Αυτός ο τρίφτης κάνει το πλαστικό βιοδιασπώμενο!Ορίστε και από τον τρίφτη με απλούς συγκεντροτιρες.View attachment 95381
Είναι από τα βιολογικά, πάει μαζί με το όπλο, για να μην μολύνει το περιβάλλον.Αυτός ο τρίφτης κάνει το πλαστικό βιοδιασπώμενο!
Με δυο χαρτάκια cal20 σταυροτα μέσα στο ποτήρι φτιάχνεις διασπορεα καλυτερο
Θάνατος ...πολύ καλή....αν έχεις δοκίμασε και διασπορεα κανονικό Καρδαρά η. Sg..και αφαιρεσε τα πτερύγια.....θα δεις πολύ ωραία πράγματαΔοκιμή με διασπορέα Ζ2Μ (νέο υλικό για μένα)!
Το σεταπ :
Νοbel t2 68.5 > 57.2
Psb1 1.72
Cx2000
33gr
Ανάμεικτα 7-8-9
Απόσταση βολής 15 μέτρα
4* σε 72cm κάννης baikal
Καλό για 2η βολή, δεν μου ανοίγει πολύ! Θα το δοκιμάσω,κομμένο κ ανάποδα για αποκέντρωση!
Ηλία έχω φτιάξει κ έχω παρουσιάσει, πριν κάτι μήνες!Θάνατος ...πολύ καλή....αν έχεις δοκίμασε και διασπορεα κανονικό Καρδαρά η. Sg..και αφαιρεσε τα πτερύγια.....θα δεις πολύ ωραία πράγματα
Αποκεντρωτικο εννοείς αυτό που έχει σκέτο σταυρουλακι?Ηλία έχω φτιάξει κ έχω παρουσιάσει, πριν κάτι μήνες!
Δεν είναι κακά!!!!
Αλλά όποτε χρειάζεσαι διασπορά της τουφεκιάς,κατά σειρά βάζω πρώτο το αποκεντρωτικό για 10-15 μέτρα, δεύτερο τον έλικα για 15-20 μέτρα και μετά το S.G.,Giovanni,Καρδαρά και z2m για 20+ μέτρα !
Όλα χρήσιμα...
Τύπου direct, dispenser stoka κτλΑποκεντρωτικο εννοείς αυτό που έχει σκέτο σταυρουλακι?
Αυτά δεν αφήνουν κενά στο κέντρο?Τύπου direct, dispenser stoka κτλ
Γενικα ναι!Αυτά δεν αφήνουν κενά στο κέντρο?