίγο. Τον ρωτάω είναι ασφαλες ετσι;;;;; κανένα πρόβλημα μου λέει. Απλώς μετά την χρήση καθάρισμα. (ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝ ΟΛΟΙ) Μάλιστα το κυνήγησε κιόλας. Εγω Εριξα με τ οπλο καμία 300 φυσίγγια ολα οκ. Ακόμα δεν είχα πεισθεί. Λέω θα το κάνω Αθήνα το honing στον Λιακο. Του τηλεφωνώ, του λέω HONING σε μια ρεμινγκτον. Μου λέει. Δεν κάνω εγώ, αλλά θα σου δώσω τηλ, από έναν πολύ καλό. Τι οπλο είναι. Ρεμ του λέω και έχει ελαφρές διαβρωσεις. Απαντά: όλες οι ρεμινγκτον που έχω δει είχαν διαβρωσεις. Άλλες πολύ άλλες λίγες. Σε συμβουλεύω μου λέει να ΜΗΝ κάνεις. Τον ρωτάω;; ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΆΣΕΙ;;; ΈΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΕΛΏΝΤΑΣ: ΟΧΙ ΔΑ. Οκ. Μετά βλέπω και το παρακάτω βιντρο που γελάν και αυτοί.
Για τα πρακτικά έστειλα στον χατζιωτη μια ερώτηση σχετικά. Να δουμε αν απαντησει. Οόλοι οι άλλοι οπλουργοι είπαν δεν. Τέλος πάντων επειδή η αποδοση αυτης της κανης εινσι εξαιρετική δεν θελω να την χαλάσω, ταυτόχρονα ψάχνω να βρω μια παλιά κανη γιατί οι καινούργιες της ρεμ δεν έχουν καλή φήμη, απλά θέλει διαδικασιες αγοράς καινούργιου όπλου για να πάρεις νέα κανη. Χρονοβόρο.

Ότι όπλο έχει κάνει κώνο και τσεκάρισμα το βγάζει εκτός
Σε δικαννα σπανια κανουν κωνο, αν ειναι κανενα φθηνο με στραβοκομενο κωνο ή εντονο σκαλοπατι. Με τετοια οπλα λογικα δεν ασχολειται.
Στην Αμερικη στη briley που κανουν οτι κανουν, κατι παραπανω θα ξερουν.

Last edited:
Back