Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Έχει κανείς εύκαιρη ογκομετρία για διαπορέα Τζιοβάνι/Καρδαρά ή gualandi με mb32?
Τι ακριβώς ζητάς Δημήτρη?
Είχα γεμίσει κάποτε με MB32 και διασπορέα Gualandi (τους άλλους δύο δεν τους έχω δοκιμάσει). Στα 32 γρ. Σε μεταχειρισμένους κάλυκες Cheddite, με την Lee Load All, και ρέλιασμα με δράπανο. Πάνε όμως σχεδόν 15 χρόνια, και δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες, ούτε κενό χώρο (γύρω στα 11με 12 χιλιοστά πρέπει να ήταν), ούτε τελικό ύψος κλεισίματος. Καλά πήγαιναν πάντως... Έχω και μερικές δοκιμές στον πίνακα, έψαξα και βρήκα τώρα 2-3 στο pc ... Αυτή με το SKB με το μαμά IC τσοκ, στα 20 μέτρα, σε Νο 8
DSC00429-A1_102631.jpg
Και δυο με το μονόκαννο Baikal με σταθερό full τσοκ. Επίσης στα 20 μέτρα. Με Νο 8 και με Νο 9,5.
DSC00495-Διασποράς Νο 8 - 20 m_102104.jpgDSC00493-Διασποράς Νο 9,5 - 20 m_101643.jpg

Επειδη είναι λίγο μπέρδεμα με τα ελληνικά βύσματα,σε σχέση με τα ιταλικά, και δε τα έχω δουλέψει,θέλω να δω τι υψος θέλω σ αυτά!

Βρήκα στο "κουβά" σήμερα ένα Τζιοβάνι 18 και μέτρησα σε καινούργιο τ3 cheditte 69.3 με mb32 στα 1.75(ενδεικτικό το σετάπ πάντα!!!) με 33gr #9 μου άφησε 11 κενό.

Επειδη είναι λίγο μπέρδεμα με τα ελληνικά βύσματα,σε σχέση με τα ιταλικά, και δε τα έχω δουλέψει,θέλω να δω τι υψος θέλω σ αυτά!

Βρήκα στο "κουβά" σήμερα ένα Τζιοβάνι 18 και μέτρησα σε καινούργιο τ3 cheditte 69.3 με mb32 στα 1.75(ενδεικτικό το σετάπ πάντα!!!) με 33gr #9 μου άφησε 11 κενό.
Με τζιοβανι και μβ στα 33 θελεις 21-22 βυσμα !! Μιλαω για σηγγεντρωτηρα !! Αλλα μπορει και στον διασπορεα που λες να θελει 20 αρη , η τελος παντον να βρεις το βυσμα που σου δινει 9,5-10 χιλ κενο για αστερι

Με τζιοβανι και μβ στα 33 θελεις 21-22 βυσμα !! Μιλαω για σηγγεντρωτηρα !!
Έτσι ακριβώς
Αλλα μπορει και στον διασπορεα που λες να θελει 20 αρη , η τελος παντον να βρεις το βυσμα που σου δινει 9,5-10 χιλ κενο για αστερι
Στο διαπορέα, κατεβαίνεις αρκετά λόγω του σταύρου,που κλέβει όγκο!

Μήτσε,άμα ξέρεις...
Ο Θώδη ο 25αρης είναι ίσος με 23 ιταλικό (π.χ. Vzero 23).
Τζιοβάνι,Καρδαράδες πως πάνε? Είναι ότι λένε ή είναι κ αυτοί πιο ψηλοί??? Και αν ναι,πόσο?

Last edited:
Έτσι ακριβώς

Στο διαπορέα, κατεβαίνεις αρκετά λόγω του σταύρου,που κλέβει όγκο!

Μήτσε,άμα ξέρεις...
Ο Θώδη ο 25αρης είναι ίσος με 23 ιταλικό (π.χ. Vzero 23).
Τζιοβάνι,Καρδαράδες πως πάνε? Είναι ότι λένε ή είναι κ αυτοί πιο ψηλοί??? Και αν ναι,πόσο?
Μην τους συγγρινεις με τον vzero εχει αλλο υψος ! Ο θωδης 25 σου βγαζει ιδια ογκομετρια με τον z2m 24 ! Ας πουμε !! Οι τζιοβανι εχουν λιγη διαφορα με τους γκαλαντι ! Ειναι λιγο πιο κοντοι ,αλλα!! Ειναι πιο μαλακοι !! Και εχουν μπορω να σου πω καλητερη εμφραξη ! Δυστιχως για να βγαλεις ακρη πρεπει να παρεις πολλα νουμερα και να δεις πιο κανει που !!

Μια φωτό μέσα βάλε! Πρέπει να είναι ο ελληνικός super g Magnum του Καρδαρά. Αλλιώς ο gualandi,το γράφει μέσα!
Gualandi super G Magnum.
Ο gualandi super g magnum είναι τώρα τον βρήκα στον κενταυρο...Ευχαριστώ!!!

Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο τηλέφωνο που μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον Κατασκευαστή των Συγκεντρωτήρων GIOVANI? Ψάχνω για κάποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ.

Back