Για πες τι κάνουν; ;;;; ιδέα δεν έχω;Σε δικαννα σπανια κανουν κωνο, αν ειναι κανενα φθηνο με στραβοκομενο κωνο ή εντονο σκαλοπατι. Με τετοια οπλα λογικα δε ασχολειται.
Στην Αμερικη στη briley που κανουν οτι κανουν, κατι παραπανω θα ξερουν.
Για πες τι κάνουν; ;;;; ιδέα δεν έχω;Σε δικαννα σπανια κανουν κωνο, αν ειναι κανενα φθηνο με στραβοκομενο κωνο ή εντονο σκαλοπατι. Με τετοια οπλα λογικα δε ασχολειται.
Κανε κλικ(αλα μπενελλι) πανω στο μπλε και διαβασε.Για πες τι κάνουν; ;;;; ιδέα δεν έχω;
Ελληνικά δεν έχει κάνει τσοκ εσωτερικό;Κανε κλικ(αλα μπενελλι) πανω στο μπλε και διαβασε.
π.χ. https://www.brileygunsmithing.com/c-886-shotgun-lengthen-forcing-cones.aspx
Επιμηκυνση κωνου συναρμογης.Ελληνικά δεν έχει κάνει τσοκ εσωτερικό;
Εμπόριο ξέρουν παραπάνω.Σε δικαννα σπανια κανουν κωνο, αν ειναι κανενα φθηνο με στραβοκομενο κωνο ή εντονο σκαλοπατι. Με τετοια οπλα λογικα δε ασχολειται.
Στην Αμερικη δεν σηκωνει εξυπναδες σε τετοια θεματα. Ειδικα σε θεματα ασφαλειας.Εμπόριο ξέρουν παραπάνω.
Γιώργο οκ η ευθύνη βαραίνει την εταιρεία , αλλά και εκεί το κέρδος είναι ο βασιλιάς. Δεν θυμάμαι που αλλά είδα σ ένα φόρουμ Πόλα παράπονα για τσοκ after της briley νομίζω που πετάγονται έξω μετά το μπαμ. Στην ασφάλεια δίνουν μεγαλύτερη σημασία αλλά απ την άλλη πρώτα σε πωλήσεις είναι κάτι τουρκικοι τενεκεδες.!!!!!!!!!!Στην Αμερικη δεν σηκωνει εξυπναδες σε τετοια θεματα. Ειδικα σε θεματα ασφαλειας.
Συγκεντρωτικη πυριτιδα εε, για λεγε.....Γιατί βγάζετε σκελετούς από ντουλαπες τώρα?Πάει ο κώνος! Αμάν κάναμε με τα παπαγαλάκια του κάθε οπλουργου.Παει και το τροπάριο με τις συγκεντρωτικές πυρίτιδες,μη γυρίζουμε πίσω!
Για την Β.ZP.11?Συγκεντρωτικη πυριτιδα εε, για λεγε.....
????Για την Β.ZP.11?
ΒΥΖΑΡΟΥ11?Για την Β.ZP.11?
Ναι το χα κανει παλία και στα 2. Τα δικά μου είναι παλιά. Το 58αρι 10 πόντους πριν το τέλος των κανων αλλάζει λίγο ο ήχος (ας πούμε πιο μουντη καμπάνα) το κοίταξα με φακό και είδα την κόληση πιο λεπτή εκεί. στο 54 όλα οκ. Σημαντικό να κάνεις το τεστ με το σελοφαν των τσιγάρων. Όπως επίσης κάτι που δεν είπε ο χατζιωτης, στην γωνία της βάσης εκεί που κάθεται η κάνη ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει κενο (ας πούμε στο σημείο κάτω απο τους εξολκείς). πρέπει να βαζεις ενα κομάτι χαρτι και να μπαίνει μεσα.Έκανα το τεστ για ξεκολλημενες ρίγες, το b525 και το fabarm classis καμπανιζουν σε όλο το μήκος τους.Το baikal 43 έχει μπάσο καμπανισμα αφού έβαλα χαρτοταινία και έβγαλα τα τσοκ μέχρι μετά τον αορτηριουχο .Όταν φτάνεις στο μονομπλοκ, λες και χτυπας μασίφ σίδερο δεν κάνει σχεδόν καθόλου ήχο .Κραδασμό στο κλειδί έχουν όλα λίγο- πολύ.Εχει κάνει το τεστ κάνεις σε baikal;
Δεν το είπε προφανώς επειδή είναι κατασκευαστική λεπτομέρεια.Ναι το χα κανει παλία και στα 2. Τα δικά μου είναι παλιά. Το 58αρι 10 πόντους πριν το τέλος των κανων αλλάζει λίγο ο ήχος (ας πούμε πιο μουντη καμπάνα) το κοίταξα με φακό και είδα την κόληση πιο λεπτή εκεί. στο 54 όλα οκ. Σημαντικό να κάνεις το τεστ με το σελοφαν των τσιγάρων. Όπως επίσης κάτι που δεν είπε ο χατζιωτης, στην γωνία της βάσης εκεί που κάθεται η κάνη ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει κενο (ας πούμε στο σημείο κάτω απο τους εξολκείς). πρέπει να βαζεις ενα κομάτι χαρτι και να μπαίνει μεσα.
Ναι Γιαννη δεν τον ψεγω προφανως αλλωστε η εμπειρια του και η γνωση του ειναι μεγαλη. Αλλά δεν είναι λεπτομέρεια. Είναι αναγκαιότητα. Αν δεν έχει το κενό, το όπλο θα κουνήσει νομοτελιακα σύντομα.Δεν το είπε προφανώς επειδή είναι κατασκευαστική λεπτομέρεια.
Στην γωνία του καθρέφτη,στα πλαγιοκανα,πρέπει να υπάρχει κενό.
Αν το δούμε σε φως,είναι χαρακτηριστικό.