Baikal Team

Θέλω να πάρω 4 τσοκ.
Μεταξύ Carlson και Gemini ποια προτείνεται? Τα εσωτερικά Carlson που βλέπω είναι η μισή τιμή απ' τα εσσω-εξω της Gemini και βλέπω στις ελληνικές σελίδες πως δεν έχουν όλες τις συσφιξεις. Έχει φέρει κανένας από έξω, η να πάω στα εσωτερικά της Κάρλσον?

Θέλω να πάρω 4 τσοκ.
Μεταξύ Carlson και Gemini ποια προτείνεται? Τα εσωτερικά Carlson που βλέπω είναι η μισή τιμή απ' τα εσσω-εξω της Gemini και βλέπω στις ελληνικές σελίδες πως δεν έχουν όλες τις συσφιξεις. Έχει φέρει κανένας από έξω, η να πάω στα εσωτερικά της Κάρλσον?
Αναλογως τι αυλο εχει το οπλο σου...αν δεν κανω λαθος τα carlson βγαινουν οι συσφιξεις βαση ανοιχτου αυλου 18,7 νομιζω, οποτε για αυλους 18,3-18,4 βγαινουν πολυ πιο ανοιχτα απο οτι λεει η ονομαστικη τους συσφιξη.Εγω πχ που πηρα για Baikal με 18,4 αυλο το full ειναι σαν ανοιχτο δυαρι και το mod σαν ανοιχτο τεσσαρι βασει της διαμετρου του στομιου...ενω τα gemini βγαινουν βασει του αυλου της μαρκας για την οποια προοριζονται οποτε η ονομαστικη τους συσφιξη ταυτιζεται με την πραγματικη...Πχ το full εμενα επρεπε να εχει διαμετρο στομιου περιπου 17,4 και το carlson το full εχει περιπου 17,7...οταν το βρω και το μετρησω θα σου πω ακριβως..

Back