Σκοπευτήριο Πύργου (Α.Καλυκάς)

Τράβα για καμιά τσίχλα ρε το Σαββατοκύριακο....κάτι θα περάσει!
Άσε με ρε δεν μπορώ να βρω κανένα μέρος εκεί κάτω, τσάμπα χιλιόμετρα κάνω κάθε φορά.:(
Πέραν τούτου αφού θα πάω που θα πάω κρίμα είναι να μην περάσω μια βόλτα.hunter.1

Άσε με ρε δεν μπορώ να βρω κανένα μέρος εκεί κάτω, τσάμπα χιλιόμετρα κάνω κάθε φορά.:(
Πέραν τούτου αφού θα πάω που θα πάω κρίμα είναι να μην περάσω μια βόλτα.hunter.1
Σε αυτό συμφωνώ έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο σκοπεύτηριο!δεν έχεις κανένα γνωστό από κει?

Χθες, μαζευτήκαμε καμια 10αρια ατομα μαζί με τον @Petros M @Dimitris benelli και ρίξαμε sporting αλλα και καποια παιδια skeet....εγω εριξα κ το νεο απόκτημα του φιλαράκου @Ilias Amaliada το Fabarm Elos N2 AllSport με 81cm...
Παρόλο το μήκος καννων, το οποίο δεν ξεχωριζει οτι ειναι 81cm μου φάνηκε μανιτζέβελο όπλο κατα τα δικα μου δεδομένα, έριξα σε μερικα πιάτα και ειχε ωραια αίσθηση στην ανακρουση, γλυκια σκανδαλη κ ωραια ρήγα....τα kikcs 2½* & 3½* καπνιζαν κοντα/μακριά...Λιάκο κ πάλι καλορίζικο!!

Screenshot_20250323-172748_Messenger.jpgScreenshot_20250323-172542_Messenger.jpg

Εννοείται ψιλέ.....να μαζευτούμε να ριξουμε!!
Κώστα καλησπέρα,χρειάζεται ακόμα να έχεις άδεια σκοπευτή για να ρίξεις ή πας κανονικά πληρώνεις την πούλα και τα φυσίγγια και ρίχνεις ελεύθερα;

Back