Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νόμιζα οτι γεμίζεις δικα σου;
Ειναι 34αρα η κύρια, Θελει λιγο στρίμωγμα η P για να δουλεψει στα 32γρ.
Σε 5σταδιακό 56,5 θα ειναι λουκούμι
Και τα 2 του δουβρη ήταν! Δεν ξέρω αν έχει μείνει κανένα ξεχασμένο σε καμία Μπαλάσκα να το δείτε

Ερώτηση προς τους αρχαιότερους ιδιογομωτές που ίσως να ξέρουν.....Πριν λίγες ημέρες ένας κύριος μου χάρησε χύμα σε σακουλάκι λίγη πυρίτιδα SIDNA και λίγη SOKOL POLAND.....
Την αριστερή ΜΟΥ ΕΙΠΕ είναι SOKOL POLAND και η δεξιά SIDNΑ.....(όπως σας τα λέω)
Είναι όντως αυτές οι πυρίτιδες όπως με σειρά τις αναφέρω ή είναι το αντίστροφο;;;

20200124_194747.jpg

Ερώτηση προς τους αρχαιότερους ιδιογομωτές που ίσως να ξέρουν.....Πριν λίγες ημέρες ένας κύριος μου χάρησε χύμα σε σακουλάκι λίγη πυρίτιδα SIDNA και λίγη SOKOL POLAND.....
Την αριστερή ΜΟΥ ΕΙΠΕ είναι SOKOL POLAND και η δεξιά SIDNΑ.....(όπως σας τα λέω)
Είναι όντως αυτές οι πυρίτιδες όπως με σειρά τις αναφέρω ή είναι το αντίστροφο;;;

View attachment 8885
Η πρώτη με γκρί απόχρωση είναι η sidna

View attachment 8885
Αναποδα

Η πρώτη με γκρί απόχρωση είναι η sidna
Αναποδα
Sidna αριστερα, Σοκολ δεξια. Η Sidna μοιαζει ακριβως οπως την παλιας κοπης C7
Αριστερά όπως την βλέπω στην οθόνη του laptop Sidna kai δεξιά η sokol. 9 SOKOL κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα καμιά όμως σε γκρι απόχρωση. Μια απ αυτες σε κυλινδρικο σχημα χρωματος πρασινου, το λεγομενο μακαρονακι
Σας ευχαριστώ ομορφόπαιδα!!
Στο 1,70-1.75 ×34 σε Νο:6-5-4 τη συνηστάται να δοκιμάσω και τις 2 να δω τη κάνουν;;;;
Είναι 32άρες πυρίτιδες και οι δύο;; :rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back