Ορτύκια

σημερα καηκε η μανη, παρα πολλα ορτυκια, το ευχαριστηθηκαν ολοι... παντα τετοια !!!
Χαιρομαι που υπάρχουν ακόμα παραδεισει κυνηγιού ....Πρέβεζα /Μάνη ..βόριο Ελλάδα εμάς εδώ μας κατάστρεψε η ανάπτυξη σε ένα δύο χρόνια δεν θα εχουμε που να κυνηγισουμε . Κτηζωνται παντού βηλες και ξενοδοχεία ακόμα και σε περιοχές νατουρα ....είχαμε παραδείσο και μας κατάντησαν κόλαση

Last edited:
Πρέβεζα σήμερα έχει πολλά ορτυκια άλλα έχει και έχει βγεί και πολύς κόσμος για κυνήγι,μια μικρή βόλτα σήμερα με τον Δία και φύγαμε γρήγορα γιατί θα φεύγαμε σκαγιομενοι....
View attachment 91447
Υ.Γ τρυγόνια είχε πάλι σήμερα όσες φορές σήκωσα το κεφάλι μου είδα κοπαδακια...
Και το καλό της ημέρας ακούω Τσιν βλέπω την τσίχλα πάνω από το κεφάλι μου αλλά δεν προλαβαίνω να την τουφεκισω,είχα ανοιχτό το δίκανο εκείνη την ώρα επειδή μου έφερνε ο Δίας ένα ορτύκι.
θυμήθηκες πως έχεις δίκαννο???
Έπρεπε να τελειώσει το τρυγονι για να το παρεις..o_O

Τεεελοσπαντων....
Καλο κ αυτό....... :)

Σήμερα ήταν μια από τις μέρες που σου υπενθυμίζουν ότι όσες θεωρίες κ να ακούς, όσες εικασίες κ να κάνεις, όσες καταστροφολογιες, κουμάντο στην αποδημία κάνει ο καιρός... Κ όταν ο καιρός είναι σωστός, γεμίζει ο τόπος ορτύκια...
Δυνατή μέρα για τη Μάνη σήμερα, μέρα από τα παλιά... Αξιοθηκαμε κ τη ζήσαμε...
Μπράβο σε αυτούς που ήξεραν πότε να σταματήσουν κ να γυρίσουν στο αυτοκίνητο... Καλό τους ταξίδι...

Σήμερα ήταν μια από τις μέρες που σου υπενθυμίζουν ότι όσες θεωρίες κ να ακούς, όσες εικασίες κ να κάνεις, όσες καταστροφολογιες, κουμάντο στην αποδημία κάνει ο καιρός... Κ όταν ο καιρός είναι σωστός, γεμίζει ο τόπος ορτύκια...
Δυνατή μέρα για τη Μάνη σήμερα, μέρα από τα παλιά... Αξιοθηκαμε κ τη ζήσαμε...
Μπράβο σε αυτούς που ήξεραν πότε να σταματήσουν κ να γυρίσουν στο αυτοκίνητο... Καλό τους ταξίδι...

Ωραίες φωτό Άρη και στη δυτική πλευρά να κυνηγούσες αρκετά πριν τριγύρω στο Γερολιμένα είχε παντού πουλάκια ήταν μια ωραία μέρα που όλοι συγγενείς και φίλοι μου την ευχαριστήθηκαν όπου και αν κυνήγησαν.

Ωραίες φωτό Άρη και στη δυτική πλευρά να κυνηγούσες αρκετά πριν τριγύρω στο Γερολιμένα είχε παντού πουλάκια ήταν μια ωραία μέρα που όλοι συγγενείς και φίλοι μου την ευχαριστήθηκαν όπου και αν κυνήγησαν.
Σήμερα η μέρα κ ο αέρας ήταν για Γυαλια.... Κ όντως εκεί είχε πραγματικά πολλά... Αλλά δεν το γουστάρω το μέρος εκεί κ προτίμησα τις πλαγιές που αγαπάω... Είχε πολλά κ παντού όμως... Μεγάλο πέρασμα...

Σήμερα η μέρα κ ο αέρας ήταν για Γυαλια.... Κ όντως εκεί είχε πραγματικά πολλά... Αλλά δεν το γουστάρω το μέρος εκεί κ προτίμησα τις πλαγιές που αγαπάω... Είχε πολλά κ παντού όμως... Μεγάλο πέρασμα...
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ....ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ 😇

Καλά έκανες γιατί εκεί μπορει να έτρωγες και κάνα σκάκι.

Καλά έκανες γιατί εκεί μπορει να έτρωγες και κάνα σκάκι.
Αν θα μείνεις έχει προδιαγραφές μέχρι Τετάρτη να κάνει μεγαλύτερο πέρασμα που αν το κάνει επειδή συμβαίνει στη Μάνη τα τελευταία χρόνια έπειτα κάνα δεκαήμερο κάνει κενό τέλη σεμπτεβρη με αρχές Οκτώβρη και εγώ κατεβαίνω Παρασκευή για μέρες και θα τη πατήσω εχει ξανασυμβεί.

Back