Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Ναι πολύ σωστά, απλά την είχα πάρει από εκεί,από τον Αντώνη ψωνίζω,και μελάνια και τα πάντα
Αρη αν σε περιπτωση σου χαλασει το χερουλι τοτε μην πειραξεις την αριστερη του πλευρα αλλα φτιαξε αλλο χερουλι στα δεξια βιδωνοντας το στην βιδα που υπαρχει δεξια .Ειναι ποιο καλυτερα απο δεξια γιατι θα μπορεις να μαρκαρεις και γεμισμενους καλυκες.

Αρη αν σε περιπτωση σου χαλασει το χερουλι τοτε μην πειραξεις την αριστερη του πλευρα αλλα φτιαξε αλλο χερουλι στα δεξια βιδωνοντας το στην βιδα που υπαρχει δεξια .Ειναι ποιο καλυτερα απο δεξια γιατι θα μπορεις να μαρκαρεις και γεμισμενους καλυκες.
Μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα, αλλά και έτσι τυπονω γεμάτα

Έλα τώρα ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε, έχουν κάμπια σχέση η μηχανές η ελληνικές η ιταλικές με της ρωσικές. Έχω δει ρωσικά αντίγραφα τον ελληνικών αλλά και πάλι έχουν τάση να τα κάνουν πολύπλοκα. Ενώ σε αλλά βλέπεις απλότητα στιβαρότητα εδώ το χάνουν πανηγυρικά. Γνώμη μου πάντα .

Ένας μπάρμπας εδώ κοντά γεμίζει με το σεσουλάκι ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ κ γεμίζει ακανόνιστα σε πυρίτιδα..... o_O o_O
Ένας μπάρμπας εδώ κοντά γεμίζει με το σεσουλάκι ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ κ γεμίζει ακανόνιστα σε πυρίτιδα..... o_O o_O
Ειπαμε οχι και ετσι.....

Πολύ όμορφο εργαλείο αντίκα!!Αν θέλεις να το προστατέψεις από τη σκουριά και να το μαυρίσεις λίγο, βράσε το σε αποσταγμένο νερό ,άστο να κρυώσει και να στεγνώσει και με ένα πανάκι που θα βουτήξεις σε ζεστό νερό και μαγειρική σόδα τρίψε το καλά να αδρανοποιηθεί ,μετά ξέπλυνε με ζεστό νερό και αφού στεγνώσει καλά λάδωσε το με σπρέι η λάδι για όπλα!!!

Back