Baikal Team

Έχω μια Centro η οποία είναι αρκετά ελαφρύ όπλο και γενικά έχει φτιαχτεί ακριβώς στα μέτρα μου αλλά λόγο ότι αγοράστηκε πριν 23 χρόνια από τον πατέρα μου για συναισθηματικούς λόγους θέλω να διατηρηθεί στην αρχική της κατάσταση και έψαχνα κάτι άλλο να μην το πολύ λυπάμαι στο πυκνό.!!
Πάρε ένα lanber με ανοιχτά τσοκ και 61 εκατοστά.

Last edited:
Χωρίς παρεξήγηση.
Αν ήταν θησαυρός δεν θα τα χαριζε κανένας (και εμένα μου έχουν χαρίσει..κ το χάρισα κ γώ)..
και δεν θα τα πουλούσαν στις τιμές που βλέπουμε.
"Θησαυρός"είναι άλλα όπλα κ δεν χαρίζονται.
Γενικά και ο ποιό άσχετος με το αντικείμενο, όταν έχει στη κατοχή του κάτι αξίας.. ξέρει τι έχει.
Χωρίς παρεξηγήσει το 80% τον κυνηγών δεν ξέρουν τι έχουν στα χέρια τούς

Χωρίς παρεξηγήσει το 80% τον κυνηγών δεν ξέρουν τι έχουν στα χέρια τούς
Μπορείς να πείς κανένα παράδειγμα?
Πχ είχε κάποιος ένα merkel,aya,222, 682 κλπ και τό χάρισε ή το έδωσε 2 κατοστάρικα λόγω άγνοιας?

Λοιπών… για τον φίλο μας πήγα και σκάλισα το αρχείο με τα περιοδικά που έχω, θυμόμουν στο περίπου και τα βρήκα. Από αυτό επηρεάστηκα και την επόμενη χρονιά το είχα φτιάξει.

image post
Ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση!!

Αυτό είναι τα έχει όλα και χωρίς μετατροπες και αν χρειαστεί να το δωσεις έχει την αξία του.
Παναγιώτη 900 για lanber ούτε σαν σκέψη, ακόμα και καινούργιο. Καταρχήν το εργοστάσιο έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Lanber δεν υπάρχει όπως και ούτε βίδα από ανταλλακτικά. Αν θέλει να το διώξει ο μάγκας η τιμή είναι max 500, τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Παναγιώτη 900 για lanber ούτε σαν σκέψη, ακόμα και καινούργιο. Καταρχήν το εργοστάσιο έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Lanber δεν υπάρχει όπως και ούτε βίδα από ανταλλακτικά. Αν θέλει να το διώξει ο μάγκας η τιμή είναι max 500, τραβηγμένο από τα μαλλιά.
Εμένα μου άρεσαν αυτά που προσφέρει τώρα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει αντιπρόταση τι είναι διατεθειμένος να δώσει ,σίγουρα είναι καλύτερα από το να τα δώσεις σε μετατροπές (για εμένα) .Ο αντιπρόσωπος πουλάει ακόμα καινούργια ,εκτός και αν η σελίδα του δεν είναι ενήμερη,λες να μην έχει ανταλλακτικά;Αν κάποιος ενδιαφέρεται για lander μπορεί πριν να ρωτήσει τον αντιπρόσωπο αν υπάρχουν ανταλλακτικά.

Εμένα μου άρεσαν αυτά που προσφέρει τώρα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει αντιπρόταση τι είναι διατεθειμένος να δώσει ,σίγουρα είναι καλύτερα από το να τα δώσεις σε μετατροπές (για εμένα) .Ο αντιπρόσωπος πουλάει ακόμα καινούργια ,εκτός και αν η σελίδα του δεν είναι ενήμερη,λες να μην έχει ανταλλακτικά;Αν κάποιος ενδιαφέρεται για lander μπορεί πριν να ρωτήσει τον αντιπρόσωπο αν υπάρχουν ανταλλακτικά.
Αν βλέπεις τέτοια αγγελία δεν μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς. Οι περισσότεροι που πουλάνε είναι άσχετοι όσον αφορά στην εμπορική αξιά του όπλου τους. Θα είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Άσε που πουλάνε με το σκεπτικό να κερδίσουν. Όταν πουλάς, χάνεις. Είναι νόμος εφόσον δεν πρόκειται για κάτι συλλεκτικής αξίας. Αν παρατηρήσεις στο car θα δείς αγγελίες που βρίσκονται για πάντα και άλλες που εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως. Δεν μπορεί ο άλλος να πουλά μπερετα 302 με 1500 ευρώ. Αυτός που θα την πάρει θα είναι απλά ηλίθιος, όπως και αυτός που την πουλάει. Δε πάει να είναι καινούργια και ότι άλλο θέλει.

Το τι θα πληρώσει ο κάθε ένας με το τι αξίζει ένα όπλο είναι κάτι που ξέρει μόνο αυτός που αγοράζει στη πρώτη περίπτωση και η αγορά στη δεύτερη περίπτωση.Οσον αφορά τις τιμές αν το ισιωσεις λιγάκι το θέμα θα έπρεπε να κυνηγάμε όλοι με όπλα των 300/400 € και οι εταιρίες να κλείσουν .Τώρα όσον αφορά κάποιον που ψάχνει αποκλειστικά αξιόπιστα εργαλεία παίρνει με 1000 δύο beretes 302 φτιάχνει ένα κοντάκι στα μέτρα του και έχει ντουφέκι και το εγγόνι του μια χρησιμοποιεί μια για ανταλλακτικά .Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άλλα όπλα .Αλλά δεν το κάνει κανείς σχεδόν όπως μπορείς να το κάνεις και με ένα αξιόπιστο μοντέλο αυτοκινήτου παίρνεις ένα ίδιο ψευτοτρακαρισμενο και καθάρισες για 30 χρόνια .Στο θέμα μας ένα όπλο σχεδόν αριχτο με ιδιαιτερότητες που σου ταιριάζουν στο κυνήγι μιλώντας για δίκανο μέχρι 1000€ είναι μια καλή τιμή εφόσον όντως θα το δουλέψεις και δε θα θέλεις να χάνεσαι συνέχεια για μετατροπές.Για αυτογεμη θα έβαζα χαμηλότερα το πήχη καθώς τα θεωρώ υπερβολικά υπερτιμημένα.

Ρε παιδια με το συμπαθειο κιολας ο ανθρωπος ζητησε αποψεις για το πως θα μπορουσε να αξιοποιησει ενα οπλο που ΗΔΗ εχει στην κατοχη του απο δωρο και οχι να του προτεινουμε την αγορα καποιου αλλου...Εγω προσωπικα στην αρχη θα επαιρνα την centro για μπεκατσα και θα το δοκιμαζα το δικαννο σε κανα καρτερι για να δω να με βολευει(προσωπικα ειχα πιασει στα χερια μου ενα τετοιο πριν 15 χρονια και μου φανηκε σχετικα βαρυ και πολυ κακοζυγισμενο αν θυμαμαι καλα αρκετα μπροστοβαρο για τα δικα μου γουστα, αν και απο ντουφεκιες ηταν μια χαρα εγω ουτε χαρισμα δεν θα το επαιρνα οχι απο σνομπαρισμα αλλα θα ηταν κριμα να το παρω και να καθεται μονιμα στον οπλοβαστο...).Αν εβλεπα οτι ουτε στο καρτερι με βολευει και δεν ηθελα να το δωσω λογω δωρου τοτε θα το εκοβα στα 61 και θα το ειχα για μπεκατσα ορτυκι και παλι με επιφυλαξη ως προς το τελικο αποτελεσμα αλλα τουλαχιστον θα του εδινα μια ευκαιρια μηπως και κυνηγηθει απο να το εχω μονιμα στη βιτρινα...αν και πιστευω οτι με το κοψιμο θα βελτιωνοταν κατα πολυ το ζυγισμα του...

Καταρχήν το εργοστάσιο έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Lanber δεν υπάρχει όπως και ούτε βίδα από ανταλλακτικά.
Τα πάντα μπορείς να βρεις η να τα φτιάξεις σε δικαννα που είναι σχεδόν παρομιες κατασκευες απο αλλες εταιριες

Καλημέρα σε όλους.
Θέλω να ελαφρύνω το καινούργιο μου baikal mp43. Τώρα με αγγλέ κοντάκι ζυγίζει 3353 γραμμαρια.
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν αφαιρέσω την κάτω ρίγα ή την πάνω ρίγα πόσο βάρος θα χάσει.
Επίσης αν ξέρει κάποιος πόσο θα είναι περίπου το κόστος.

Καλημέρα σε όλους.
Θέλω να ελαφρύνω το καινούργιο μου baikal mp43. Τώρα με αγγλέ κοντάκι ζυγίζει 3353 γραμμαρια.
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν αφαιρέσω την κάτω ρίγα ή την πάνω ρίγα πόσο βάρος θα χάσει.
Πάρε ένα τηλέφωνο,τον Παπατσαρούχα.
Κι άλλοι κάνουν τη δουλειά,αλλά εγώ,αυτόν εμπιστεύομαι περισσότερο.
2106445581

Καλημέρα σε όλους.
Στα καινούργια μοντέλα παίζει θέμα με τις κολησεις...
Πάρε τον ίδιο τον Παπατσαρουχα να συνεννοηθείς...
Αυτός είναι ο πιο γνωστης στα Baikal...

Καλημέρα σε όλους.
Aν το θέλεις για καρτέρι,θεωρώ πως το βάρος που έχει είναι ιδανικό...
Αν όμως το θέλεις για περπατητο χρειάζεται ελαφρωμα όντως...

Back