Γεμισα περδικοφυσιγγα Και αφου ειδα οτι σκοτωνουν πολυ καλα ,κυνηγισα ολη τη σαιζον με αυτα ,γιατι να τα πειραξω ;Εγω στους θωδη δεν τα κοβω τα πεταλα .
Γεμισα περδικοφυσιγγα Και αφου ειδα οτι σκοτωνουν πολυ καλα ,κυνηγισα ολη τη σαιζον με αυτα ,γιατι να τα πειραξω ;Εγω στους θωδη δεν τα κοβω τα πεταλα .
Τι ακριβώς ζητάς Δημήτρη?Έχει κανείς εύκαιρη ογκομετρία για διαπορέα Τζιοβάνι/Καρδαρά ή gualandi με mb32?
Με τζιοβανι και μβ στα 33 θελεις 21-22 βυσμα !! Μιλαω για σηγγεντρωτηρα !! Αλλα μπορει και στον διασπορεα που λες να θελει 20 αρη , η τελος παντον να βρεις το βυσμα που σου δινει 9,5-10 χιλ κενο για αστεριΕπειδη είναι λίγο μπέρδεμα με τα ελληνικά βύσματα,σε σχέση με τα ιταλικά, και δε τα έχω δουλέψει,θέλω να δω τι υψος θέλω σ αυτά!
Βρήκα στο "κουβά" σήμερα ένα Τζιοβάνι 18 και μέτρησα σε καινούργιο τ3 cheditte 69.3 με mb32 στα 1.75(ενδεικτικό το σετάπ πάντα!!!) με 33gr #9 μου άφησε 11 κενό.
Έτσι ακριβώςΜε τζιοβανι και μβ στα 33 θελεις 21-22 βυσμα !! Μιλαω για σηγγεντρωτηρα !!
Στο διαπορέα, κατεβαίνεις αρκετά λόγω του σταύρου,που κλέβει όγκο!Αλλα μπορει και στον διασπορεα που λες να θελει 20 αρη , η τελος παντον να βρεις το βυσμα που σου δινει 9,5-10 χιλ κενο για αστερι
Μην τους συγγρινεις με τον vzero εχει αλλο υψος ! Ο θωδης 25 σου βγαζει ιδια ογκομετρια με τον z2m 24 ! Ας πουμε !! Οι τζιοβανι εχουν λιγη διαφορα με τους γκαλαντι ! Ειναι λιγο πιο κοντοι ,αλλα!! Ειναι πιο μαλακοι !! Και εχουν μπορω να σου πω καλητερη εμφραξη ! Δυστιχως για να βγαλεις ακρη πρεπει να παρεις πολλα νουμερα και να δεις πιο κανει που !!Έτσι ακριβώς
Στο διαπορέα, κατεβαίνεις αρκετά λόγω του σταύρου,που κλέβει όγκο!
Μήτσε,άμα ξέρεις...
Ο Θώδη ο 25αρης είναι ίσος με 23 ιταλικό (π.χ. Vzero 23).
Τζιοβάνι,Καρδαράδες πως πάνε? Είναι ότι λένε ή είναι κ αυτοί πιο ψηλοί??? Και αν ναι,πόσο?
Over!Δυστιχως για να βγαλεις ακρη πρεπει να παρεις πολλα νουμερα και να δεις πιο κανει που !!
Μια φωτό μέσα βάλε! Πρέπει να είναι ο ελληνικός super g Magnum του Καρδαρά. Αλλιώς ο gualandi,το γράφει μέσα!Γνωρίζει κάποιος ποιο βυσμα είναι αυτό εδω??View attachment 91583
Gualandi super G Magnum.Γνωρίζει κάποιος ποιο βυσμα είναι αυτό εδω??View attachment 91583
Μια φωτό μέσα βάλε! Πρέπει να είναι ο ελληνικός super g Magnum του Καρδαρά. Αλλιώς ο gualandi,το γράφει μέσα!
Ο gualandi super g magnum είναι τώρα τον βρήκα στον κενταυρο...Ευχαριστώ!!!Gualandi super G Magnum.
Γράφει μέσα italy gualandi????Ο gualandi super g magnum είναι τώρα τον βρήκα στον κενταυρο...Ευχαριστώ!!!
Δεν ξέρω φίλε μου ο κουμπάρος μου είχε έναν στο σπίτι και τον είδαΓράφει μέσα italy gualandi????
Aν δε γράφει τίποτα,είναι η αντιγραφή του Καρδαρά!Δεν ξέρω φίλε μου ο κουμπάρος μου είχε έναν στο σπίτι και τον είδα
Brk αντιγραφή του Sg magnum.Γνωρίζει κάποιος ποιο βυσμα είναι αυτό εδω??View attachment 91583