Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Το θεμα ειναι οτι οι ιδιογομωτες...ΕΑΝ ασχοληθουν...το οποιο βυσμα...το κανουν οτι 'γουσταρουν''...
Και με το ''γουσταρουν'' εννοω απο συγκεντρωτικο φυσιγγιο...μεχρι και διασπορας...
Αυτη ειναι και η ''μαγεία'' της ιδιογομωσης !!! :)

LB6 Ελληνικος με διαφορετικα στησιματα.... αναλογα τα γουστα !!!;)

εικόνα_Viber_2022-03-30_14-32-25-502.jpg
εικόνα_Viber_2022-03-31_17-39-00-021.jpg
εικόνα_Viber_2022-04-04_10-13-48-026.jpg

Καλησπέρα σας,

Γνωρίζει κανείς αν εισάγονται οι συγκεκριμένοι συγκεντρωτήρες?
CONTENITORE ECO TRAP PRETAGLIATO CAL 12 σε διάφορα ύψη.
Τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να είναι η κωνικότητα της βάσης της αποθήκης και η σκληρότητα/ακαμψία ολοκλήρου του συγκεντρωτήρα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, «είναι νέος, πατεντάδικος και προ-κομμένος συγκεντρωτήρας ο οποίος αυξάνει την ταχύτητα και μειώνει την πίεση κατά 10%, επιπλέον αποκτά διπλό μοτίβο στο οποίο ανοίγει τόσο σε κκοντινούς στόχους όσο και σε μακρινούς».

https://www.armeriabrigantecaccia.c...atagliato-cal-12-h-26-200-pezzi-verde-chiaro/

Ευχαριστώ

1690814714632.png

Καλησπέρα σας,

Γνωρίζει κανείς αν εισάγονται οι συγκεκριμένοι συγκεντρωτήρες?
CONTENITORE ECO TRAP PRETAGLIATO CAL 12 σε διάφορα ύψη.
Τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να είναι η κωνικότητα της βάσης της αποθήκης και η σκληρότητα/ακαμψία ολοκλήρου του συγκεντρωτήρα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, «είναι νέος, πατεντάδικος και προ-κομμένος συγκεντρωτήρας ο οποίος αυξάνει την ταχύτητα και μειώνει την πίεση κατά 10%, επιπλέον αποκτά διπλό μοτίβο στο οποίο ανοίγει τόσο σε κκοντινούς στόχους όσο και σε μακρινούς».

https://www.armeriabrigantecaccia.c...atagliato-cal-12-h-26-200-pezzi-verde-chiaro/

Ευχαριστώ

View attachment 75858
Τους έχω δει και στο your tube τούς δουλεύουν πολύ στην Ιταλία και ιδικά με ΣΙΠΕ! Και δεν στο κρύβω ότι τούς καλό έβλεπα αλλά εδώ τώρα δεν έχουμε ΣΙΠΕ συγκεντρωτηρες θα ψάχνουμε???

Διαβαζω για διαφυγες αεριων απο διαφορα βυσματα...
Διαφυγες σε ολα τα βυσματα εχουμε οταν τα ''στραγγαλιζουμε'' απο το πατημα...οταν το αμορτισερ
του βυσματος ειναι πατημενο περα απο τα ορια του...λογικο ειναι να εχει διαφυγες...
Με κλεισιμο σε ''απατητο'' βυσμα δεν υπαρχουν διαφυγες...και την σωστη καυση να την παιρνουμε απο το σωστο καψουλι και απο το ξερελιασμα...και ΟΧΙ απο το πατημα του βυσματος !!!
Προτιμοτερο ( για μενα ) να βγαζουμε ταχυτητες με την πυριτιδα...παρα απο το πατημενο βυσμα.
Τα βυσματα των χθεσινων δοκιμων σε διασπορας...αυτα βρηκα...Ακομα και ο bior που δεν εχει φουστα
καθαρος βγηκε !!!

View attachment 74804
Αλλα οπως βλεπετε...τα βυσματα ειναι ''απατητα''...Το πολυ πατημενο βυσμα...και παντα κατα την δικη μου
γνωμη ...ζημια κανει ...
Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφεία του φυσιγγίου με τον θώδη να το δούμε?

Σαν αυτό

Αυτό που που έβαλες φωτογραφία με τους κόκκινους διασπορεις τους ριγμένους

Τα εχω ανεβασει στις βλητικες δοκιμες...και τις αποτυπωσεις....Ειχα συγκριτικες με απατητο και πατημενο
βυσμα...
Κοιτα θεμα ''ΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ'' σελιδα 454 .

Σαν αυτό

Αυτό που που έβαλες φωτογραφία με τους κόκκινους διασπορεις τους ριγμένους

ΟΙ συγκριτικες με πατημενο και απατητο βυσμα ειναι ανεβασμενες σε αλλη σελιδα...
Για τα βυσματα που ζητησες ειναι εκει που προειπα.

Ποιο βύσμα σας έδωσε τις καλύτερες καρπώσεις φέτος; Δε με ενδιαφέρει το σύνολο του φυσιγγίου και στήσιμο και μπλα μπλα μπλα.

Βάση δοκιμών μου θα έπρεπε να έχω τις καλύτερες καρπώσεις με τη μάλλινη τάπα, με τις πλαστικές μισόταπες. Επίσης διασπορέα Θώδη για πολύ κοντά και διασπορέα Gualandi για μέση απόσταση.
Πίπες!

Τις καλύτερες καρπώσεις μου τις έδωσε:

1) Τασκώφ
2) Ηλιόπουλος
3) Μαυρόπουλος
4) Ζ2Μ
…. Άλλοι

Και τελευταία η μάλλινη τάπα!

Ποιο βύσμα σας έδωσε τις καλύτερες καρπώσεις φέτος; Δε με ενδιαφέρει το σύνολο του φυσιγγίου και στήσιμο και μπλα μπλα μπλα.

Βάση δοκιμών μου θα έπρεπε να έχω τις καλύτερες καρπώσεις με τη μάλλινη τάπα, με τις πλαστικές μισόταπες. Επίσης διασπορέα Θώδη για πολύ κοντά και διασπορέα Gualandi για μέση απόσταση.
Πίπες!

1) Τασκώφ
2) Ηλιόπουλος
3) Μαυρόπουλος
4) Ζ2Μ
…. Άλλοι

Θωδης.
διασπορέα Θώδη
Κορυφή.

Πίπες!

1) Τασκώφ
2) Ηλιόπουλος
3) Μαυρόπουλος
4) Ζ2Μ
…. Άλλοι

Για φέτος!!
1) Diamante μισόταπα
2) Τασκώφ μισόταπα
3) Τασκώφ συγκεντρωτήρας