Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Σας έγραψα τι θέλουν και οι δύο απλά το έγραψα άκομψα ούτε μάνα λέγονται ούτε πατέρας (αυτοί) μαγαρίζουν τις λέξεις.Μου αρέσει ότι ακούγετε ότι ήταν μπράβος ,μόλις θα συναντήσει στη φυλακή τους αληθινούς μάγκες μπράβους θα αλλάξει και χρήση ο κώλος του αν τον βάλουν παρέα τους.

Συζητάμε για το αν έχει ευθύνη η μάνα, ο πατέρας ή ο όποιος δήποτε.
Συτό το σώμα που λέγεται ελληνική αστυνομία τι στο διάολο εκανεαν ; Ψυχομετρικά τεστ λέει και μαλακίες. Οι γνωστες πουστιές του δημοσίου.
Ανώμαλοι και ψυχασθενειςεπειδή έχουν βυσμα.Γαλόνι ή σαλίγκαρο πολιτικό.
Θα μπορεσει ποτε αυτο το γαμ...δημόσιο να λειτουργήσειεπιτέλους σωστα ;
Ποτε!
Γιατί απλά έτσι μας βολεύει!

Συζητάμε για το αν έχει ευθύνη η μάνα, ο πατέρας ή ο όποιος δήποτε.
Συτό το σώμα που λέγεται ελληνική αστυνομία τι στο διάολο εκανεαν ; Ψυχομετρικά τεστ λέει και μαλακίες. Οι γνωστες πουστιές του δημοσίου.
Ανώμαλοι και ψυχασθενειςεπειδή έχουν βυσμα.Γαλόνι ή σαλίγκαρο πολιτικό.
Θα μπορεσει ποτε αυτο το γαμ...δημόσιο να λειτουργήσειεπιτέλους σωστα ;
Ποτε!
Γιατί απλά έτσι μας βολεύει!
Και σκέψου ότι με ΟΛΑ όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια οι ποινές του ήταν ΧΑΔΙΑ και μάλιστα μπήκε σε σούπερ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ θέση! .hair. :mad:

Δε μου φένεται τίποτε περίεργο ,οποίος έχει αυξημένη αντίληψη καταλαβαίνει ότι απλά στη χώρα μας επικρατεί ένα χάος και οι άνθρωποι που την κατοικούν κατά πλειοψηφία είναι επηρεασμένοι και πολλοί από αυτούς υπαίτιοι ακριβώς επειδή είναι έτσι προβληματικοί ,είναι και υπαίτιοι της κατάστασης .Ο νομοθέτης είναι βλαξ,αξιοκρατία δεν υπάρχει υπάρχει κάτι ισχυρότερο γνωριμία.Το θέμα των ζώων που είναι τέραστο σε αυτό το τόπο ειδικά των αδέσποτων ,λόγο ανικανότητας της κυβέρνησης και μη ελενχου του ότι ήδη υπάρχει έχει πέταξει το μπαλάκι στους δήμους οι οποίοι στην πλειοψηφία δεν μπορούν να συμαζεψουν την κατάσταση.Δε θέλω να επεκταθεί γιατί γνωρίζω το θέμα ,το διαταυτα μέσα στην ασυδοσία λόγο ανύπαρκτου κρατικού μηχανισμού να νομοθετουνται λάθος πράγματα και η όλη κατάσταση να δίνει και το δικαίωμα στο κάθε ανισόρροπο που δε γουστάρει να βλέπει ελεύθερους σκύλους, γάτες είτε τον ενοχλούν είτε όχι να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες..Όλο το θέμα θέλει οργάνωση και γενναίες αποφάσεις και σωστούς νόμους που θα τηρούνται .Αλλού μπορεί εδώ δε θα γίνει ποτέ

Και σκέψου ότι με ΟΛΑ όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια οι ποινές του ήταν ΧΑΔΙΑ και μάλιστα μπήκε σε σούπερ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ θέση! .hair. :mad:
Μόνο που δεν μπήκε μόνος του ούτε αξιοκρατικά . Μπήκε γιατί τον βόλεψε το σάπιο πολιτικό σύστημα που το στηρίζει ένα μεγάλο μέρος της σαπίλας του λαού.

Πάντως εμένα, μου φαίνεται τρομερή υποκρισία και κοροϊδία, όλη αυτή η κινητοποίηση και η δήθεν ευαισθησία από τα ΜΜΕ και κάποιους "φιλόζωους", για την κακοποίηση των ζώων, ενώ αντίθετα καλύπτονται και περνάνε στο ντούκου πολύ μεγαλύτερα εγκλήματα που αφορούν ανθρώπους (Τέμπη, Μάτι, Μάνδρα κτλ.). Μην παρεξηγηθώ ότι δεν αγαπώ τα ζώα, απλά προσπαθώ να τοποθετώ τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.

Όσοι αγγίζουν παιδιά/ζώα/γυναίκες με τέτοιο τρόπο μια σφαίρα στο κεφάλι...τίποτα λιγότερο
Μην ανησυχεις, στη φυλακη εχουν "ειδικη" μεταχειριση οι παιδεραστες και ιδιως αυτοι που το κανουν στα παιδια τους.
Αν βαλεις στην εξισωση κ οτι ηταν αστυνομικος, θα καλοπερασει, οσο κ να τον κρατησουν απομονωμενο.

Αγαπητέ θα λεγε κανεις κακεντρεχης πως η Ε. Α. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, μαζί με την εκκλησία. Φυσικά χωρίς ν αποκλείει αυτό, το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι ταγμενοι στο καθήκον.
Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.....

Αγαπητέ θα λεγε κανεις κακεντρεχης πως η Ε. Α. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, μαζί με την εκκλησία. Φυσικά χωρίς ν αποκλείει αυτό, το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι ταγμενοι στο καθήκον.
Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.....
O τύπος αυτός πάντως φαίνεται ότι ήταν ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ μεν,με γερό ΒΥΣΜΑ δε... .no. .hair.

Πάντως εμένα, μου φαίνεται τρομερή υποκρισία και κοροϊδία, όλη αυτή η κινητοποίηση και η δήθεν ευαισθησία από τα ΜΜΕ και κάποιους "φιλόζωους", για την κακοποίηση των ζώων, ενώ αντίθετα καλύπτονται και περνάνε στο ντούκου πολύ μεγαλύτερα εγκλήματα που αφορούν ανθρώπους (Τέμπη, Μάτι, Μάνδρα κτλ.). Μην παρεξηγηθώ ότι δεν αγαπώ τα ζώα, απλά προσπαθώ να τοποθετώ τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.
Ειδικά για το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό πιστεύω ότι του αξίξει ΣΚΟΤΩΜΑ:δολοφονούσε ζωάκια άκακα,που φυσικά δεν τον είχαν βλάψει και το έκανε με μαχαίρι-σπαθί λάμας 30 cm!!.hair.:mad:Φαντάσου να επιχειρούσε κάποιος άνθρωπος να τον σταματήσει τι θα συνέβαινε....pray to God.

Μόνο που δεν μπήκε μόνος του ούτε αξιοκρατικά . Μπήκε γιατί τον βόλεψε το σάπιο πολιτικό σύστημα που το στηρίζει ένα μεγάλο μέρος της σαπίλας του λαού.
Και όπως συχνά έλεγαν οι πολιτικοί σε λίγο παλαιότερες δεκαετίες:''ο ελληνικός λαός είναι ΣΟΦΟΣ''... 😸.think.

O τύπος αυτός πάντως φαίνεται ότι ήταν ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ μεν,με γερό ΒΥΣΜΑ δε... .no. .hair.
Ο τύπος αυτός είναι η κορυφή ενός παγόβουνου που ποιος ξέρει τι κρύβει κάτω. Δε νομίζω να μάθουμε ποτέ. Αυτοί που τον προστάτευαν και τον προωθούσαν ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ;;; Η νομίζεις ότι είναι η μοναδική περίπτωση. ΑΣΤΟ

Καθίκια σαν αυτόν τον τον τύπο που μονοπωλεί την επικαιρότητα , έπρεπε να έχουν μία και μόνο κατάληξη.

https://www.enikos.gr/international...urce=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
Το πράγμα είναι βαθύτερο μιτσο ολλοί τον ήξεραν και τον προστάτευαν για μένα θέλουν ξιλομα ολλοί οι ανώτεροι τους και ψυχίατροι μαζί.....δεν μπορούν να ζουν τέτοια καθίκια... φυσικά και η μάνα έχει τεράστια ευθύνη σαν αστυνομικός που δεν έκανε τίποτα

Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι ψυχικά άρρωστοι και μισάνθρωποι και κάνει μπαμ από μακριά.

Back