Altair Lusso
Banned
Για ξανατσεκαρε της πηγες σου!!!![]()
Ήσασταν εκεί;Δεν ειχε τοσα πουλια αναβυσσο 100%

Για ξανατσεκαρε της πηγες σου!!!![]()
Ήσασταν εκεί;Δεν ειχε τοσα πουλια αναβυσσο 100%
Αστούς να λένε Άρη, εγώ σε βλέπω με κάνα τρυγόνι και το Δεκέμβρη........Στα περιξ της Καλαματας σημερα για τσιχλιτσες, λιγα τα πουλια κ σημερα σε υψη που ισα που φαινονταν κ παρα πολλοι οι κυνηγοι...
Στα Highlight της ημερας ενα τρυγονι που βγηκε κ μου πηρε το μυαλο... Σαν αγριοπεριστερο ερχοταν κ μεχρι κ που ειδα την λευκη κοιλια του δεν το πιστευα... Εχω χτυπησει πολλα τρυγονια, αλλα σιγουρα αυτο ειναι το μεγαλυτερο απο ολα, μεγεθος αγριοπεριστερου... Μπορει να μην φαινεται καλα στην φωτο αλλα πραγματικα ηταν θηριο...
![]()
Μπράβο ωρέ Σπυρέτο, το κοντάκι φυσάει .......Μέρα με δυο πρόσωπα η σημερινή...
Μες στις 07:30 ανέβηκα στο γνωστό κοντινό καρτερακι μου, με ένα μουντό συννεφιασμένο καιρό...
Μέχρι και τις 09:00 κίχλες μπαίναν αραιά και που, σε μεγάλα ύψη, τόσο που με κάναν και εγκατέλειψα το καρτέρι και κατέβηκα σ' ενα πλάτωμα, ανάμεσα σε δέντρα, που παίζαν κάτι πιασμένα πουλιά και μου δίναν καμιά ευκαιρία για ντουφεκιά, σε "λογικό" ύψος...
Από τις 09:00 και μέχρι της 10:00 ξεκίνησαν να μπαίνουν κορδόνι τα πουλιά, σε μπουλούκια, σε μεγάλο ύψος βέβαια, αλλά καμιά αφηρημένη περνούσε χαμηλά και με κράτησαν σε ενδιαφέρον μέχρι και της 10+...
Πουλιά είδα πολλά σήμερα και επειδή το μπάσιμο έγινε αργά, όπου έστρωσαν αυτά τα πουλιά, πρέπει να "κάηκαν" στα σμπάρα...
Κράτησα καμιά 10αριά έχασα και 3...καλά ήταν...![]()
![]()
![]()
![]()
Είδα και 2 δεντροτσιχλες ψηλά και 2 μπουλούκια γαλάζια κορίτσια...το ένα 40άρι και το άλλο 20άρι... και μάλιστα το πρώτο, πέρασε σχετικά χαμηλά κάνα 20λεπτο αφότου είχα φύγει από το καρτέρι που καθόμουν το πρωί...είπαμε καργ@#$%λακια...
Για τον φίλο Τάσο...σήμερα έριξα ένα φυσίγγι κατευθείαν στο κυνήγι, χωρίς να το έχω δοκιμάσει σε στόχους κλπ και μπορώ να πώ...μ' ευχαρίστησε απόλυτα...
![]()
PSB5 X28γρ με βύσμα SPARK...μαλακό και αρκετά συγκεντρωτικό...το περίμενα βέβαια, ελέω SPARK...
Ελαφακι Γιάννη μου με δίπλα κέρατα ......ξέρει ο φίλος σου ο Ευριπίδης. .....Τι δίδυμο αντιαεροπορικό είναι αυτό!
Στο απεναντη λοφακι? ???Αστε της ησηχες αυτές είναι δικές μου μην της πηραξη κανέναςΜπράβο Γιωργάρα, καλό το οπλακι σου αλλά θέλω να σε δω με το 81, κανόνισε να κάνουμε καμιά εξόρμηση όπως πέρσι ....
Σου έχω ένα κομμάτι σπέσιαλ γιατί περνάνε στο απέναντι λοφακι ....Ότι πρέπει για σένα....![]()
Ο Μάνος κυνηγά στην Βόρεια Αττική...εκεί αναφέρεται...απλά όσοι τον ξέρουν ξέρουν που κυνηγά.Δηλ.τα πρωτα καρτερια ποσα πηραν? Βορια,αττικη? Νοτια? Ανατολικα? Δυτικα? Που μπηκαν τοσα πουλια?
Εγώ ζω μόνιμα στα Καλύβια....κάτι τέτοιο δεν άκουσα....αν και οι πλυθησμοί καρακάξας στην Ανάβυσσο...είναι τεράστιοι.Το μυαλό μου πάει στην Ανάβυσσο. Έμαθα από έγκυρη πηγή ότι σήμερα έγινε πόλεμος.
Απ ότι είδα...και συ Γιάννο, με τον Βελγοιάπωνα αψηλό...φωτιά τους εβαλες...Μπράβο ωρέ Σπυρέτο, το κοντάκι φυσάει .......![]()
Πατριώτη και ο πατέρας μου που ήρθε το Σάββατο από κάτω,μου είπε λιγοστά πράγματα. Και δεν έχει και πολλές ελιές φέτος..Περιοχή Ζαχάρως σήμερα μέχρι τις 8:30 που έκατσα γιατί μετά βαρέθηκα και έφυγα πέρασαν δύο τσίχλες σε πολύ μεγάλη απόσταση, ενας κλασσικός κότσυφας από δεντρο σε δέντρο σαν φ16 και μία και μοναδική τσίχλα που τουφέκισα και δεν πήρα σε φυσιολογικό ύψος.
Μίζερα τα πράγματα εδώ.
Η κατάσταση με τις ελιές είναι δραματική στους ελαιώνες που πήγα. Οι περισσότερες σάπιες και φαγωμένες από δάκο. Απορώ, δε ραντίζουν;Πατριώτη και ο πατέρας μου που ήρθε το Σάββατο από κάτω,μου είπε λιγοστά πράγματα. Και δεν έχει και πολλές ελιές φέτος..
Ωρωπος βλεπω κ μου θυμησες ενα ωραιο dvd "Για τσιχλες στον Ωρωπο"Καλημέρα από ΒΑ Αττική.
Σήμερα είπα να μη βγω αλλά άνοιξε το μάτι 07.30 και άκουσα 2-3 τουφεκιές από κάποια μακρινά καρτέρια. Βγήκα έξω να ακούσω καλύτερα και με περίμενε η σκυλίτσα όλο χαρά να φύγουμε. Τελικά δεν της χάλασα χατήρι και πήγαμε μια βολτίτσα. Ελάχιστα πουλιά είδα και αυτά κυρίως πιασμένα που ανέμιζαν χωρίς να προσφέρουν ευκαιρία για τουφεκιά. Την πλήρωσε μια κουρούνα που πέρασε κοντά.
Oραιος ο συνάδελφος left hand..Κατι εγινε..
Oραιος ο συνάδελφος left hand..Κατι εγινε..
Oρίστε που χαλαγες τον κόσμο..![]()
Έχει κλείσει το μαγαζί του ο Προβελέγγιος εδώ και 2-3 χρόνια.Ωρωπος βλεπω κ μου θυμησες ενα ωραιο dvd "Για τσιχλες στον Ωρωπο"
Μοντεφελτρο κ φυσιγγια πανθηρ μαύρα του Προβελεγγιου..υπάρχουν ακόμα?
Εχθές ήμουν γραμματικό Μάκη και μπήκαν κάτι πουλάκια ,όχι τίποτα τρελό αλλά έβλεπες ψιλομενα πουλιά να περνάνεΓραμματικό,άλλη μια μέρα χαμένη![]()