Λίγα τα ορτύκια εδώ σήμερα , μόνο 2 όμορφες φερμες από μαμά και κόρη
diesel gas near me now
shell close to me[url=https://postimg.cc/ZC1BDDdb]
[/URL]

Προσωπικά στο σπίτι μου αλλά αν θέλεις να κατέβεις κάποια στιγμή στείλε προσωπικό μύνημα να πάρω 2/3 τηλ σε δικούς μου να κοιτάξουμε για δωμάτιο ότι μπορεί να γίνει καλύτερο από τιμήΡε παλικάρια όταν κατεβαίνετε στην μανη που μένετε, γιατί όταν θέλησα να κατέβω για κυνήγι έπαθα ένα σοκ από της τιμές τον καταλυμάτων.
Ευχαριστώ…..Προσωπικά στο σπίτι μου αλλά αν θέλεις να κατέβεις κάποια στιγμή στείλε προσωπικό μύνημα να πάρω 2/3 τηλ σε δικούς μου να κοιτάξουμε για δωμάτιο ότι μπορεί να γίνει καλύτερο από τιμή
Αυτό το τρέιλερ το ξέρω
Χρηστάρα, όπως σε βλέπω, δεν πρέπει να τρώτε αγοραστό κρέας στην οικογένεια, ε;;;Πολύ πιο λίγα τα ορτυκακια σήμερα αλλά με υπομονή μαζεύεις από κανένα....
View attachment 91488
Ούτε ψάρια...Χρηστάρα, όπως σε βλέπω, δεν πρέπει να τρώτε αγοραστό κρέας στην οικογένεια, ε;;;![]()
Ούτε ψάρια...![]()
Ευτυχώς υπάρχουν οι τόνοιΜαλάκια??
Φωτογραφία εξωφύλλου.....Λαυρεωτική φτωχά τα πραγματα.Ενα πουλι βρηκαμε αλλα μας γεμισε την μεραView attachment 91499
Σε ευχαριστώ πολύ ΒασίληΦωτογραφία εξωφύλλου.....
Φτου φτου σκόρδα.....να είμαστε γεροί εμείς και αυτά.....Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη
Έτσι όπως τα λες Λεωνίδα,μια με δύο φορές την εβδομάδα έχουμε στο τραπέζι κυνήγι (όταν είναι η περίοδος),το καλό είναι ότι τα κορίτσια μου τα τρώνε ευχάριστα και το τιμούμε το θήραμα.....Χρηστάρα, όπως σε βλέπω, δεν πρέπει να τρώτε αγοραστό κρέας στην οικογένεια, ε;;;![]()
κΠαντελη ψαράκι κάθε Κυριακή και στο κάρβουνο πάνταΟύτε ψάρια...![]()