Ναι Αλεξανδρε εχει δυνατο και μεγαλο λαιμο σαν της μπεκατσας και κοιλια πιτσιλωτηΦιλε ο λαιμος του απο κατω ειναι σαν της μπεκατσας?
Εχει πιτσιλιες στην κοιλια σαν της κυριαρινας?
Ναι Αλεξανδρε εχει δυνατο και μεγαλο λαιμο σαν της μπεκατσας και κοιλια πιτσιλωτηΦιλε ο λαιμος του απο κατω ειναι σαν της μπεκατσας?
Εχει πιτσιλιες στην κοιλια σαν της κυριαρινας?
Να σαι καλα!Εχω να το δω πανω απο 20 χρονια αυτο το πουλι.Μπράβο Αλέξανδρε ευχαριστω
Σταυρο οπως ειπε και ο φιλος,μπροκειται για το Στραβολαιμη και εγω εχω να δω αυτο το ειδος απο την δεκαετια του 70,μπροκειται για σπανιο ειδος,που ανηκει στους δρυοκολαπτες και περναει την ανοιξη.Δεν ειναι στρουθιομορφο,οπως η σουσουραδα οπως λεει ο φιλος,δηλαδη στην μεγαλη οικογενεια των ωδικων.Το χαρακτιρηστικο που εχουν ειναι στη καταταξη των δαχτηλων του ποδιου.Ολα τα ωδικα 3 μπρος ενα πισω.Ενω αυτο 2μπρος 2 πισω,οπως ολη η δρυοκολαπτες αλλα και τσαλαπετεινοι σταχταρες μελισσοφαγοι ο κουκος κ.α.Φτιαχνουν μια αλλη καταταξη εξω απο τα ωδικα.Οπως ειπε ο φιλος σωστα ειναι το jynx torquilla απο την οικογενεια Picidae.Τρεφεται με μυρμιγκια κατα βαση,εσυ μπορεις να του δωσεις μαινοτροφη μεχρι να ανακτησει τις δυναμης του και να παει στην ευχη του Θεου.Γιατι οχι και να βρεις και αρμοδιους που μπορουν να το αναλαβουν ωστε με ασφαλεια να βρη και παλι το δρομο του.Μου ξυπνησες παιδικες αναμνησεις με αυτο το πτερωτο,αφου και εγω μια φορα εχω δει ζωντανο.Αλλα το θυμαμαι σαν να ηταν χτες.Ετσι στο χερι κρατημενο,ειχα την ευκαιρια να το αντικρυσω και εγω,νασαι καλα.ειμεις παντως το λεγαμε τρελη επειδη γυρναει το λαιμο της με περιεργο τροπο
Καλησπερα παρεα, το πρωι στην δουλεια βρηκα αυτο το πουλακι κατακοπο απο το ταξιδι της επιστροφης, ειχα να το δω 30 χρονια, ξερει κανεις πως το λενε ,
ειμεις παντως το λεγαμε τρελη επειδη γυρναει το λαιμο της με περιεργο τροπο
closest wells fargo branch
directions to the nearest pnc bank
Ναι μένουν μόνιμα εδώ στα ψηλά.....έλατα.Οπως κ αρκετές τσιχλες έχω δει αρκετές τον Ιούλιο.σημερα το πρωι στο βουνο στα 300 4οο υψωμετρο ειδα να πετανε 2 τσαρτσαρεςςςλετε να μηνουν εδω για γενναthink
Δεν έχεις έρθει απ την απο δω πλευρά ,που να το δεις ;Ουτε εγω ρε παιδια δεν το εχω ξαναδει εγω νομιζα θα μας δειξεις κανενα κουκο !αλλα αυτο το πουλι! Μπραβο οσο ζεις μαθαινεις.
Ρε μπας και ητανε τζιτζικια;σημερα το πρωι στο βουνο στα 300 4οο υψωμετρο ειδα να πετανε 2 τσαρτσαρεςςςλετε να μηνουν εδω για γενναthink