Καλή τιμή τα 20€!Πινακα δεν ξερω αν εχει, αλλα εμαθα οτι την Κυριακη θα εχει φιλικο αγωνα Sporting Τυπου Fitasc 50 πιατων με συμμετοχη 20 ευρω...
mornin cof....θέλω να δω τι δικαιολογία θα βρεις για να μην είμαστε εκεί......Πινακα δεν ξερω αν εχει, αλλα εμαθα οτι την Κυριακη θα εχει φιλικο αγωνα Sporting Τυπου Fitasc 50 πιατων με συμμετοχη 20 ευρω...
Τράβα για καμιά τσίχλα ρε το Σαββατοκύριακο....κάτι θα περάσει!Γνωρίζει κανείς αν είναι ανοιχτό το σκοπευτήριο;
Λογικά το Σάββατο θα είμαι Πύργο και έλεγα να περάσω μια βόλτα.
Άσε με ρε δεν μπορώ να βρω κανένα μέρος εκεί κάτω, τσάμπα χιλιόμετρα κάνω κάθε φορά.Τράβα για καμιά τσίχλα ρε το Σαββατοκύριακο....κάτι θα περάσει!
Σε αυτό συμφωνώ έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο σκοπεύτηριο!δεν έχεις κανένα γνωστό από κει?Άσε με ρε δεν μπορώ να βρω κανένα μέρος εκεί κάτω, τσάμπα χιλιόμετρα κάνω κάθε φορά.
Πέραν τούτου αφού θα πάω που θα πάω κρίμα είναι να μην περάσω μια βόλτα![]()
Τσου.hit.Σε αυτό συμφωνώ έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο σκοπεύτηριο!δεν έχεις κανένα γνωστό από κει?
Να ξέρεις πάντως πως από Παρασκευή και μετά....μυρίζει για το πρώτο καλό μπασιμο!Τσου.hit.
Εννοείται ψιλέ.....να μαζευτούμε να ριξουμε!!Καλοντουφεκο Ηλια!
Κωστα αν κατεβω κατω το Πάσχα θα ριξουμε καμια πουλα θελω να πιστευω
Πριν πιασουν οι ζέστες ομως ρε.....Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου ! Τώρα όσο φτιάχνει ο καιρός θα πηγαίνουμε να σκονιζουμε κάνα δισκακι
γιατι μετα δεν κωβουνε τα οπλασαςΠριν πιασουν οι ζέστες ομως ρε.....![]()
Nτροπή σου, γιατι κι εσυ με Fabarm κυνηγάς ρε χαζεεεεεεέ......γιατι μετα δεν κωβουνε τα οπλασας![]()
![]()
![]()
δεν το σκευτηκα ρε κωστηηηη,,,τωρα ωμος παω για αλα γουστααααα σε αλαγη τουφεκιου δηλ καραμπιναςςςςNτροπή σου, γιατι κι εσυ με Fabarm κυνηγάς ρε χαζεεεεεεέ......![]()
Άϊ με το καλό....οτι κι αν παρεις!!δεν το σκευτηκα ρε κωστηηηη,,,τωρα ωμος παω για αλα γουστααααα σε αλαγη τουφεκιου δηλ καραμπιναςςςς![]()
Κώστα καλησπέρα,χρειάζεται ακόμα να έχεις άδεια σκοπευτή για να ρίξεις ή πας κανονικά πληρώνεις την πούλα και τα φυσίγγια και ρίχνεις ελεύθερα;Εννοείται ψιλέ.....να μαζευτούμε να ριξουμε!!