Σκοπευτήριο Πύργου (Α.Καλυκάς)

Πάρτε μια ιδέα από τις χθεσινές εξατμίσεις δίσκων. Στο τέλος του βίντεο έβαλα και μερικά ντουμπλεδάκια από μια πούλα skeet που έριξα.
Πατήστε full screen και 1080...:)

Αυτος ο μαυρος καπνος μου μενει ειναι τρελα... Ωραια καπνισματα...
Ειπαμε να ξεσκασουμε λιγο το Σαββατο το απογευμα και τα ριξαμε τα φυσιγγακια μας στον Πυργο... .shoot. Οπως παντα περασαμε ωραια και βγηκε κ ενα σημαντικο συμπερασμα στο τελος της ημερας... .xm. Ο Γιωρικας μαλλον ειναι το νεο ακατεργαστο διαμαντι του ελληνικου Skeet....sarcastic..goodboy..sarcastic.

Λογικα ο σταυρος (και αν κανω λαθος διορθωστε με) δεν πρεπει να ειναι ευθυγραμισμενος με τη κανη εντελως. Ειχα σκοπο να ρωτησω ακριβως το ιδιο που παρατηρησε και ο Χρηστος, οποτε δεν ηταν μονο δικη μου ιδεα.

Τα τελευταια σου ντουμπλεδακια πολυ απολαυστικα ρε φιλε.

Τα τελευταια σου ντουμπλεδακια πολυ απολαυστικα ρε φιλε.

Τετοια λεγετου να παιρνει θαρρος... .yelling..sarcastic.
Νομιζω οτι ο σαυρος δεν εχει να κανει με τη θεση του σκοπευτρου αλλα με την πορεια της καννης αλλα ο Γιωργος θα ξερει καλυτερα....

Γιατι να μην παιρνει θαρρος μωρε; Αφου μια χαρα τα καπναει τα δισκακια. Νομιζω οτι ο σταυρος θα πρεπει να ειναι εκει που κοιταει η καμερα, οποτε οσο πιο ευθυγραμμισμενη με την κανη, τοσο καλυτερα. Προσωπικη εμπειρια δεν εχω, θεωρω ομως πως θα ειναι κατι αντιστοιχο με το red dot που προσαρμοζεται στο κατω μερος των οπλων.

Ναι, ο σταυρός είναι ακριβώς εκεί που είναι η ακιδα της καννης την ώρα της τουφεκιας.
Δουλίτσα γιατί δεν λες πως προέκυψε αυτό που αναφέρεις με το skeet;... ☺

Πάρτε μια ιδέα από τις χθεσινές εξατμίσεις δίσκων. Στο τέλος του βίντεο έβαλα και μερικά ντουμπλεδάκια από μια πούλα skeet που έριξα.

Τέλειο......fff..congrats..well done.

Δουλίτσα γιατί δεν λες πως προέκυψε αυτό που αναφέρεις με το skeet;
H αληθεια ειναι οτι εριξες μια πολυ ωραια πουλα στο Skeet, αν κ σχετικα απειρος με το αθλημα, κ ο Αγγελος Καλυκας ειπε οτι εισαι φυσικο ταλεντο κ οτι μπορεις να τα πας πολυ καλα γιατι εχεις ευχερια στο να σπασεις το δισκο εκει που πρεπει... ;)
Το ''ακατεργαστο διαμαντι του ελληνικου Skeet'' ειναι δικος μου εμπλουτισμος... .my man.

Το ''ακατεργαστο διαμαντι του ελληνικου Skeet'' ειναι δικος μου εμπλουτισμος... .my man.
Τώρα μάλιστα, έβαλες τα πράγματα στην θέση τους. Μα αν είναι κάτι ρε φίλε που έχει σημασία στο skeet είναι να σπάσεις τον δίσκο στα όρια που πρέπει, αλλιώς καλύτερα να τον χάσεις.
Η αλήθεια είναι ότι η έκφραση που χρησιμοποίησες είναι εύστοχη, μου έκανε όμως εντύπωση όταν το βράδυ πίναμε τα ούζα που με φώναζες "μαύρο διαμάντι" και αναρωτιόμουν, που το ξέρεις αφού δεν με έχεις δει γυμνό ... .very funny..sarcastic..yelling..love.

• Like
Reactions: DrV
μου έκανε όμως εντύπωση όταν το βράδυ πίναμε τα ούζα που με φώναζες "μαύρο διαμάντι" και αναρωτιόμουν, που το ξέρεις αφού δεν με έχεις δει γυμνό ... .very funny..sarcastic..yelling..love.
Κυκλοφοράνε αυτά στη πιάτσα, κάνατε παλιά μήπως καμια "περιοδια".sex hard. απο Μεσσηνια μερια;;;.sarcastic..llk.

Κυκλοφοράνε αυτά στη πιάτσα, κάνατε παλιά μήπως καμια "περιοδια".sex hard. απο Μεσσηνια μερια;;;.sarcastic..llk.
.sarcastic. ... όχι, όχι, μόνο εκεί δεν είχα πάει στην ζωή μου και έμελε να γίνω γαμπρός, να κάνω και καλούς φίλους που δεν κοιτάνε να σου βγάλουν το μάτι ... .sarcastic.
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά μάλλον πρόκειται για την τύχη του πρωτάρη. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα μυστικά του skeet μου τα έμαθε ο Σαμπάνης ....my man.

μου έκανε όμως εντύπωση όταν το βράδυ πίναμε τα ούζα που με φώναζες "μαύρο διαμάντι" και αναρωτιόμουν, που το ξέρεις αφού δεν με έχεις δει γυμνό ...
.buy buy. Σιγα μην σε ελεγα κ "μαυρο διαμαντι του ελληνικου ποδοσφαιρου"... .buy buy. Λιγο τα ουζα, λιγο η κουραση οτι θες ακουγες μου φαινεται....goodboy.
Βασιλη ο κυριος, αυτοαποκαλουενος κ "δρακος της Παρου" προτιμουσε τα νησια στις νεανικες του περιοδειες... .my man..sarcastic.

Τα κάπνισες κανονικα!!!!Ωραιος!!!!!!!!!!!!!!.hunter.1.hunter.1.bravo.

Καλο απόγευμα! Γιώργο φοβερό βίντεο πραγματικα με καταπληκτικά σπασίματα,αλλα,και η κάμερα ολα τα λεφτά!
Επισης μια που εχει και skeet,ο μεγάλος George Digweed είχε πει οτι η καλύτερη προπόνηση για κυνηγούς,ειναι το skeet!!! Και όχι το sporting...
Εδω το αναφερει:

http://miloslife.gr/index.php/Artic...os_protathliti_basikes_arxes_gia_tin_skopeusi

Last edited:
Συμφωνώ, γιατί το σκητ σε μαθαίνει προσκοπευση.
Έχω διαβάσει ότι το σκητ το χρησιμοποιουσαν οι Αμερικανοί όταν εκπαιδευαν πολυβολιστες για αντιαεροπορικα αλλά και αεροπορους στον β παγκόσμιο Πολ.

Last edited:
Back