Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όχι ένα ούτε δυο αλλά τέσσερα κασετόφωνα
Δεν μου αρέσει να κρίνω κανέναν...αλλα ρε γαμωτο να βάζουν κασετόφωνο μέχρι κ στην τσίχλα είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει..ρεζιλίκι μεγάλο..
Στα ωραία της ημέρας ένα μπουλούκι με 20 φασσες να γλύφουν τα πεύκα ,περνώντας πάνω ακριβώς απ το καρτέρι του αδελφού μου αλλά δυστυχώς έψαχνε μια τσίχλα και ούτε που τις είδε,
Και ουτε κ το φτερούγισμα ακουσε..ατυχία μεγάλη...

Δεν μου αρέσει να κρίνω κανέναν...αλλα ρε γαμωτο να βάζουν κασετόφωνο μέχρι κ στην τσίχλα είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει..ρεζιλίκι μεγάλο..

Mαζι σου μιας και ειμαι κατα και κραζω τους κασετοφωναδες αλλα αν καποιο πουλι θελει κασετοφωνο αυτο ειναι η τσιχλα. Και καταλαβαινεις πως λεω το θελει....μην παρεξηγηθω

Νότια Πελοπόννησος λίγες τσίχλες λιγότερα ορτυκια ελάχιστα περιστέρια.και τελειώνει και η άδεια και έρχονται και βροχές τι άλλο να ζητήσει κανείς μέσα σε ένα δεκαήμερο.Προβλεπεται επιστροφή στο κλεινόν άστυ με κατήφεια και απογοήτευση λίγες ελπίδες για ΣΚ

Από αυτό το θήραμα θεωρώ ξεκίνησε ο κράχτης και συνεχίζει κανονικά όπως βλέπω. Και από θράσος .....περίσσιο, όπου κι αν είναι οποίος κι αν είναι δίπλα τους,το μηχάνημα στο τέρμα.

Πρόλαβα και τις είδα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν βγουν στο καρτέρι του, πέρασαν τόσο χαμηλά και καταδρομικά που θα έπρεπε τα μάτια σου να είναι μπροστά και έτοιμα
Αν ήξερα ότι δεν ήταν στο καρτέρι του θα τους έβαζα εγώ μια τριάρα , τραβέρσα είναι πολύ ευάλωτες ,ήμουν δεν ήμουν καμία 50αρια μέτρα.

Γραμματικό,άλλη μια μέρα χαμένη :(
Ειχα παει κ εγω σημερα Μακη, το απολυτο μηδεν, πουλια πιασμενα μεσα στα πυκνα ακουγονται πριν ξημερωσει, μετα φευγουν!
Ερχονται νυχτα κ το πρωϊ φευγουν, δεν εχει καθολου ελιες φετος η περιοχη!

Εχθές ήμουν γραμματικό Μάκη και μπήκαν κάτι πουλάκια ,όχι τίποτα τρελό αλλά έβλεπες ψιλομενα πουλιά να περνάνε
Εμείς 4 άτομα παρέα πήραμε από 5-6 ο καθένας , σε απέναντι σημείο όμως καήκανε στο τουφεκιδι
Μιλώντας αργότερα στα αυτοκίνητα πλέον με συνάδελφο μου είπε ότι στο απέναντι λοφακι παίζανε,όχι ένα ούτε δυο αλλά τέσσερα κασετόφωνα
Δεν αλλάζει η κατάσταση δυστυχώς

Στα ωραία της ημέρας ένα μπουλούκι με 20 φασσες να γλύφουν τα πεύκα ,περνώντας πάνω ακριβώς απ το καρτέρι του αδελφού μου αλλά δυστυχώς έψαχνε μια τσίχλα και ούτε που τις είδε, περίπτωση δηλαδή που παίρνεις εύκολα 2 πουλιά
Καριολες
Φιλε αυτοι με τα κασετοφωνα, ειναι μονιμοι καθε μερα, ετσι μου ερχεται να παρω τηλ. το δασαρχειο!.threat.

Oντως ηθελα να ρωτησω και εγω επ' αυτου. Στη περιοχη που κυνηγαω στα μπασιματακια ειναι μια κλασσικη παρεα που βαει καθε φορα κασετοφωνο και τα μαμαει οποτε εχει και περιμεεεεεενεις εσυ να δεις πουλι.
Αμα ειδοποιησω δασαρχειο-θηροφυλακη θα ερθουν ή θα με γραψουν κατακεντρα?

Oντως ηθελα να ρωτησω και εγω επ' αυτου. Στη περιοχη που κυνηγαω στα μπασιματακια ειναι μια κλασσικη παρεα που βαει καθε φορα κασετοφωνο και τα μαμαει οποτε εχει και περιμεεεεεενεις εσυ να δεις πουλι.
Καντο να δεις

Αν δεν είναι συγγενείς τους, φίλοι τους, κομματικοί προιστάμενοι, δημόσιοι υπάλληλοι σε σώματα....θα έρθουν λογικά.

Καντο να δεις
Εγώ το έχω κάνει , παλιότερα προ Κένταυρου ώστε να απευθυνθώ σε συγκεκριμένο ,βέβαια δεν ήρθε κανεις. Μου εξήγησαν ομωσ ότι οι αρμόδιοι της περιοχής βρίσκονται μακριά σε άλλο κομμάτι.
Κατάφερα όμως το επόμενο σ/κ να ελέγξουν εμένα

Status
Not open for further replies.
Back