Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η βελτιωση που πρεπει απαραιτητα να κανεις ειναι η εξης.Θα πας σε ενα μαστορα και θα κανεις μετροληψια του οπλου.Εφοσον το φερεις σε ευθυγραμμη επωμηση θα προσαρμοσεις τη βαση του κοντακιου στο ωμο σου δηλ.θα φτιαξεις το λεγομενο Picth ετσι ωστε το κοντακι να μην καθεται στραβα στον ωμο διοτι σε διαφορετικη περιπτωση με την ανακρουση μεταφερει το κτυπημα με μικρο μερος το κοντακι εξου και ο πονος και στην συνεχεια θα αντικαταστησεις το κοκαλινο πελμα με ενα ελαστικομερες πχ ενα της Pachmayr η καποιας αλλης εταιρειας.Αυτο το καναμε στον Πλαστουργο και εκτος απο τους πονοκεφαλους και το κτυπημα στο μαγουλο μειωθηκε και η ανακρουση στον ωμο σημαντικα και αποφυγαμε την πωληση του οπλου.Η επιμονη μας ηταν να μην πωλησουμε το οπλο αυτο διοτι η crio evo εχει μια εξαιρετικη κανη και δεν ξερω πως εχει βγει αυτο σε αυτη την σειρα απο την Βενελλι.Βεβαια η ιδανικη περιπτωση ειναι η αλλαγη σε comfort πλαστικα αλλα εχει το κοστος.Σου περασα τι εχουμε κανει εμεις εδω στην περιοχη μου.Ευχομαι να βοηθεισα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου γνωρίζει κανένα μέλος πού μπορώ να τα κάνω αυτά εδώ στα μέρη μας δηλ. Βόρεια Ελλάδα?

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου γνωρίζει κανένα μέλος πού μπορώ να τα κάνω αυτά εδώ στα μέρη μας δηλ. Βόρεια Ελλάδα?
ο κυργιας απο οτι ξερω εχη δικο του οπλουργο που συνεργαζεται,παρε τηλ και ρωτα.

Η καινουργια ειναι αλλο φρουτο,και αμα ο φιλος σου εβαζε 36 γρ για μπηκτες δεν φταιει το οπλο!( αμα δεις την καινουργια με παλια ειναι η μερα με την νυκτα)
Όχι ελαφρυές γομώσεις, ιδίως μπεκάτσα-ορτύκι. Στην καινούρια ξέρεις τι ακριβώς έχουν αλλάξει;

Καλημερα σας και από εμενα νεο μελος στο φορουμ και κατοχος 2 benelli:
Μontefeltro cal 20 και νεα Raffaello Black cal 12.
Καλώς μας ήλθες αδελφέ....welcome1.
Πέρασε εδώ και πας περισσότερα λόγια για σ'ένα....
Πιο είναι το όνομά σου...
Τη κυνηγάς...
Από που είσαι κτλ....:)

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/

Καλημερα σας και από εμενα νεο μελος στο φορουμ και κατοχος 2 benelli:
Μontefeltro cal 20 και νεα Raffaello Black cal 12.
Kαλως ηρθες φιλε μας.Με το 20αρι που δηλωνεις θα μας βαλεις σε νεες σκεψεις ας δουμε και κατι διαφορετικο.Βενελλα Βενελλα βλεπω.Ομορφα.

Φιλοι μου καλησπερα, επειδη εσπασα το ποδι μου και ψαχνω πατεριτσες, μηπως μπορει να μου δανεισει κανεις την μπενελι του? (πλακιτσα κανω!)
Και γιατί δεν χρησιμοποιείς καμία μπερετα που έχει και kick off να είναι ποιο ανατομική .yel.

β
Ναι φίλε!!!!
Μην ανεβεις πανω απο 33γρ στις γομωσεις σου για να εχεις τα αποτελεσματα που ειδες.Οσο αφορα επιλογη φυσιγγιου για τα παπια και φσσα επελεξε στο ιδιο βαρος γομωσης με 3-5% αντιμονιο .Υπαρχουν εταιρειες ειναι ομως λιγο ακριβοτερα αλλα αποτελεσματικα.

Μην ανεβεις πανω απο 33γρ στις γομωσεις σου για να εχεις τα αποτελεσματα που ειδες.Οσο αφορα επιλογη φυσιγγιου για τα παπια και φσσα επελεξε στο ιδιο βαρος γομωσης με 3-5% αντιμονιο .Υπαρχουν εταιρειες ειναι ομως λιγο ακριβοτερα αλλα αποτελεσματικα.
Το ξέρω ότι η στενή αυλοί προτιμούν λίγα γραμμάρια..... έχεις να προτείνεις κάτι με λίγα γραμμάρια για τις δύσκολες μέρες???

Το ξέρω ότι η στενή αυλοί προτιμούν λίγα γραμμάρια..... έχεις να προτείνεις κάτι με λίγα γραμμάρια για τις δύσκολες μέρες???
Δοκίμασε το f2 classic στα 34 γραμμαρια
Επίσης φημολογείται ότι η nsi θα ξαναβγάλει το 206 formula στα 33 γραμμάρια κι ελπίζω να είναι το ίδιο καλό με το παλιο

Status
Not open for further replies.
Back