Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο τηλέφωνο που μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον Κατασκευαστή των Συγκεντρωτήρων GIOVANI? Ψάχνω για κάποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ.
Νομίζω τους έχει ο Ναυπλιώτης πλέον!

Τον έχει δουλέψει κανείς?
Το πράσινο παραπέμπει σε χρήση για χάρτινους κάλυκες, σωστά?
Δημήτρη, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Έχω αυτή την απορία, γιατί στο site του Gualandi δεν αναφέρει τίποτα σχετικό, μόνο: *WAD mm 12 (green) for 38/40 g lead shots*, μάλιστα έχει και τον ίδιο κωδικό με τους υπόλοιπους: BRG 12, BRG 14, BRG 17 κλπ.
Επίσης απ' ότι βλέπω σε πράσινο έχει κι ένα (από τους 3) για δράμια: BRP 20 (Bior pallettoni) ... Και όλους για το Cal.28 !!!
Και επίσης τον ένα από τους δυο Obturator (coppetta bior), που είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ όπου γίνεται ρητή αναφορά για χάρτινο κάλυκα:
Neutral colour for plastic cases
Green colour for cardboard cases
Σε αυτούς τους δυο μάλιστα έχει διαφορετικούς κωδικούς: COP P και COP C (προφανώς P: plastic, C: cardboard) ενώ έχουν και οι δυο το ίδιο ύψος 6,5mm.
Αν γενικά τα βύσματα με πράσινο χρώμα ήταν για χρήση σε χάρτινους κάλυκες, δεν θα έπρεπε αυτό να αναφέρεται σε όλα ??? 🤔

Κ εγώ τα ίδια έχω διαβάσει.
Για τους palletoni με βεβαιότητα λέω ότι οι πράσινοι είναι πιο σκληροί από τους άσπρους,με ορατά παχύτερο αμορτισέρ.
Προσωπικά τους δουλεύω ως βύσμα σε διασποράς (αντί Diana).
Δε ξέρω τι γίνεται με το χρώμα...

Last edited:
Τον έχει δουλέψει κανείς?
Το πράσινο παραπέμπει σε χρήση για χάρτινους κάλυκες, σωστά?
Όχι δεν ισχύει, ωραίος συγκεντρωτήρας δεν είναι τόσο συγκεντρωτικός για μεγάλες γομοσεις, με τον θοδη πήρα Πίο κλειστεί τουφέκια.

Κ εγώ τα ίδια έχω διαβάσει.
Για τους palletoni με βεβαιότητα λέω ότι οι πράσινοι είναι πιο σκληροί από τους άσπρους,με ορατά παχύτερο αμορτισέρ.
Προσωπικά τους δουλεύω ως βύσμα σε διασποράς (αντί Diana).
Δε ξέρω τι γίνεται με το χρώμα...
Τη θες να φτιάξεις με το πράσινο ;; Είναι δυφτερος όπως είναι και ο sg magnum , 12 είναι ο πράσινος, 12 και ο magnum απλός έχει ποιο βάθη ποτήρι ο Magnum κοψτον λίγο και είναι ίδιοι. ;)

Τη θες να φτιάξεις με το πράσινο ;; Είναι δυφτερος όπως είναι και ο sg magnum , 12 είναι ο πράσινος, 12 και ο magnum απλός έχει ποιο βάθη ποτήρι ο Magnum κοψτον λίγο και είναι ίδιοι. ;)
Τον θέλω (παρήγγειλα) για 40+ gr χοντρά.
Το magnum τον ξέρω,τον δουλεύω.
Τώρα τι διαφορές έχουν.... Θα σου πω μόλις τον δω από κοντά.
Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι πιο σκληρός από το magnum,όπως οι pallletoni ,o πράσινος κ ο άσπρος.
Και σίγουρα έχει μια διαφορά στη τιμη... Θα επανέλθω μόλις μου έρθουν.

Τον θέλω (παρήγγειλα) για 40+ gr χοντρά.
Το magnum τον ξέρω,τον δουλεύω.
Τώρα τι διαφορές έχουν.... Θα σου πω μόλις τον δω από κοντά.
Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι πιο σκληρός από το magnum,όπως οι pallletoni ,o πράσινος κ ο άσπρος.
Και σίγουρα έχει μια διαφορά στη τιμη... Θα επανέλθω μόλις μου έρθουν.
Γιατί δεν έκανε ο μάγκνουμ για τα 40+γρ. ;; .think.

Ναι ρε τσολιά!!!
Πώς θα στηρίξουμε την ιδιογομωτική οικονομία???? Πάρε και κάνα βύσμα για ποικιλία(τσιφούτη!)...
Sgm έχω 180+
Μη του μηλας ετσι του ψηλού, γιατι θα σου διπλωσει στην πλάτη καμια νεροσωλίνα οταν θα ερθεις κατω......

"Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!"
Αποκεντρωτήρας από Giovanni!
Δοκιμασμένη πατέντα !!! 👍 Από διασπορέα Gualandi, αλλά το ίδιο κάνει.
Και σε cal.16 με "φάγωμα" της διαμέτρου στα 17mm.
Και λαγό έχω πάρει με αυτό (με το 16αρι). Στα 15 μέτρα με 6αρια σκάγια, 30gr.

Back