NIKOS ORFANIDIS
Banned
υπαρχει κανενα βιντεακι που τυπονει καλυκες να δουμε
πηρεςΜίας και μου το ζητήσατε εδώ είναι η μηχανή εκτύπωσης της o.m.v. η μηχανή είχε το 2017 που την πήρα 300€ και είχε μέσα δώρο τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο, ασημί, και χρυσό, και πάρα πολλές στάμπες, γραμμάρια, μάρκες πυρίτιδας,τα πάντα, όσο για το κόστος σε αναλώσιμα;;;;; Η πάστα έχει περίπου 5€ και βγάζει χιλιάδες φυσίγγια,οι στάμπες αν τις προσέχεις στην καθαριότητα τους δεν παθαίνουν τίποτα ποτέ, εγώ γεμίζω και τα τσιχλοφυσιγγα γιατί την κυνηγάω ΜΌΝΟ ΚΑΡΤΈΡΙ, και δεν έχω πολλά έξοδα,View attachment 10341
Μια από τα ίδια ίσως και χειρότερα, ευτυχώς και το σκοπευτήριο και ξεχνιέμαι. Μεγάλη καψούρα η ιδιογομωση και εκτός ότι συμπληρώνει το κυνήγι, είναι και μερακλικι να φτιάξεις τα δικά σου φυσίγγια όπως και η μηχανή που κατέχεις να δίνεις χαρακτήρα στο καθέναΝα την κάνεις φίλε μου, εγώ δεν πολύ κυνηγάω,ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος, αλλά για την ιδιογωμοση τα έχω δώσει όλα!!!!!!!! Είναι ζήτημα αν ρίχνω 250 φυσίγγια τον χρόνο, αλλά από έξοδα για δαφτην;;;;; πολλά.θα την ευχαριστηθεις
πες μας Αρη οι σταμπες ποσο στοιχηζουν , και πως μπενουν ,εαν θες καπια στιγμη διαφορετικες σταμπες , ειναι ευκολο , η χρονοβορο . μου φενετε θα μαζευω απο τωρα λεφτα για να την παρω τον αυγουστο με την καινουρια σεζον , γιατι απο τοτε που αρχησα την ιδιογωμοση ,μου λιπουν τα λογοτυπα πανω στους καλυκες , και οι σταμπες απο τα θυραματα ,@konstantinos αν τρωγεσαι να την πάρεις φίλε μου,θα σου πω κάτι και αν θες να στο επιβεβαιώσει ο @Kostas Winchester SX έχω σκεφτεί και προσπαθήσει πολλές φορές να τα πουλήσω όλα, εκτός από την μηχανή αυτή
Βαγγέλης παπαδοκοτσολης ΦΎΣΗ ΕΒΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ, ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΉΔΗ ΚΥΝΗΓΊΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΤΡΟΦΏΝΕλλάδα την
πηρες
Κοίτα να δεις φίλε,οι στάμπες είναι κομπλέ στην τιμή και έχεις πολλές για όλα τα θηράματα, γραμμάρια, νούμερα και τα πάντα,θα στείλω του φίλου του @Kostas Winchester SX ένα βίντεο που ξέρει να το βάλει στο φόρουμ την μηχανή να εκτυπώνειπες μας Αρη οι σταμπες ποσο στοιχηζουν , και πως μπενουν ,εαν θες καπια στιγμη διαφορετικες σταμπες , ειναι ευκολο , η χρονοβορο . μου φενετε θα μαζευω απο τωρα λεφτα για να την παρω τον αυγουστο με την καινουρια σεζον , γιατι απο τοτε που αρχησα την ιδιογωμοση ,μου λιπουν τα λογοτυπα πανω στους καλυκες , και οι σταμπες απο τα θυραματα ,
Μα ασφαλώς,στο YouTube, πατάς omv sB mini και είναι ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα βίντεο εκείυπαρχει κανενα βιντεακι που τυπονει καλυκες να δουμε
Είναι χειροκίνητο με μανιβέλα και το μελάνι στους κάλυκες όσο μένει τόσο καλύτερα είναι, κάνει κάποιες μέρες να στεγνώσει, αλλά όσες μέρες περάσουν τόσο καλύτερα, σε κάλυκες maxam για παράδειγμα σε 3-4 μέρες είναι κομπλέ, σε κάλυκες fiocchi- Nobel sport - ceditte που η επιφάνεια τους είναι ποιο λεία κάνει μια εβδομάδα μετά είναι οκ .για μένα το καλύτερο είναι να τους έχεις τυπομενους τουλάχιστον έναν μήναπες μας περισοτερα πως δουλευει με ρευμα , η ειναι χειροκινητη, το μελανι ξεβαφη πανο στους καλυκες
εχει και ο Αντωνης ο FANTOM, που ειναι και χορηγος μαςΒαγγέλης παπαδοκοτσολης ΦΎΣΗ ΕΒΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ, ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΉΔΗ ΚΥΝΗΓΊΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΤΡΟΦΏΝ
οποτε μεσα στον ιουλιο πρεπει να την εχω παρει , για να ειναι ετοιμα τα φυσιγγια τον αυγουστοκαλύτερο είναι να τους έχεις τυπομενους τουλάχιστον έναν μήνα
Ναι πολύ σωστά, απλά την είχα πάρει από εκεί,από τον Αντώνη ψωνίζω,και μελάνια και τα πάνταεχει και ο Αντωνης ο FANTOM, που ειναι και χορηγος μας
Αυτό εχει περισσότερες αντιστάσεις απο τα κανονικά OTP
Αυτο δηνη ρεστα