Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκίμασε το f2 classic στα 34 γραμμαρια
Επίσης φημολογείται ότι η nsi θα ξαναβγάλει το 206 formula στα 33 γραμμάρια κι ελπίζω να είναι το ίδιο καλό με το παλιο
Ευχαριστώ φίλε μου έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για το συγκεκριμένο αλλά δεν έτυχε να το ρίξω....έχω ρίξει της εταιρείας το 37αρι το μύθος το 36αρι το mb και το winter με ανάμεικτα αποτελέσματα ούτε καλά ήταν αλλά ούτε και με ενθουσίασαν αυτό πού πάει πολύ προσωπικά σε εμένα αλλά και σε συγγενή μου που το ρίχνει με crio comfort είναι το παρακάτω ακριβό αλλά μου κάθεται πολύ καλά στα κρύα δεν με έχει προδώσει ποτέ
2320

το mb και το winter
Τέλη επιδεί μπόρεσα κ έριξα διάφορα φυσίγγια το 2016 κ έριξα κ αρκετά B&P Winter 38gr No4 στα παπιά (με τη Baikal ελατηρίου 76cm 1*) παρατήρησα πως δν δουλεύει τόσο καλά από 8oC κ πάνω όσο δουλεύει κάτω από τους 8oC...Φαντάσου πως με 8oC βαθμούς μου έδινε λίγο ματωμένα παπάπια και από 3oC ως -6oC δν είχα καθόλου μα καθόλου αίματα.......

(όταν ρωτούσα τν πατέρα μου, για το πιο είναι το καλύτερο φυσίγγι....μου έλεγε: Εξαρτάται παιδάκι μου πως θα τα καλιάσει ο καιρός... ;)

Τέλη επιδεί μπόρεσα κ έριξα διάφορα φυσίγγια το 2016 κ έριξα κ αρκετά B&P Winter 38gr No4 στα παπιά παρατήρησα πως δν δουλεύει τόσο καλά από 8oC κ πάνω όσο δουλεύει κάτω από τους 8oC...Φαντάσου πως με 8oC βαθμούς μου έδινε λίγο ματωμένα παπάπια και από 3oC ως -6oC δν είχα καθόλου μα καθόλου αίματα.......

(όταν ρωτούσα τν πατέρα μου, για το πιο είναι το καλύτερο φυσίγγι....μου έλεγε: Εξαρτάται παιδάκι μου πως θα τα καλιάσει ο καιρός... ;)
Χαχα σωστός οι παλιοί ξέρουν.... Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα τότε.......μια ερώτηση μόνο πως γίνετε στα 25 μέτρα περίπου κιρκιρι να τρώει γεμάτη την τουφέκια από φίλου με m2 φυσίγγι mb36 long rage και να πέφτει μετά από 200 μέτρα ζωντανό και στο καθάρισμα δεν το είχε περάσει ούτε καν μέσα πάλι καλά άρπαξε λίγο φτερό.....

Χαχα σωστός οι παλιοί ξέρουν.... Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα τότε.......μια ερώτηση μόνο πως γίνετε στα 25 μέτρα περίπου κιρκιρι να τρώει γεμάτη την τουφέκια από φίλου με m2 φυσίγγι mb36 long rage και να πέφτει μετά από 200 μέτρα ζωντανό και στο καθάρισμα δεν το είχε περάσει ούτε καν μέσα πάλι καλά άρπαξε λίγο φτερό.....
Το πήραν σκάγια περιφεριακά....που με το κρύο γίνονται ακόμη πιο αδύναμα... ;)
Στα 25m με χοντρά σκάγια η τουφεκιά ανοίγει περίπου 35cm πάνω-κάτω......άρα.....;)

Ευχαριστώ φίλε μου έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για το συγκεκριμένο αλλά δεν έτυχε να το ρίξω....έχω ρίξει της εταιρείας το 37αρι το μύθος το 36αρι το mb και το winter με ανάμεικτα αποτελέσματα ούτε καλά ήταν αλλά ούτε και με ενθουσίασαν αυτό πού πάει πολύ προσωπικά σε εμένα αλλά και σε συγγενή μου που το ρίχνει με crio comfort είναι το παρακάτω ακριβό αλλά μου κάθεται πολύ καλά στα κρύα δεν με έχει προδώσει ποτέ
View attachment 2320
Συνεχισε με αυτα και δοκιμασε τα wolf 5_7 36 gr

Το πήραν σκάγια περιφεριακά....που με το κρύο γίνονται ακόμη πιο αδύναμα... ;)
Στα 25m με χοντρά σκάγια η τουφεκιά ανοίγει περίπου 35cm πάνω-κάτω......άρα.....;)
Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω δυσκολεύομαι να το εμπιστευτώ.....
Συνεχισε με αυτα και δοκιμασε τα wolf 5_7 36 gr
Wolf ρίχνω από την πρώτη μέρα που έβγαλα άδεια μέχρι και τώρα το 36 αρι το διασποράς έχω ρίξει και το 38 αρι και το 36 το douplex που αναφέρεις όλα καλά με καλύτερο το διασποράς που κρατάει πολλά μέτρα

Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω δυσκολεύομαι να το εμπιστευτώ.....

Wolf ρίχνω από την πρώτη μέρα που έβγαλα άδεια μέχρι και τώρα το 36 αρι το διασποράς έχω ρίξει και το 38 αρι και το 36 το douplex που αναφέρεις όλα καλά με καλύτερο το διασποράς που κρατάει πολλά μέτρα
Τότε μην το ξανά ρίξεις αν δν το εμπιστεύεσαι... :)

Φιλοι μου καλησπερα, επειδη εσπασα το ποδι μου και ψαχνω πατεριτσες, μηπως μπορει να μου δανεισει κανεις την μπενελι του? (πλακιτσα κανω!)
Και γιατί δεν χρησιμοποιείς καμία μπερετα που έχει και kick off να είναι ποιο ανατομική .yel.
χαχαχα ωραια πληρωμενη απαντηση!

Ε ρε Πάνο, εδώ που το ποσταρες τι περίμενες; :rolleyes:
Βάλτο στο Beretta team να πνιγείς στα λάϊκ.ha ha.

Υ.Γ. μην κοιτάς το άβαταρ, αυτό είναι το ποζέ, όλες μου οι καραμπίνες είναι Benelli... .big smile.

Last edited:
Το ξέρω ότι η στενή αυλοί προτιμούν λίγα γραμμάρια..... έχεις να προτείνεις κάτι με λίγα γραμμάρια για τις δύσκολες μέρες???
Και όμως έχω γνωστό με την παλιά Centro μόνο τα φυσίγγια του wolf χρησιμοποιεί τα semi και δεν τα αλλάζει Σεπτέμβρη μήνα, τελικά νομίζω είναι ότι βολεύεται ο καθένας μας?

Και όμως έχω γνωστό με την παλιά Centro μόνο τα φυσίγγια του wolf χρησιμοποιεί τα semi και δεν τα αλλάζει Σεπτέμβρη μήνα, τελικά νομίζω είναι ότι βολεύεται ο καθένας μας?
Είναι και αυτό αλλά εγώ λέω ότι και το κάθε όπλο είναι ένα κλικ διαφορετικό γι'αυτό βλέπουμε όλοι διάφορες στα ίδια φυσίγγια...

Κώστα το Wolf Semi εννοείς τα 42gr στο μπορντώ κάλυκα....;;;

Γκρι με κεντρική σύντηξη αν δεν κάνω λάθος.
Ναι όντως γκρι είναι με το συγκεκριμένο είχα εμπλοκές σε 2 κουτακια που έριξα και δεν το ξανά πήρα μόνο το 36αρι διασποράς και το 38 αρι σε μπλέ κάλυκα δουλεύω πλέον με πολύ καλά αποτελέσματα!!!

Ναι όντως γκρι είναι με το συγκεκριμένο είχα εμπλοκές σε 2 κουτακια που έριξα και δεν το ξανά πήρα μόνο το 36αρι διασποράς και το 38 αρι σε μπλέ κάλυκα δουλεύω πλέον με πολύ καλά αποτελέσματα!!!
Τι είδους εμπλοκές Τέλη.

Τι είδους εμπλοκές Τέλη.
Έχασα τουλάχιστον 4 κιρκιρια εκείνη την ημέρα λόγο εμπλοκών δεν το ξανά βάζω αλλά και με τα j&b μου το έκανε κάτι γίνεται με τα 42 άρια τουλάχιστον στα δικά μας όπλα......

Έχασα τουλάχιστον 4 κιρκιρια εκείνη την ημέρα λόγο εμπλοκών δεν το ξανά βάζω αλλά και με τα j&b μου το έκανε κάτι γίνεται με τα 42 άρια τουλάχιστον στα δικά μας όπλα......
Τι καιρό είχε; Είχε ψυχρούλα;

Status
Not open for further replies.
Back