Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τόσα χιλιόμετρα για κανένα τρυγονάκι και το έληξαν, δε γαμιέται με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει,
παρά κάτω πιάνουν αγριοπερίστερα, θα την πληρώσουν αυτά...
ειπαμε φιλε μου το τρυγονι ειναι φιασκο συγχαρητηρια στα παιδια που βγαινανε για 4 πουλια

Δεν θα έπρεπε να υπήρχε μία πρόνοια να γράφει από μόνη της ασταμάτητα και να σώζει μερικά δευτερόλεπτα πριν και μετά κάθε τουφεκιά; Πόσο δύσκολο είναι αυτό να γίνει;
Μπορεί να γράψει μόνη της.Εχει λειτουργία.Απλα δεν κρατάει η μπαταρία τόσο πολύ.

Σήμερα... είχε πουλια . Κοπάδια 20αρια plus. Κυνηγοί μηδέν. Περίοδος μετανάστευσης με συννεφιές,ψιλοβροχο και πολλα τρυγόνια και οι ποταμιες κ τα τουμπίνια άδεια από κόσμο κ από τουφεκιές
Κρίμα.
Είναι πού δεν έχει πουλιά! Μετρησανε αυτοί! Μετρησανε τ @@@@@@ μόυ! Κωλοευρωπεοι

Είναι πού δεν έχει πουλιά! Μετρησανε αυτοί! Μετρησανε τ @@@@@@ μόυ! Κωλοευρωπεοι
Πως δεν μετράνε αδερφέ? Μετράνε. Αλλά τα νούμερα που βγαίνουν είναι αυτά που θέλουν αυτοί να βγουν. Αντε και του χρόνου τώρα με όριο 3 και λήξη στα 2000 τεμάχια.

Πως δεν μετράνε αδερφέ? Μετράνε. Αλλά τα νούμερα που βγαίνουν είναι αυτά που θέλουν αυτοί να βγουν. Αντε και του χρόνου τώρα με όριο 3 και λήξη στα 2000 τεμάχια.
Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αυξηθεί οι παρανομία.. πολύ φωβαμε ότι σε λίγα χρόνια κανένας δεν θα νοιάζεται για ρυθμιστηκες

Ενταξει πρωτογνωρο δεν θα το ελεγα,το παλιο περασμα που τα πουλια μπαιναν απο Ισσο, λιμνη,Αλευροπαρι εχει τελειωσει εδω και χρονια...οτι πουλι μπει τωρα σε εμας ειναι απο ανατολικα Αλβανια ,Ηπειρο,κι αυτο θα γινει επειδη θα τα σπρωξει ο καιρος οχι επειδη ειναι το περασμα τους απο εδω...Πιο πιθανο ειναι να δεις να μπαινουν πουλια απο Καβο(αναποδα...) ή και τα ανατολικα παραλια παρα απο τα δυτικα που ηταν το παραδοσιακο μπασιμο....
Aυτα που γραφεις Γιαννο ειναι γνωστα.Φετος εκανε και τους καιρους που λες,μεχρι περσυ βλεπαμε εδω κατω 10 πουλια,φετος δεν ειδαμε ΚΑΝΕΝΑ!Ειναι πωτογνωρο,πως να σου το πω?

Aυτα που γραφεις Γιαννο ειναι γνωστα.Φετος εκανε και τους καιρους που λες,μεχρι περσυ βλεπαμε εδω κατω 10 πουλια,φετος δεν ειδαμε ΚΑΝΕΝΑ!Ειναι πωτογνωρο,πως να σου το πω?
Βασιλη ο καιρος ειναι καθοριστικος παραγοντας και δυστυχως οι καιροι που εκανε φετος ηταν εντελως αναποδοι απο αυτους που θελουμε με αποτελεσμα ουτε να μην το δουμε οχι να ντουφεκισουμε...

Σημερα μετα τη βροχη κατα τις 12 το μεσημερι φανηκανε και σε μας ψηλωμενα πολυ μπουλουκια ειδαν 4-5 κουρεντιες απο 20 εως 50 πουλια κι αυτο ητανε(δυστυχως εγω δεν προλαβα να δω κανενα,μου αρεσει μονο και μονο να τα βλεπω...)καπου τα επιασε η βροχη κατσανε και με το που εκοψε του δωσανε για κατω...καλο τους ταξιδι...

Το πέρασμα συνεχίστηκε και σήμερα,το θέαμα με τα κοπάδια ήταν απίστευτο,τα πουλιά έφευγαν ήρεμα και ωραία, όποιος λέει ότι υπάρχει μειώσει στο τρυγόνι άμα έβλεπε τρεις μέρες τώρα τη έχουν δει τα μάτια μου θα αναθεωρουσε.....

Το πέρασμα συνεχίστηκε και σήμερα,το θέαμα με τα κοπάδια ήταν απίστευτο,τα πουλιά έφευγαν ήρεμα και ωραία, όποιος λέει ότι υπάρχει μειώσει στο τρυγόνι άμα έβλεπε τρεις μέρες τώρα τη έχουν δει τα μάτια μου θα αναθεωρουσε.....
Δυστυχώς εμείς είμαστε η τελευταία τρύπα στη φλογέρα... Όσα και να δεις εσύ, όσα και να δω εγώ δεν αλλάζει κάτι... Τα νούμερα, οι γραφικές παραστάσεις, οι μελέτες και τα διάφορα παιχνίδια τακτικής και πολιτικής είναι αυτά που καθορίζουν πολλά πράγματα... όχι μόνο το Τρυγόνι.

Δυστυχώς εμείς είμαστε η τελευταία τρύπα στη φλογέρα... Όσα και να δεις εσύ, όσα και να δω εγώ δεν αλλάζει κάτι... Τα νούμερα, οι γραφικές παραστάσεις, οι μελέτες και τα διάφορα παιχνίδια τακτικής και πολιτικής είναι αυτά που καθορίζουν πολλά πράγματα... όχι μόνο το Τρυγόνι.
Έτσι όπως τα λες είναι...

Δεν βλέπεις τι γίνεται με τον λύκο.

Έχει φτάσει μέχρι τις πόλεις και ακόμα λένε πως είναι σε εξαφάνιση...

Μεγάλη μπίζνα η οικολογία και η ζωοφιλια

Μην ειστε τετοιοι ρε.
Νιωστε υπερηφανοι για τουτη εδω την μικρη χωρα που ζωζει το τρυγονι απο την εξαφανιση !
Οπως σωζει τον πλανητη απο τη μολυνση του περιβαλλοντος..
Οπως σωζει και τον καθε κατατρεγμενο αυτης της γης, που εδω βρισκει μια ζεστη γωνια, φαι , υπνο, και γυναικες να βιασει.
Υπερηφανια !

Back