Μακαρι να ξανανοιξει συντομα γιατι ειναι πργματικα λυπηρο κ εκνευριστικο ολο αυτο που συμβαινει...
Αρι όπου πας με την παρέα σου κλείνετε τα μαγαζιά. .ha ha ha.Αντε να τα πουμε απο κοντα συντομα...![]()
Απ το fb του Αγγελου Καλυκα, αρα έγινε ο αγωνας... απ ότι εμαθα σημερα μεσα στην εβδομαδα θα ξανανοιξει, ας το ελπισουμεΜε επιτυχια ολοκληρωθηκε ο αγωνας Εnglish sporting στο σκοπευτηριο του συλλογου μας , τα τελικα αποτελέσματα είναι τα εξης . Α κατηγορια . 1ος .Νικολόπουλος Δημητρης - ΑΣΚΟΖ - 49/50 . 2.ος Κοσσαρας Γιωργος κ Καλικουρδης Αντώνης ισοβαθμια με 45/50 3.ος Αργυρόπουλος Φωτης 44/50 . Β κατηγορια . 1ος Καλογερόπουλος Βασιλης -ΑΣΚΟΖ 38/50 . 2 ος Κουρεας Γιωργος ισοβαθμια με Κεφαλόπουλος Παναγιωτη 37/50 3.ος Τζουβελεκης Παναγιώτης 36/50 , σας ευχαριστούμε ολους για την συμμετοχη σας !!! /
την τεταρτη το απόγευμα θα λειτουργησει μαλλον κανονικα
Και συ με το δάχτυλο στην σκανδαλη είσαι αδερφάκι μου, άσε να περάσει μια μέρα...![]()
Θέλω εγώ.φιλε θελεις να κατεβεις να ριξεις ?
Γιατί ξηγιέσαι έτσι; Ωραία δεν ρίξαμε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εκεί; Τι εννοείς θα το ανοίξετε αποκλειστικά για μένα;θα το ανοιξουμε τοτε αποκλειστικα για σενα
Εννοεί ότι είσαι ασυμφορος, σπας όλα τα δισκάκια και δεν γλυτωνει κανένα!Γιατί ξηγιέσαι έτσι; Ωραία δεν ρίξαμε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εκεί; Τι εννοείς θα το ανοίξετε αποκλειστικά για μένα;