Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κ εμένα με απόσυγκεντρώνει, ειδικά στο περπάτητο που ο χρόνος είναι μετρημένος κ πολύτιμος... Βάζω μια επιπλέον έννοια στο κεφάλι που μου χαλάει πολύ τη διαδικασία κ την απόδοση αν θες... Τουφεκαω τραγικά καλύτερα χωρίς την κάμερα... Είναι που δεν γράφει κ συνεχόμενα κ πρέπει με το σήκωμα του πουλιού να την ανοίξεις κιόλας... Ωστόσο 5 πλάνα που μένουν έχουν τη γοητεία τους, δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα πάντα...

Όσο για το εκκλησάκι, δεν ήξερα να το βάλω, να μην το βάλω, είναι κ κάτι ιδιαίτερο κ προσωπικό... Με όλο αυτό όμως με τη μέση πέρασα κ μια χρονιά που έβλεπα τις κορυφές που αγαπάγα κ έβαζα τα κλάματα από τον πόνο κ τον φόβο αν θα τις ξανανεβω... Κ με τον δικό μου τρόπο τις ξανανεβηκα... Εγώ νιώθω ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ κ εκεί, άλλοι μπορεί όχι... Κάθε χρόνο όμως, θα μπω στο εκκλησάκι, νιώθω ότι είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας...
Το αποτελεσμα οταν τα θηραματα ειναι ελαχιστα μετραει ως επιβραβευση του σκυλου φερμας φιλε στην δικη μου περιπτωση
Οταν πας ωια ορτυκια και ξερεις οτι σου αναλογει 1-3 φερμες θες να κρατησεις 1-2 πουλια για το σκυλι

Φετος μπηκαν πολλα ορτυκια αλλα δεν ειναι για εμας…….

Το κυνήγι έχει πάψει να είναι απλό όπως ήταν κάποτε και κυρίως έπαψε να έχει την κοινωνική αποδοχή που επίσης είχε κάποτε.Χρειάζεται μια προσέγγιση όλο και πιο διαχειριστική σε σχέση με το παρελθόν .Βιώνει μια στιγμή ' ' κούρασης ' ' , ας μην το κουράζουμε περισσότερο...

Τουλαχιστον σωσαμε το τρυγονι...

View attachment 91888
Ειναι ντροπή εμεις να τα προστατεύουμε και οι κελεμπίες να τα ρημάζουν ,ας τα δουν οι σύλλογοι ,υπουργοί και όλοι οι υπεύθυνοι λυπάμαι πολυ ,δεν μιλάμε για κυνηγι ,αλλα για καταστροφή ......

ειναι καθαρά θεμα νοοτροπίας λάου κουλτούρας....
εκει κάτω ακομα κάνουν αγοραπολισίες ανθρόπων και ειναι λεει στα ήθη και έθημα τους .
στα πουλιά θα κολήσουν...
ασε που οταν βλέπεις πληθόρα θυραμάτων να κατακλήζουν το μερος και δε σε ενδιαφέρει τι γυνετε στον αλλο κοσμο τοτε γιατι να τους νιάξει

Ειναι ντροπή εμεις να τα προστατεύουμε και οι κελεμπίες να τα ρημάζουν ,ας τα δουν οι σύλλογοι ,υπουργοί και όλοι οι υπεύθυνοι λυπάμαι πολυ ,δεν μιλάμε για κυνηγι ,αλλα για καταστροφή ......
Είναι και αυτό σαν την κληματικη αλλαγη.. εμείς θα τα σωσουμε ολλα και τον πλανήτη..?????

Αυτα τα βιντεο και τις φωτο δεν μπορει να τα μαζεψει η ΚΣΕ και να τα δειχνει στην ορνιθολογικη εταιρεια Ελλαδος και στις αντιστοιχες ευρωπαικες ωστε να καταλαβουν οτι οσον αφορα τα αποδημητικα οτι και να κανουν αν δεν βρουν μια λυση για την Β.αφρικη και τις λοιπες παρομοιες χωρες σωτηρια δεν υπαρχει...Και το καλυτερο θα ηταν με καποιο τροπο αυτος ο φακελος με ολα αυτα μεσα να φτασει στο Ευρωκοινοβουλιο μπας και καταλαβουν τιποτα ή τουλαχιστον να σταματησουν να μας τα ζαλιζουν...

Αυτα τα βιντεο και τις φωτο δεν μπορει να τα μαζεψει η ΚΣΕ και να τα δειχνει στην ορνιθολογικη εταιρεια Ελλαδος και στις αντιστοιχες ευρωπαικες ωστε να καταλαβουν οτι οσον αφορα τα αποδημητικα οτι και να κανουν αν δεν βρουν μια λυση για την Β.αφρικη και τις λοιπες παρομοιες χωρες σωτηρια δεν υπαρχει...Και το καλυτερο θα ηταν με καποιο τροπο αυτος ο φακελος με ολα αυτα μεσα να φτασει στο Ευρωκοινοβουλιο μπας και καταλαβουν τιποτα ή τουλαχιστον να σταματησουν να μας τα ζαλιζουν...
Χεστηκαν άλλος είναι ο σκοπός τους..

Back