Beretta Team

Επειδή τα διάβαζα ψιλοκοιμισμενος ελπίζω να κάνεις πλάκα.

Αν ανοίξεις και την δεύτερη τρύπα θα στάσεις την πίεση των αερίων που χρειάζεται για ν' ανοίξει το κλείστρο σου και στα λίγα γραμμάρια δεν θα δουλεύει σωστά.

Αν κάνεις πλάκα ζητώ συγνώμη.
Χούμορ κάνω.
Δεν πειράζουμε τίποτα

Κανένα μεθυσμένο τεχνίτη βάλανε και άνοιγε τις τρύπες;
Αυτά δεν έχουνε νόημα, απαράδεκτα είναι για τόσο μεγάλη εταιρεία.
Θα της είχαν τελειώσει τα τρυπάνια και για να τους φτάσουν πρώτα έκαναν μια και μόλις τελείωσαν βρήκαν ενα μικρότερο και θα άνοιγαν με αυτό 😂😂😂😂θα είχαν πέσει σε τριήμερο 😂😂😂😂

Επειδή τα διάβαζα ψιλοκοιμισμενος ελπίζω να κάνεις πλάκα.

Αν ανοίξεις και την δεύτερη τρύπα θα στάσεις την πίεση των αερίων που χρειάζεται για ν' ανοίξει το κλείστρο σου και στα λίγα γραμμάρια δεν θα δουλεύει σωστά.

Αν κάνεις πλάκα ζητώ
Αν δουλευει σωστα στις ελαφριες γομωσεις κ ανοιξει τη 2η τρυπα μάλλον θα πρέπει να σκληρύνει το ελατήριο επαναφοράς. Αδελφέ θα σου πρότεινα να το αφησεις όπως το πήρες

Καλησπέρα στην ομαδα. Ευχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι καλά και του χρόνου με υγεία όλοι στο βουνό.ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει.πριν 3μερες αγωρασα καινούργια την beretta A400 xplor action. 71ποντους χωρίς kick off. Σημερα που κάναμε κάποιες δωκιμες όλα μια χαρά. Και 32 γρμ και 36. Όταν πήγα να καθαρίσω μετά το όπλο. Για να φυλαχτει παρατιρισα στο ποτιρι που είναι πάνω στην κάνη που μπενει το πιστόνι έχει 2τρυπες.μονο η μία είναι ανοιχτή. Και το ξερω σίγουρα γιατί έβαλα να την καθαρίσω και μόνο η μία είναι τρύπα. Η άλλη έχει μόνο το ποτιρι τρύπα όχι η κάνη.σε μια fabarm που έχω είναι και οι δύο ανοιχτές..με παραξένεψε γιατί φωβαμαι σε μια ποιο ενησχημενη τουφεκιά μηπος έχει πρόβλημα η κάνη η το ποτιρι.αν το ξέρει κάποιος ή το έχει δει. Θα ήθελα να ξερω. Τώρα που είναι Νόρις για να στηλώ το όπλο. Σας ευχαριστώ
Παναγιώτη, έχω στην κατοχή μου Α400 lite IT22 71CM .
Σήμερα που βρήκα χρόνο πήγα να τσεκάρω το θέμα με τις τρύπες.
Εμένα έχει 1 ανοιχτή από τις 2.

Μόνο για γέλια είναι αυτές η τιμές με 600€+800€ περνεις ντουφεκαρες ψάξιμο θέλει είναι το car γεμάτο
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ηλία. Πολύ υπερτιμημένες τιμές ειδικά για καραμπίνες. Και δεν είναι οι μοναδικές.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα τώρα που θα βάλω το Μουζακίτη να υπογράψει επάνω στο κοντάκι της guerini μου ετοιμαστείτε σε 4/5 χρόνια θα τη πουλήσω 10.000 για να πάρω κάνα τζιπάκι για κυνήγι.Και είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί αυτός που θα την πάρει και βέβαια δε θέλω να τον χαρακτηρίσω δημοσίως θα παρεκτραπώ.

Ευτυχώς που...δυστυχώς ,δεν τα έχεις όπως λες!
Τι θα πλήρωνες με αυτά τα χρήματα????
Με τόσα αγοράζεις ΤΟΥΦΕΚΑΡΕΣ κι όχι φρου φρου κι αρώματα!
Αν είχα θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια.....τα γούστα πληρώνονται....κοίτα τι λεφτά χαλάμε για αυτοκίνητα...η για κινητά...και για ρούχα....και αν πραγματικά αξίζουν τα λεφτά που δίνουμε

Back