Σκοπευτήριο Πύργου (Α.Καλυκάς)

Ενας ωραιος κυνηγετικος αγωνας σημερα στον Πυργο, τις καναμε τις καπνες μας... Τεσσερις βατηρες με 12 κ 14 πιατα, οι 3 ντουμπλεδες on report και ο αλλος ταυτοχρονος... Ολα τα ειδη των βολων, αναμεσσα απο ελιες και φυσικα εμποδια... Ευχαριστηθηκα τουφεκιες, εριξα αρκετα καλα, αν δεν κανω λαθος ημουν πρωτος στην γενικη καταταξημε 44 στα 50, ωστοσο η φυση του αγωνα ηταν τετοια που ο τελικος νικητης εβγαινε κληρωνοντας τρεις απο τους τεσσερις βατηρες... Δυστυχως ο βατηρας που αν κ σχετικα δυσκολος εκανα 13 στα 14 εμεινε εκτος, βαζοντας μεσα στη βαθμολογια αυτον που ειχα χασει 4 πιατα... Τελικα με ισοβαθμια και κληρωση για τους τρεις πρωτους της πρωτης κατηγοριας βγηκα τριτος ( ολες οι κληρωσεις γαζι με πηγαν σημερα .hit.να παω να παιξω κ κανενα τζοκερ....banana.ειναι που μου ευχηθηκε καλη τυχη ο φιλος μου ο φλαμ.buy buy..sarcastic. )... Το θετικο ειναι οτι οι πρωτοι των τριων κατηγοριων επαιξαν μπαραζ με επαθλο μια δωροεπιταγη 100 ευρω, κ τελικα κερδισε ο πρωτος της τριτης κατηγοριας δηλονταντας οτι σε μερικα πραγματα μετραει πιο πολυ η συμμετοχη κ επειτα ολα τα υπολοιπα...;)
Οι τουφεκιες παντως ειχαν βαθμο δυσκολιας, εμποδια κ οχι προκαθορισμενη τροχια για καποιες δισκους κανοντας τες ιδιαιτερα ενδιαφερουσες... Κ στα επομενα....well done.
Αλεπουδιαρη θα το χρειαζοσουν το καπελακι για την καπνα σημερα....yelling.
Κ λιγες φωτο, οχι κατι διαιτερο γιατι λιγο η ζεστη κ λιγο η αλλαγη θεσεων , μονο για 10 λεπτα ασχοληθηκα...

Να σου πω ρε φιλαράκι, επειδή εγώ αυτά τα πιατακια στην τελευταία φωτο θα τα εσπαγα με μια τουφεκια, θα ηταν έγκυρα ή ακυρα; :-)

Να σου πω ρε φιλαράκι, επειδή εγώ αυτά τα πιατακια στην τελευταία φωτο θα τα εσπαγα με μια τουφεκια, θα ηταν έγκυρα ή ακυρα; :)
Γιατι εχεις τουφεκια τηγανια κ εσυ? .yelling. Οι σπεσιαλιστες δουλευουν σφχιτα τσοκ....my man.
Φιλε μου ακατεργαστο διαμαντι, αυτα τα δισκακια φευγουν ετσι απο τη μηχανη... Στο βατηρα σου περνανε σε τραβερσα αλλα μεχρι να φτασουν εκει αναλογα με τον αερα εχουν αποκτησει μεγαλη αποσταση μεταξυ τους...

Γιατι εχεις τουφεκια τηγανια κ εσυ? .yelling.
Όχι , έχω τουφεκιά "πεύκο" σε πειράζει; Για περισσότερες πληροφορίες περί τουφεκιάς "πεύκου" μπορείς να απευθυνθείς στον "αχ Μαρία τα μπούτια σου" , αχ, ωχ μεσημεριάτικα ....yel.
Οι σπεσιαλιστες δουλευουν σφχιτα τσοκ....my man.
Ποιο σφικτά από την τελευταία φορά που πήγαμε, δεν γίνεται. Το βίντεο πριν από μερικές σελίδες το αποδεικνύει....evil.

Στο βατηρα σου περνανε σε τραβερσα αλλα μεχρι να φτασουν εκει αναλογα με τον αερα εχουν αποκτησει μεγαλη αποσταση μεταξυ τους...
Σε καταλαβαίνω, αλλά ξέρεις εγώ είμαι λίγο νευρικός και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να φτάσουν εκεί που τα τουφεκάς εσύ. Τους ρίχνω μόλις βγουν από την μηχανή ... .yell at.

Ααααααααααααχχχχχχ, κ θα εχουμε δραματα μολις ξανακατεβεις... .buy..sarcastic. Θα φροντισω οταν παμε να μην εχει κοντρα ανεμο για να μην σε καπνισω πολυ... .yelling.

Έμαθα οτι ειχε έναν αγώνα σημερα και ήρθε η αστυνομία και του έβαλε λουκετο και σε αυτο το σκοπευτήριο..γνωρίζει κανεις τπτ;

απ ότι έμαθα το σκοπευτήριο δεν έκλεισε με λουκέτο, είναι ένα γραφειοκρατικό θέμα το οποίο θα λυθεί σύντομα...

απ ότι έμαθα το σκοπευτήριο δεν έκλεισε με λουκέτο, είναι ένα γραφειοκρατικό θέμα το οποίο θα λυθεί σύντομα...
μακάρι ρε Σπύρο :)
έχει γίνει στέκι για την περιοχή απ ότι διαβάζουμε φιλοξενεί και αγώνες κρίμα είναι να κλείσει

Ναι καλά, όλα για λίγο κλείνουν. Ότι κλείνει δεν ξανανοιγει. Άσε που μάλλον ο ένας καρφωνει τον αλλον τώρα και δεν θα μείνει τίποτα ανοιχτό.

Back