Νομίζω τους έχει ο Ναυπλιώτης πλέον!Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο τηλέφωνο που μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον Κατασκευαστή των Συγκεντρωτήρων GIOVANI? Ψάχνω για κάποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ.
Νομίζω τους έχει ο Ναυπλιώτης πλέον!Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο τηλέφωνο που μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον Κατασκευαστή των Συγκεντρωτήρων GIOVANI? Ψάχνω για κάποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ.
Δημήτρη, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Έχω αυτή την απορία, γιατί στο site του Gualandi δεν αναφέρει τίποτα σχετικό, μόνο: *WAD mm 12 (green) for 38/40 g lead shots*, μάλιστα έχει και τον ίδιο κωδικό με τους υπόλοιπους: BRG 12, BRG 14, BRG 17 κλπ.Τον έχει δουλέψει κανείς?
Το πράσινο παραπέμπει σε χρήση για χάρτινους κάλυκες, σωστά?
Όχι δεν ισχύει, ωραίος συγκεντρωτήρας δεν είναι τόσο συγκεντρωτικός για μεγάλες γομοσεις, με τον θοδη πήρα Πίο κλειστεί τουφέκια.Τον έχει δουλέψει κανείς?
Το πράσινο παραπέμπει σε χρήση για χάρτινους κάλυκες, σωστά?
Τη θες να φτιάξεις με το πράσινο ;; Είναι δυφτερος όπως είναι και ο sg magnum , 12 είναι ο πράσινος, 12 και ο magnum απλός έχει ποιο βάθη ποτήρι ο Magnum κοψτον λίγο και είναι ίδιοι.Κ εγώ τα ίδια έχω διαβάσει.
Για τους palletoni με βεβαιότητα λέω ότι οι πράσινοι είναι πιο σκληροί από τους άσπρους,με ορατά παχύτερο αμορτισέρ.
Προσωπικά τους δουλεύω ως βύσμα σε διασποράς (αντί Diana).
Δε ξέρω τι γίνεται με το χρώμα...
Τον θέλω (παρήγγειλα) για 40+ gr χοντρά.Τη θες να φτιάξεις με το πράσινο ;; Είναι δυφτερος όπως είναι και ο sg magnum , 12 είναι ο πράσινος, 12 και ο magnum απλός έχει ποιο βάθη ποτήρι ο Magnum κοψτον λίγο και είναι ίδιοι.![]()
Γιατί δεν έκανε ο μάγκνουμ για τα 40+γρ. ;;Τον θέλω (παρήγγειλα) για 40+ gr χοντρά.
Το magnum τον ξέρω,τον δουλεύω.
Τώρα τι διαφορές έχουν.... Θα σου πω μόλις τον δω από κοντά.
Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι πιο σκληρός από το magnum,όπως οι pallletoni ,o πράσινος κ ο άσπρος.
Και σίγουρα έχει μια διαφορά στη τιμη... Θα επανέλθω μόλις μου έρθουν.
Ναι ρε τσολιά!!!Γιατί δεν έκανε ο μάγκνουμ για τα 40+γρ. ;;![]()
Μη του μηλας ετσι του ψηλού, γιατι θα σου διπλωσει στην πλάτη καμια νεροσωλίνα οταν θα ερθεις κατω......Ναι ρε τσολιά!!!
Πώς θα στηρίξουμε την ιδιογομωτική οικονομία???? Πάρε και κάνα βύσμα για ποικιλία(τσιφούτη!)...
Sgm έχω 180+
Ακριβως...πιο χοντρό (πλαστικό) στο OVAL του αμορτισερ.Να η διαφορά με τους pallletoni. Είναι και με το μάτι η διαφορά ορατή!
Θέλω να δω και στο 12αρη ...
View attachment 93096
Sgm180+Ναι ρε τσολιά!!!
Πώς θα στηρίξουμε την ιδιογομωτική οικονομία???? Πάρε και κάνα βύσμα για ποικιλία(τσιφούτη!)...
Sgm έχω 180+
ποσο αξιζει αυτο το κουτι,εχει ενασ θειοσ μου αρκετα,τα ειδα μια μερα αλλα δεν εδωσα σημασια αφου υπαρχουν οι πλαστικοι
Έχεις κουτιά πυρίτιδας ενδιαφέρομαιποσο αξιζει αυτο το κουτι,εχει ενασ θειοσ μου αρκετα,τα ειδα μια μερα αλλα δεν εδωσα σημασια αφου υπαρχουν οι πλαστικοι
Δοκιμασμένη πατέντα !!!"Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!"
Αποκεντρωτήρας από Giovanni!
Kαλυτερος είναι αυτός ανάποδος."Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!"
Αποκεντρωτήρας από Giovanni!