Έχει κάψει κανείς την Sp2 στα 50γρ ή χαμηλότερα χωρίς στρωματοποίηση;
Στα γρ που θέλεις καίγεται και με cx2000 είχαν υπάρξει παρτίδες που θέλανε 688 ,στρώμα σε αυτά τα γρ πρέπει να είσαι πολύ ψαγμενος και ρισκάρεις προσωπικά δεν .Έχει κάψει κανείς την Sp2 στα 50γρ ή χαμηλότερα χωρίς στρωματοποίηση;
Δεν βγαινουν τοσα γρ που λες τα φυσιγγια που θελεις να φτιαξεις ειναι πολυ πιο ελαφριαΔε θέλω στρώμα, γι αυτό ρωτάω. Θέλω να φτιάξω 10 Βόλο 12/0 ή 8 Βόλο 12/0 που βγαίνει γύρω στα 50γρ το πρώτο και 40γρ το δεύτερο. Αν έχει δοκιμάσει κανείς κάτι από αυτά θα βοηθούσε.
Το 8βολο με αλεύρι τόσο βγαίνει. Το χρησιμοποιώ με άλλη πυρίτιδα. Το 10 Βόλο γύρω στα 48. Χοντρικά έγραψα 50.Δεν βγαινουν τοσα γρ που λες τα φυσιγγια που θελεις να φτιαξεις ειναι πολυ πιο ελαφρια
Psb3 από nobel sport δεν έχει έρθει Ελλάδα.Όσοι γεμίζουν PSB 3 nobelsport εισήγηση μαγκώστε τον δοσομετρητή στο 1.65 (30-31-32-33)
Αλλαγές μόνο σε καψύλι κ βύσματα + ύψος κλεισίματος .
Φοβερές τσιχλοντουφεκιές
Ειδικά το 688 1.65 Χ 31 biorientabile 21 6* 57 ρεύμα τριφασικό .
Με sp2 δεν ετυχε να ασχοληθω λογικα με 688 και κουτσουρο αμορτησερ κατι θα κανεις στο 10 βολο ! Για 8 βολο δεν το νομιζω ετσι σκετη !!Έχεις δοκιμάσει κάτι; Αξίζει;
Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου. Αλλά είπα να ρωτήσω πριν την ακουμπήσω. Δεν ξέρω αν με νορμάλ πιέσεις θα πιάσει καλές ταχύτητες.Με sp2 δεν ετυχε να ασχοληθω λογικα με 688 και κουτσουρο αμορτησερ κατι θα κανεις στο 10 βολο ! Για 8 βολο δεν το νομιζω ετσι σκετη !!
Θα πιασηςςςςςςΑυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου. Αλλά είπα να ρωτήσω πριν την ακουμπήσω. Δεν ξέρω αν με νορμάλ πιέσεις θα πιάσει καλές ταχύτητες.
Σε Magnum μιλάμε έτσι???Έχεις καμιά ιδέα Γιάννη; Να έχω ένα μπουσουλα;
Ύψος πρέπει να δο τα μπλοκακια,δεν ειμε σπητη τώραΑμορτισέρ;
Όχι.Παλικάρια μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο τη σειρά ισχύος των καψουλιών της Nobel;
Ενδεικτικά μια κατάταξη από το ισχυρότερο στο μαλακότερο με μικρές διαφορές "σκαλοπάτια" ισχύος:
616
615
684
686
688
Είναι σωστή;