Εαν ειναι σχετικα βαθια χαραγμενος "ακουει" στο τσοκ...Ενημερωτικά, ο lb6 με ανοιχτό τσοκάρισμα πηγαίνει πιο μακρυά με τα σκάγια.
Με φουλ τσοκ αν κάνεις δοκιμή ένα με lb6 και άλλο με diana δεν νομίζω να δεις τρελή διαφορά στη συγκέντρωση μακρυά.
Αυτό είναι για το πόσο θα ανοίγει.Εαν ειναι σχετικα βαθια χαραγμενος "ακουει" στο τσοκ...
εαν ειναι μπροστοβαρος και δεν ειναι ολα τα σκαγια μεσα δεν τουμπαρειΑυτό είναι για το πόσο θα ανοίγει.
Αν εσύ θέλεις να πάει μπάλα (χωρίς να τουμπάρει), αλλάζει το στήσιμο.
Ο lb6 με 4 χαρακιές του πόντου δίνει πιο σφιχτή τουφεκιά με ανοιχτό τσοκάρισμα.
Λάμπη με τι νούμερο σκαγιων;Aξιόλογο set up με ΑΟ νέα σε σχετικά χαμηλά φορτία έδειξε σε ακαριαίες καταβολές φάσσας -πέρδικας
το 688 1.95 Χ 36 obturator 6.5 mm +diana 12 mm 6* 57.50 .
Φύλαξε την μπενελι για καμία ντομάτα
Θα έρθει η ώρα τήςΦύλαξε την μπενελι για καμία ντομάτα![]()
![]()
όταν θα έρθει η άνοιξη
No.5Λάμπη με τι νούμερο σκαγιων;
Πολυ ωραιο.......Fiocchi 616 άκοπος Mb32 1,70 X 33 Obturator + Diana 18 νούμερο 7,5 57,5
Προορισμός μπεκάτσα δεύτερη ή και τρίτη τουφεκιά μιας που με το Springer συχνά τουφεκάω μετά τα 20 - 25 μέτρα. Δοκιμασμένο και αποδοτικό με ανοιχτά τσοκαρίσματα.
Πολύ ωραίο και με freeshot! Το έχω δοκιμάσει, με Cx2000 όμως στα 57,2.Πολυ ωραιο.......
Να ξερεις οτι οπως το εχεις αν ανεβεις στο 1,75 εισαι στα 405m/sec και εχεις πολυ καλο φυσιγγι.......
Εναλλακτικα αντι για κουβετ και ντιανα βαζεις το βυσμα της cheditte free shot και γινεται εξαιρετικο φυσιγγι μεσης αποστασης........στο 1,70-1,75x33 προσωπικα το κανω 1,72x33 στο 57,50mm
Εγω με cx 2000 τα κανω και τα δυο.......Πολύ ωραίο και με freeshot! Το έχω δοκιμάσει, με Cx2000 όμως στα 57,2.