Ερώτηση, μπορεί να γεμίσεις την Σιπε σε μάγκνουμ στα 42 γραμμάρια, σε αστέρι σε ασεους, η ββ ;;
ΑμεΕρώτηση, μπορεί να γεμίσεις την Σιπε σε μάγκνουμ στα 42 γραμμάρια, σε αστέρι σε ασεους, η ββ ;;
Με 24αρι βύσμα την δουλεύω στα 38 σε καλ 76 στο 190 και δεν καταλαβαίνει τίποτα ,η γνώμη μου ομως είναι για τα σκάγια που σε ενδιαφέρουν να δουλέψεις μονοκόμματο βύσμα τύπου steel και ποιο προοδευτική πυρίτιδα,αν θες για λίγο ψηλότερα από τους υπόλοιπους δούλεψε m92 στα 37 με steel 35 σε καλ 76 πάντα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.Ερώτηση, μπορεί να γεμίσεις την Σιπε σε μάγκνουμ στα 42 γραμμάρια, σε αστέρι σε ασεους, η ββ ;;
Βάζω 616 και 1,75...με θερμοκρασία κάτο από 5 βαθμούς και παγετούς...αν και δεν κολονη και το 1,70 ....έχω πάρει παρα πολλά παπιά με αυτήν την συνταγή....Πραγματικά θάνατος με τον S.G Λιάκο....
Γεναρη φόρτωσέ το 1.75 με ολα τ'άλλα ίδια....σηκώνει κύμα στο νερό!!
Ετσι....Βάζω 616 και 1,75...με θερμοκρασία κάτο από 5 βαθμούς και παγετούς...αν και δεν κολονη και το 1,70 ....έχω πάρει παρα πολλά παπιά με αυτήν την συνταγή....
Απαγορεύεται η αναγομωσηΕρώτηση προς ιδιογομωτες. Κάλυκες από lambro series 2 και ότι άλλο προκύψει από φίλους, θέλει κάποιος που μένει Καλαμάτα ή στα πέριξ;
Πάψε μωρέ κακιά πεθερά!!!Απα
Απαγορεύεται η αναγομωση
Τι έπαιξε εδώ;
Πλήρης άγνοια κανόνων φυσικής -βλητικής .Τι έπαιξε εδώ;
Τι κυνήγι σκέφτεσαι: :Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει σκέφτομαι να φτιάξω ένα φυσίγγι σε χαρτινο κάλυκα με mb36 cx2000 1,95x37 N5 κουβετ Diana 20 και πλαστικό τζαμακι και ρελιασμα στα 65..Τι πιστεύετε ότι θα βγει??
Τι αρχικο υψος εχουν οι χάρτινοι καλυκες Παναγιώτη;;;Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει σκέφτομαι να φτιάξω ένα φυσίγγι σε χαρτινο κάλυκα με mb36 cx2000 1,95x37 N5 κουβετ Diana 20 και πλαστικό τζαμακι και ρελιασμα στα 65..Τι πιστεύετε ότι θα βγει??