https://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/powder
την csb1p κ την csb1m τις έχει κάποιος
με ενδιαφέρει κύριός η csb1m
την csb1p κ την csb1m τις έχει κάποιος

με ενδιαφέρει κύριός η csb1m
Σε τι σετ απ τις συγγρινες;Έχω ρίξει... Η απλή μου φάνηκε καλύτερη σε νορμάλ καιρούς . Αλλά σε ζόρια πολύ καλή η p
Τώρα δεν έσφαξα ...και τα 2 32 γρ σκάγια ίδιο συγκεντρωτηραΣε τι σετ απ τις συγγρινες;
Νόμιζα οτι γεμίζεις δικα σου;Τώρα δεν έσφαξα ...και τα 2 32 γρ σκάγια ίδιο συγκεντρωτηρα
Και τα 2 του δουβρη ήταν! Δεν ξέρω αν έχει μείνει κανένα ξεχασμένο σε καμία Μπαλάσκα να το δείτεΝόμιζα οτι γεμίζεις δικα σου;
Ειναι 34αρα η κύρια, Θελει λιγο στρίμωγμα η P για να δουλεψει στα 32γρ.
Σε 5σταδιακό 56,5 θα ειναι λουκούμι
Η πρώτη με γκρί απόχρωση είναι η sidnaΕρώτηση προς τους αρχαιότερους ιδιογομωτές που ίσως να ξέρουν.....Πριν λίγες ημέρες ένας κύριος μου χάρησε χύμα σε σακουλάκι λίγη πυρίτιδα SIDNA και λίγη SOKOL POLAND.....
Την αριστερή ΜΟΥ ΕΙΠΕ είναι SOKOL POLAND και η δεξιά SIDNΑ.....(όπως σας τα λέω)
Είναι όντως αυτές οι πυρίτιδες όπως με σειρά τις αναφέρω ή είναι το αντίστροφο;;;
View attachment 8885
ΑναποδαΕρώτηση προς τους αρχαιότερους ιδιογομωτές που ίσως να ξέρουν.....Πριν λίγες ημέρες ένας κύριος μου χάρησε χύμα σε σακουλάκι λίγη πυρίτιδα SIDNA και λίγη SOKOL POLAND.....
Την αριστερή ΜΟΥ ΕΙΠΕ είναι SOKOL POLAND και η δεξιά SIDNΑ.....(όπως σας τα λέω)
Είναι όντως αυτές οι πυρίτιδες όπως με σειρά τις αναφέρω ή είναι το αντίστροφο;;;
View attachment 8885
Η πρώτη με γκρί απόχρωση είναι η sidna
Αναποδα
Sidna αριστερα, Σοκολ δεξια. Η Sidna μοιαζει ακριβως οπως την παλιας κοπης C7
Σας ευχαριστώ ομορφόπαιδα!!Αριστερά όπως την βλέπω στην οθόνη του laptop Sidna kai δεξιά η sokol. 9 SOKOL κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα καμιά όμως σε γκρι απόχρωση. Μια απ αυτες σε κυλινδρικο σχημα χρωματος πρασινου, το λεγομενο μακαρονακι