Μη σε τρώει ο ....Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Δε σκοτώνει "καλύτερα" κανένα τσοκ!
Ειδικά για τη χρήση που κανείς εσύ κ εγώ!
Μη σε τρώει ο ....Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Εγώ θα έλεγα να πάρεις Πίο πολύ πρακτικά έσω έξω τσοκ για να αλλάζεις γρήγορα καί εύκολα οπότε θέλεις, θα επερνα 3 τσοκ και θα ειμουν κομπλέ σε όλες τις περιπτώσεις.5,4 και 2 θα επέλεγα.Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Απαραίτητη δεν είναι,αλλά σίγουρα θα δείτε μια κάποια διαφορά προς το καλύτερο..Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Απαραίτητη δεν ξέρω, αλλά σε μερικά πράγματα κάνουμε το γούστο μας, έστω κι αν πληρώνουμε! Αν το έβαλες στο μυαλό και δεν θα τα στερήσεις από κάποια βασική ανάγκη στο σπίτι σου, πάρτα να σου φύγει και το απωθημένο! Εγώ για Baikal είχα πάρει τα Gemini *** & **** και από τότε που μπήκαν δεν ξαναβγήκαν! Όχι τόσο σα θεαματική βελτίωση, αλλά καθαρά γιατί μου αρέσει περισσότερο με τα τσοκάκια, αισθητικά ρε παιδί μου!Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Ναι αλλα το δικο σου ειναι αλληλεπιθετο, δειχνει οντως πιο ωραιο, άσχετα με βλητικη, του Γιωργου ειναι πλαγιοκαννο.Απαραίτητη δεν ξέρω, αλλά σε μερικά πράγματα κάνουμε το γούστο μας, έστω κι αν πληρώνουμε! Αν το έβαλες στο μυαλό και δεν θα τα στερήσεις από κάποια βασική ανάγκη στο σπίτι σου, πάρτα να σου φύγει και το απωθημένο! Εγώ για Baikal είχα πάρει τα Gemini *** & **** και από τότε που μπήκαν δεν ξαναβγήκαν! Όχι τόσο σα θεαματική βελτίωση, αλλά καθαρά γιατί μου αρέσει περισσότερο με τα τσοκάκια, αισθητικά ρε παιδί μου!
View attachment 95452
View attachment 95453
Αυτό Γιώργο μόνο εσυ εισαι σε θέση να το γνωρίζεις κ αν σε καλύπτουν στο κυνήγι αναλόγως με τις αποστάσεις που συνήθως ρίχνεις..Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal?
Έχει κι άλλες μάρκες που δεν τα χρειάζονται φίλε Νίκο...Μόνο όσοι έχουν μπερετα hp δεν αγοράζουν αφτερ μάρκετ γιατί απλά δεν τα χρειάζονται.
Σειρά έχω την εντύπωση ότι στο ερώτημα σου κρύβονται δύο ερωτήματα. Το ένα λέει: θα βελτιώσει βλητικά ένα αφτερμαρκετ τσοκ το πλαγιόκαννο baikal; Το δεύτερο που ίσως προβληματίζει κάποιους αλλά είναι περισσότερο αισθητικό , δεν αφορά λειτουργικότητα, και ίσως οφείλεται στην εικόνα που έχουμε οι περισσότεροι και ιδίως οι "πιο ώριμοι"Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Ευτυχώς εγώ στο πλαγιο μου έχω σταθερά τσοκ και δεν με απασχολεί αυτό το θέμα. Όμως έχω την ίδια απορία για το mp27. Δεν είναι όμως έτσι απλά τα πράγματα. Καταρχήν θα πρέπει να υπάρχει λόγος για να αναζητήσει κάποιος αφτερμαρκετ τσοκ. Δηλαδή να ελέγξει πρώτα τα μαμά αν ανταποκρίνονται στις συσφιξεις που αναγράφουν σε σχέση με τον αυλό και να κάνει δοκιμές με τα φυσίγγια που κυνηγάει για να δει αν και οι κατανομές ανταποκρίνονται στις συσφιξεις αυτές για να έχει ένα μπουσουλα. Από εκεί και πέρα αν τα εργοστασιακά δεν σου κάνουν τότε θα πρέπει να ψάχνεις σε αφτερμαρκετ που προπαντώς να ανταποκρίνονται στις συσφιξεις που αναγράφουν σε σχέση με τον αυλό σου. Από εκεί και πέρα αφού βρεις τα σωστά τσοκ θα πρέπει να κάνεις ξανά δοκιμές για να δεις αν ανταποκρίνονται και οι κατανομές με τα φυσίγγια στα νέα τσοκ στο όπλο σου. Αν ναι τότε θα είσαι οκ αλλιώς τι θα κάνεις; Θα αγοράσεις όλα τα τσοκ του εμπορίου μέχρι να βρεις ποια ταιριάζουν περισσότερο στο όπλο σου και ασφαλώς και στα φυσίγγια σου. Θα μπεις δηλαδή στο τρυπακι να αγοράζεις διαρκώς τσοκ πληρώνοντας τελικά την διπλάσια και παραπάνω τιμή από όσο στοιχίζει τελικά το όπλο σου. Αν δεν είσαι επαγγελματίας σκοπευτής δεν νομίζω ότι αξίζει. Το μόνο που θα πρότεινα να κάνεις είναι να δεις τα μαμά τσοκ αν ανταποκρίνονται στις πραγματικές συσφιξεις σε σχέση με τον αυλό και αν ναι τότε μην ασχοληθείς άλλο. Διαφορετικά βρες κάποια value for money αφτερμαρκετ που να ανταποκρίνονται οι συσφιξεις σε σχέση με τον αυλό και τέλος. Απλά για να ξέρεις ότι έχεις το σωστό τσοκ πάνω και όχι άλλο να γράφει και άλλη να είναι η σύσφιξη.Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Δασκαλε, ακομα και αν βελτιωσει λιγο δεν θα ειναι κατι που θα σου κανει και τοσο διαφορα.Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?
Μπερέτα hp& Optima....φαμπαρμ ... Remington v3.....εγώ και στην μαξους1 δεν είχω κανένα πρόβλημα απόλυτος με τα μαμισια...Έχει κι άλλες μάρκες που δεν τα χρειάζονται φίλε Νίκο...
Σωστός ,ο δάσκαλος. Απ' τα όπλα που πέρασαν από τα χέρια μου σε fabarm, ceasar Guerini ούτε που σκέφτηκα για aftermarket. Τα εργοστασιακά κάλυπταν όλες τις συσφίξεις και ήταν κι από το ίδιο μέταλλο με την κάννη. Και στις remi που είχα, τα εργοστασιακά ήταν πολύ καλά, αλλά, εκεί συμπλήρωσα με ένα anaconda mr (μάλλον για ψυχολογικούς λόγους ).Έχει κι άλλες μάρκες που δεν τα χρειάζονται φίλε Νίκο...
Με τι τσοκάρισμα το καθένα;Θα έπαιρνα δύο ανοξείδωτα τζεμινι και θα τελείωνε εκεί το θέμα τσοκ για μένα.
Αν χρησιμοποιούσα το όπλο για κυνήγι Φέρμας θα έπαιρνα 4-3 αν το χρησιμοποιούσα για καρτέρι 3-1. Για γενικό κυνήγι 4-2Με τι τσοκάρισμα το καθένα;
Αν πιστευεις οτι σε καλυπτουν σε κατανομες δε χρειαζεταιΠιστεύετε ότι είναι απαραίτητη η αγορά αφτερμαρκετ τσοκ για πλαγιόκαννο baikal? Αν ναι ποιά προτείνετε?