Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ φίλε μου. Οι ντουφεκιές που βγάζει, είναι γενικά "σφιχτές" ότι τσοκ και να βάλεις ή δεν ισχύει αυτό; έχεις κάνει δοκιμές με τα τσόκ που αναφέρεις, να μου πείς;
Ευχαριστώ φίλε μου. Οι ντουφεκιές που βγάζει, είναι γενικά "σφιχτές" ότι τσοκ και να βάλεις ή δεν ισχύει αυτό; έχεις κάνει δοκιμές με τα τσόκ που αναφέρεις, να μου πείς;
Η ντουφεκιες της δεν είναι σφικτές εαν κυνηγάς με 5 μαμά εγώ πήρα και το bell braian και είδα καλύτερα αποτελέσματά μέχρι τα 25 με 30 μετρά το τσοκ είναι πολύ κάλο για παρπατητο

Στα 1095€ που την έχει, με τρία τσοκ, ρίγα ανθρακονημάτων, και μάλιστα την supreme με ειδική επεξεργασία στα ξύλα γιά μεγαλύτερη αντοχή (ότι κι αν είναι αυτό!), νομίζω ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία, βγαίνει 36% έκπτωση! Ευτυχώς που δεν τη βγάζει σε αριστερή γιατί θα έμπαινα πάλι σε έξοδα... :rolleyes:

Η ντουφεκιες της δεν είναι σφικτές εαν κυνηγάς με 5 μαμά εγώ πήρα και το bell braian και είδα καλύτερα αποτελέσματά μέχρι τα 25 με 30 μετρά το τσοκ είναι πολύ κάλο για παρπατητο
Συμφωνω αν και δεν το εχω δοκιμασει το BRAIN ειναι ομως μελλοντικη επιλογη μου μονο και μονο οτι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κατασκευης.Μιλησα για το SREADER διοτι το ειχα 14 χρονια στη FABARM και οταν την πουλησα το εκανα δωρο στον αδελφο που εχει ακομα το ιδιο οπλο.

Καλημέρα και εγώ στο team με μια benelli crio
Καλοσωρισες ευχομαι να παρεις γνωσεις και εμπειριες που πιθανον να σου λειπουν και να σου χρειασθουν καθως και εμεις το ιδιο απο εσενα ,διοτι απο εκει που εισαι κανετε ζημιες στα παπια και στα τρυγονα ενιοτε.Τα μερη σου τα εχω ζησει δεδομενου οτι υπηρετησα στο Δ Σωμα Στρατου 2 χρονια.Καλα να περασεις κοντα μας.

Σάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ήδη διαβάζω το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια περίπου και χαίρομαι που είμαι κοντά σάς έχω πάρει αρκετές γνώσεις!!!!!
@elias930i δεν έχω κανένα παράπονο από το όπλο φίλε μου..... πάλι benella θα έπερνα!
@PIT όντως φίλε η περιοχή μας και συγκεκριμένα τα τενάγη όταν πλημμυρίζουν είναι παράδεισος απο άποψη υδρόβιων για τρυγόνια δεν θα το έλεγα γιατί δεν τα κυνηγάω εδώ συνήθως Σέρρες κάνω της έναρξης μου...

Σάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ήδη διαβάζω το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια περίπου και χαίρομαι που είμαι κοντά σάς έχω πάρει αρκετές γνώσεις!!!!!
@elias930i δεν έχω κανένα παράπονο από το όπλο φίλε μου..... πάλι benella θα έπερνα!
@PIT όντως φίλε η περιοχή μας και συγκεκριμένα τα τενάγη όταν πλημμυρίζουν είναι παράδεισος απο άποψη υδρόβιων για τρυγόνια δεν θα το έλεγα γιατί δεν τα κυνηγάω εδώ συνήθως Σέρρες κάνω της έναρξης μου...
Πάλι καλά εγώ ήμουν έτοιμος να τις πουλήσω με αυτά που διαβάζω .very happy.
Και μεις χαιρόμαστε.

Πάλι καλά εγώ ήμουν έτοιμος να τις πουλήσω με αυτά που διαβάζω .very happy.
Και μεις χαιρόμαστε.
Χαχα φίλε έχω και μια Remington 1100 70εκ σταθερό φουλ μόνο τουφέκια έχουν όλο το υπόλοιπο για πέταμα στον βάλτο είναι σαν συνολικό όπλο η benelli είναι πολύ μπροστά έτσι το βλέπω εγώ..... τώρα θα μου πεις μην συγκρίνω όπλα που έχουν 20 χρόνια διαφορά.....

Χαχα φίλε έχω και μια Remington 1100 70εκ σταθερό φουλ μόνο τουφέκια έχουν όλο το υπόλοιπο για πέταμα στον βάλτο είναι σαν συνολικό όπλο η benelli είναι πολύ μπροστά έτσι το βλέπω εγώ..... τώρα θα μου πεις μην συγκρίνω όπλα που έχουν 20 χρόνια διαφορά.....
Σωστά στην εποχή τους ήταν καινοτόμα όχι ότι είναι κακά όπλα αλίμονο είπαμε ότι βολεύεται ο καθένας μάς .well done.

Σωστά στην εποχή τους ήταν καινοτόμα όχι ότι είναι κακά όπλα αλίμονο είπαμε ότι βολεύεται ο καθένας μάς .well done.
Πάντως την benelli δεν την αλλάζω γιατί πρώτον είναι το πρώτο μου όπλο και δεύτερον οτι πιο αξιόπιστο έχω δει απο άποψη ημιαυτόματου

Status
Not open for further replies.
Back