Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Η χώρα περαν των όποιων άλλων χαρακτηρισμων έχει τον χαρακτηρισμό μπανανία .
Ο χαρακτηρισμος αυτος μην ακουτε διάφορα , οφείλεται στις πολλες μπανάνες πιυ τρώνε οι βολεμένοι και αβόλευτοι πίθηκοι κατοικοί της.

Φετος μπηκα 1η φορα μεσα στο Μάτι να το δω απο κοντα.
Παντα περνουσα την Μαραθωνος απο πανω και ουδεποτε μπηκα μεσα να το δω.
Επαθα σοκ με αυτο που ειδα και μαλιστα σε μια εποχη που ειναι ΜΕΤΑ τα γεγονοτα.
Καταρχας, οσο και να προχωρησα, ΔΕΝ υπαρχει παραλιακος δρομος.Ο τελευταιος δρομος που παει παραλληλα με τη θαλασσα ειναι ακριβως ενας απο πανω οπως θα δειτε στο βιντεο και η προσβαση ειναι κλειστή ΠΑΝΤΟΥ προς τη θαλασσα, εκτος απο κατι θεοστενα περασματα με ενδειξεις ΠΑΡΑΛΙΑ που μαλλον μπηκαν μετα.
Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.
Οικοπεδο με οικοπεδο εφαπτόμενα.
Να μην μπορεις να βγεις στη θαλασσα απο πουθενα περα απο αυτα τα στενα περασματα.
Θα ηθελα πολυ καποιος γνωστης να μας ενημερωσει.
Ετσι και χειροτερα ηταν και πριν την πυρκαγια ?
Γιατι αν ηταν ετσι, καπου δεν φταιει ΜΟΝΟ η πολιτεια.

https://media1.giphy.com/media/v1.Y...ZfYnlfaWQmY3Q9Zw/2b4n5QoWOm8l4rvvNk/giphy.gif
Δεν φταίει η πολιτεία όχι .

Δεν φταίει η πολιτεια όχι.
Εννοείται ότι φταίει η πολιτεία .
Αυτή βάζει τους κανόνες, αυτή οφείλει να τους εφαρμόζει και να τιμωρεί.
Όταν εγώ, επειδή είμαι ηλίθιος και λαμόγιο, πάω και κτίζω το αυθαίρετο στο ρέμα, οφείλει να έρθει να μου το γκρεμίσει, να μου χρεώσει όλη τη διαδικασία συν ένα ωραίο πρόστιμο στην εφορία.
Έτσι ούτε εγώ θα ξανατολμησω να παράνομισω ούτε ο γείτονας.
Απλά είναι τα πράγματα...

Εδώ σε εμάς στον Ληλα που έχουν κτίσει στην κοίτη, ποιος φταίει;; Ο ηλίθιος που πήγε και έκτισε και θα πνίγει ,η η πολιτεία που το αυθαίρετο του το έκανε νόμιμο;
Αν είχε γκρεμίσει το πρώτο δεν θα είχε τολμήσει κανείς να κτίσει το δεύτερο!

Η χώρα περαν των όποιων άλλων χαρακτηρισμων έχει τον χαρακτηρισμό μπανανία .
Ο χαρακτηρισμος αυτος μην ακουτε διάφορα , οφείλεται στις πολλες μπανάνες πιυ τρώνε οι βολεμένοι και αβόλευτοι πίθηκοι κατοικοί της.
Όχι στη μεγάλη παραγωγή μπανανών που έχει η Ελλάς; ;) 😸

Δυστυχώς δεν θα βρουν ποτέ την άκρη εκτός και γκρεμιστεί η χώρα και την ξανά χτίσουμε από την αρχή
Και παλι στα ιδια θα ήμασταν.
Αυτη η χωρα φτιαχτηκε και διαμορφωθηκε απο τις επιλογες των πολιτων της.
Απο ανεκαθεν.

https://www.zarpanews.gr/xekina-sti...BlHn4-FBD2I94Gvg6g_aem_MF_v70ldpCAF9HWXCKZdOw

Δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό και βρούμε το μπελά μας με κάθε παρθένα γρα που νομίζει ότι ο σκύλος πρέπει να είναι μόνο σε καναπε και να βλέπει τηλεόραση
Δυστυχώς μπλέξαμε, με πρώτους εσάς εκεί....
Μην ανησυχείς όμως...
Αν πάει καλά έρχεται και εδωωωω...

Η χώρα είναι διεφθαρμένη μέχρι κόκαλο και όσο δεν υπάρχει ανάπτυξη και περιμένεις λεφτά από φόρους και από τουρίστες καταντότας την πλειοψηφία των πολιτών σου σε επαίτες και υποτακτικούς μια μεγάλη μερίδα να οδηγείται σε ασυστολη διαφθορά, εξάλλου η διαφθορά ανθεί στην φτώχεια της πλειοψηφίας που δεν έχει άλλη επιλογή .Γιατί μπορεί να πείτε ότι φτώχια είχαμε και το 50/ 60/70 ναι αλλά είχαμε και εργασία και παραγωγή που μας βοηθούσε να την ξεπεράσουμε ομαλά τώρα η διαχείριση της φτώχειας γίνεται μόνο ανώμαλα.Χωρα ελαφρά σκεπτόμενων ανθρώπων.
Με εκατοντάδες γιατρούς , δικηγόρους, καφετέριες,διαγνωστικά κέντρα, σουβλατζίδικα και φαγαδικα καθώς και χιλιάδες ενοικιαζόμενα δωμάτια.Και λογιστές μη ξεχνιόμαστε.
Τέτοια χώρα είναι μόνο τουριστικός προορισμός με αρρώστους κατοίκους τίποτε άλλο.

Last edited:
Back