Υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρεία?Καλυτερη απο remy?????
Υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρεία?Καλυτερη απο remy?????
Θεωρώ πως ναι! Αλλά και να μην είναι, παλι αυτή θα έπαιρνα γιατι αυτή μου αρεσει!Καλυτερη απο remy?????
Αυτη(η beretta), ειναι σιγουρο οτι δουλευει και θα δουλευει για πολλα χρονια....Θεωρώ πως ναι! Αλλά και να μην είναι, παλι αυτή θα έπαιρνα γιατι αυτή μου αρεσει!
Καλή σαρακοστή. Σε ευχαριστώ πολύ. Πείρα τηλ στη beretta. Μου είπε ο κυριος ότι στους 71 cm έχει μια. Στης 66η 61 έχει 2.δεν ξέρω το λόγο. Σε ευχαριστώ πολύ και παλιΠαναγιώτη, έχω στην κατοχή μου Α400 lite IT22 71CM .
Σήμερα που βρήκα χρόνο πήγα να τσεκάρω το θέμα με τις τρύπες.
Εμένα έχει 1 ανοιχτή από τις 2.
Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι πείρα τηλ στην beretta και μου είπαν αυτό. Ευχαριστώ και παλιΣε όλη την σειρά A400 που φοράνε steellium κανες, από 71 πόντους και πανω εχει 2 και η μια είναι κλειστή. Σε 66 πόντους και κάτω έχει μια. Ανοιχτή προφανώς!
Τωρα γιατι, μόνο η beretta θα ξερει. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Καλησπέρα και πάλι. Εμένα το είπε ανάποδα στη beretta hellas. Αν είναι 71εχει δύο ή μια ανοιχτή. Αν είναι 66εχει 2και οι 2 ανοιχτές. Δεν ξέρω... Αλήθεια. Θα δούμε του χρόνου πλέον. Ευχαριστώ και παλιΟτι να ναι έγραψα! Από 71 και πανω 2 ανοιχτές, 66 και κάτω μια ανοιχτή μια κλειστή
Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο από τα μαμά, ειδικά το 4 αρι της είναι για να το κόλλας πάνω.Να ρωτήσω τους φίλους κατόχους. Το όπλο είχε 3τσοκ.1-3-5στο 3πολυ σφυχτη τουφεκιά στο 5λιγο καλητερα αλλά για λαγό που το θέλω λίγο ανοιχτή. Παράγγειλα το 4το μαμά. Δουλεύει κάποιο άλλο τσοκ καλά; στα άλλα μου όπλα έχω δώσει αρκετά λευτα γιατί έχω το μικρόβιο του τσοκ. Επειδή δεν το δοκίμασα το όπλο πολύ. Δεν πρόλαβα. Δουλεύει κάποιο τσοκ καλά; after market; ευχαριστώ και πάλι. Και αν κάποιος του δουλεύει κάποια φυσιγγια συγκεκριμένα.
Σε ευχαριστώ. Να είσαι καλά.Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο από τα μαμά, ειδικά το 4 αρι της είναι για να το κόλλας πάνω.
Μονο ο Γιαννης κυνηγος μπορει να το δει ποια ειναι η καλυτερη.Αυτη(η beretta), ειναι σιγουρο οτι δουλευει και θα δουλευει για πολλα χρονια....
αν ειναι καλυτερη, κανενας δεν το ξερει ακομα και ειναι πολλοι λιγοι αυτοι που θα ''δουν'' ποια ειναι καλυτερη.
Η παροιμία λέει: οποίος μπλέκει με τα αέρια...τον τρώνε οι τρύπες.........κάτι ξέρουν αυτοί που αγοράζουν αδράνεια...έχουν το κεφάλι τους ήσυχοΕσείς με τις ανοιχτές και κλειστές τρύπες στις κάννες σας, μετρήστε σε τι απόσταση είναι η κάθε μια από την αρχη της θάλαμης τι διάμετρο έχει και θα καταλάβετε το γιατι
Πουτ@ν@ ΕS 100..... φυσιγγια με ρυζι της βαζω , σπανακορυζο βγαζει........κάτι ξέρουν αυτοί που αγοράζουν αδράνεια...έχουν το κεφάλι τους ήσυχο
Ισως αλλαζει η διαμετρος απο τις τρυπες. Δεν εχει λογικη, να αλλαζει η αποσταση.Εσείς με τις ανοιχτές και κλειστές τρύπες στις κάννες σας, μετρήστε σε τι απόσταση είναι η κάθε μια από την αρχη της θάλαμης τι διάμετρο έχει και θα καταλάβετε το γιατι
Πολυ ωραιο ειναι, οχι απλα ωραιο, αλλα εγω εχω φαει κολλημα με την xtreme plus, μεγαλη καψουρα.Εγω παλι, αν τα είχα θα τα έδινα! Είναι ωραίο οπλο, με ωραια καννη και ειναι Beretta
Βάζε arborio να στις κάνει ριζότο.Πουτ@ν@ ΕS 100..... φυσιγγια με ρυζι της βαζω , σπανακορυζο βγαζει.
Αν ειναι μπασματι κανει πιλαφι τις τσιχλες...
Τωρα θα πουλήσω και μια άλλη 1100 με άριγη κανη 76 εκ 1* με την κανη αυτή έχω ρίξει κάτι τουφεκιές παραλίγο να ρίξω το δορυφόρο του ελον.Οσον αφορά για την remington γνωρίζουν πάρα πολλά άτομα τις δυνατότητες και τα + από τις άλλες κάνες απλά δεν αντέχουν το μηχανισμό της .Μονο ο Γιαννης κυνηγος μπορει να το δει ποια ειναι η καλυτερη.
Γιαυτο και μολις βλεπει να πωλειται Remi κανει τον κινεζο.
Παρατήρησε βίντεο με φάσες που έχουν ανεβάσει συνάδελφοί εδώ στο φόρουμ κοίταξε τα πουλιά όταν σκάνε που τα παίρνει η ντουφέκια ποιο νεκρώνει και ποιο συνεχίζει να κινείτε και θα καταλάβεις ποιο ντουφέκι είναι δυνατότερο γιατί οι ντουφέκιες που τα ξεσκονίζουν είναι κοντινές και δεν είναι είναι λίγες .Μονο ο Γιαννης κυνηγος μπορει να το δει ποια ειναι η καλυτερη.
Γιαυτο και μολις βλεπει να πωλειται Remi κανει τον κινεζο.
Απίστευτα όμορφο!Αμερική μόνο A400 grand lux