Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα περνώντας το πρωί έξω από την
Εκλησια του ΑΓ.Κωνσταντίνου στην Ομόνοια είδα αστυνομικούς να τον φυλάνε να μην πλησιάσει κανένας "παραβατης" και μπει μέσα και ανάψει κερί.Και αναρωτήθηκα ,ρε αυτοι τους παππαδες κυνηγάμε το κυνηγι θα αφήσουν.Δεν υπάρχει περθωριο κανένα
συνενοησης.Είμαστε ΕΧΘΡΟΊ πια.

thod

Αγαπητέ συνάδελφε, δεν μου έθιξες καμιά πρωθυπουργάρα, Δεν έχω, ούτε θέλω τέτοιους. Αντιπαρέρχομαι επίσης το ότι εγώ τα τρώω αμάσητα, αφού έτσι νομίζει ο καθένας, για όποιον άλλο δεν έχει την ίδια γνώμη.
Αν το πολιτικό τρολ σε ενόχλησε, αν και είναι η γνώμη μου, το παίρνω πίσω. Την έκπληξη μου διατύπωσα, δεδομένου ότι αυτά που διάβασα σε φόρουμ για κυνηγούς, τα διαβάζω σε άλλα άσχετα με το κυνήγι σάιτ. Σε κάθε περίπτωση με νηφαλιότητα και ψυχραιμία μπροστά σε κάτι πρωτοφανές παγκόσμια, κάνω υπομονή ακούγοντας προσεκτικά τους ειδικούς. Να είσαι καλά.
Καλημερα συναδελφε!Σε καποια πραγματα συμφωνω μαζι σου.Και ψυχραιμια καναμε και υπομονη και πιστευω δεν θα μιλαγε κανεις αν ειχαμε ενα καθολικο lockdown,οπως την ανοιξη.Αλλα εδω μας δουλευουν καννονικα!Εχουν απαγορευση το κυνηγι χωρις δικαιολογια.Ταχα μου οι κυνηγοι μετακινουνται ανα περιφερεια,τοτε βαλε παριορισμο στον νομο που μενει ο καθενας.Μετα ειπαν οτι συνοστιζονται κατι που φυσικα δεν ισχυει.Το κυνηγι λεει οταν ξεκινησει,θα ξεκινησει απο το αγριογουρουνο και απο βορεια Ελλαδα.Ποιος ειδικος ειπε αυτο;Αν υποθεσουμε πως υπαρχει συνοστισμος στο κυνηγι,λεω παλι 'αν',το αγριογουρουνο ειναι το μονο κυνηγι που μαζευει περισοτερα ατομα.Αλωστε τον χαμο που εγινε στις παραλιες τις Κυριακες με καλο καιρο δεν τον ειδανε;Το κυνηγι ειναι μια δραστηριοτητα που δεν γινεται ολο το χρονο,γινεται αυτους τους μηνες και αδικαιολογητα δεν μας αφηνουν και μας κοροιδευουν με γελοιες δικαιολογιες!!

tasoskars

Τάσο, γεια σου. Δυστυχώς το ψάρεμα και το κυνήγι που είναι τα χόμπυ μου από παιδί απαγορεύονται. Γι άλλους η απαγόρευση είναι πολύ βαρύτερη, γιατί αφορά σημαντικότερα από τα χόμπυ. Οι απαγορεύσεις ειδικά για τον καθένα από μας, μπορεί να φαίνονται ή πραγματικά να είναι παράλογες ή άδικες. Οι αποφάσεις όμως αφορούν όλους, δεν εξειδικεύονται. Εγώ έχω εξοχικό (πατρικό) σπιτάκι, δίπλα στη θάλασσα και βαρκούλα, σε ένα χωριουδάκι με 10 κατοίκους. Προφανώς για μένα είναι εντελώς τρελό να μου απαγορεύουν κυνήγι και ιδίως ψάρεμα, εκεί κοντα, αφού πιο μόνος δεν γίνεται. Τρελό ή λιγότερο τρελό είναι για αυτούς του διπλανού χωριού 1 ή 2 χιλιόμετρα πιο πάνω, άδικο γι αυτούς 5- 10 χιλ. μακρύτερα, περίεργο για τους πιο πέρα. Πως θα φαινόταν να επιτρεπόταν σε μένα (και στους ίδιους με μένα) αλλά όχι στους άλλους. Οι νόμοι και οι αποφάσεις τις πολιτείας αφορούν το σύνολο, δεν είναι τέλειοι (δεν μπορεί να είναι, όπως φαίνεται από τα πιο πάνω) και το πόσο επιτυχημένοι ή σωστοί είναι εξαρτάται από το πόσους λίγους ή περισσότερους αδικούν. Γι αυτό και επιτρέπονται κάποιες εξαιρέσεις πάντα, με βάση τον βαθμό της αδικίας και το διακύβευμα. Αλλά ο καθένας από μας θεωρεί την περίπτωση του μοναδική και θέλει να είναι η εξαίρεση. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεται. Ασφαλώς υπάρχουν λάθη στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά το διακύβευμα είναι το υπέρτατο. Η υγεία. Βρισιές, κραυγές και ανάθεμα δεν δίνουν λύση. Περισσότερο με ενοχλεί η ακραία εφαρμογή του νόμου, που ξεφεύγει από το πνεύμα, παρά ο νόμος. Το πρόστιμο στον άνθρωπο που ψάρευε μόνος κάπου ερημικά είναι ανόητο πέρα για πέρα. Ανόητος εντελώς (αν και νόμιμος) αυτός που το καταλόγισε. Ανόητη και η περιγραφή της μαγκιάς ότι δόλωσε την κλήση.
Καλό κουράγιο σε όλους και συγγνώμη για τη φλυαρία, αλλά αυτά έχει το απαγορευτικό.

Οταν βλεπω μπασκετμπολιστα με μασκα να ενηρωνει για τους θανατους κοβιτ και
να ζηταει απο ΜΚΟ να συνδραμουν στην ενημερωση του εμβολιασμου ζαλιζομαι
απο την πιεση που ανεβαζω ρε.hair.Ποσο σκατα τα εχουμε κανει εδω ρε!!
Έχουν λεφτά και πρέπει να τους τα δουσουν τι δεν καταλαβαίνεις.

Τα οριζόντια μέτρα δηλώνουν για μένα την αποτυχία του εκάστοτε νομοθέτη. Αυτό το τεράστιο ( κι επιτελικό κατά τα λεγόμενά τους) κράτος δε μπορεί να αφιερώσει χρόνο να εξειδικεύσει μέτρα που αφορούν τόσες χιλιάδες κυνηγούς και ψαράδες άμεσα, αλλά και πολλές ακόμα έμμεσα που πλήττονται οικονομικά? Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο πως:θέλουν να μας κόψουν το κυνήγι " ή πως "μας μισούν ", που γράφουν συνάδελφοι ,ευτυχώς όχι εδώ μέσα Οι άνθρωποι δεν έκαναν καμιά προετοιμασία! Για παράδειγμα:Τον Ιούλιο εντοπίστηκαν αρκετά κρούσματα σε γηροκομεία. Με στόχο να προστατεύσει τους ηλικιωμένους, βγάζει το υπουργείο , δια στόματος Χαρδαλιά απόφαση με την οποία απαγορεύει κάθε είδους επισκεπτήριο! Αποτέλεσμα αυτού του οριζόντιου μέτρου ήταν να απαγορευτεί το επισκεπτήριο ακόμα και στα νεογνά που νοσηλευόταν σε μονάδες θεραπείας στα μαιευτήρια. Δηλαδή να μην μπορεί ο γονιός να δει το παιδί του, αλλά
αντ'αυτού να ενημερώνεται τηλεφωνικά( δεν έχει αρθεί ακόμα)!!! Με ένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ που είπε στα λόγια ο ΧαρδαλιάςΚαι χωρίς καμία τεκμηρίωση "ξεμπερδεψε " από εμάς ...

tasoskars

Τάσο, γεια σου. Δυστυχώς το ψάρεμα και το κυνήγι που είναι τα χόμπυ μου από παιδί απαγορεύονται. Γι άλλους η απαγόρευση είναι πολύ βαρύτερη, γιατί αφορά σημαντικότερα από τα χόμπυ. Οι απαγορεύσεις ειδικά για τον καθένα από μας, μπορεί να φαίνονται ή πραγματικά να είναι παράλογες ή άδικες. Οι αποφάσεις όμως αφορούν όλους, δεν εξειδικεύονται. Εγώ έχω εξοχικό (πατρικό) σπιτάκι, δίπλα στη θάλασσα και βαρκούλα, σε ένα χωριουδάκι με 10 κατοίκους. Προφανώς για μένα είναι εντελώς τρελό να μου απαγορεύουν κυνήγι και ιδίως ψάρεμα, εκεί κοντα, αφού πιο μόνος δεν γίνεται. Τρελό ή λιγότερο τρελό είναι για αυτούς του διπλανού χωριού 1 ή 2 χιλιόμετρα πιο πάνω, άδικο γι αυτούς 5- 10 χιλ. μακρύτερα, περίεργο για τους πιο πέρα. Πως θα φαινόταν να επιτρεπόταν σε μένα (και στους ίδιους με μένα) αλλά όχι στους άλλους. Οι νόμοι και οι αποφάσεις τις πολιτείας αφορούν το σύνολο, δεν είναι τέλειοι (δεν μπορεί να είναι, όπως φαίνεται από τα πιο πάνω) και το πόσο επιτυχημένοι ή σωστοί είναι εξαρτάται από το πόσους λίγους ή περισσότερους αδικούν. Γι αυτό και επιτρέπονται κάποιες εξαιρέσεις πάντα, με βάση τον βαθμό της αδικίας και το διακύβευμα. Αλλά ο καθένας από μας θεωρεί την περίπτωση του μοναδική και θέλει να είναι η εξαίρεση. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεται. Ασφαλώς υπάρχουν λάθη στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά το διακύβευμα είναι το υπέρτατο. Η υγεία. Βρισιές, κραυγές και ανάθεμα δεν δίνουν λύση. Περισσότερο με ενοχλεί η ακραία εφαρμογή του νόμου, που ξεφεύγει από το πνεύμα, παρά ο νόμος. Το πρόστιμο στον άνθρωπο που ψάρευε μόνος κάπου ερημικά είναι ανόητο πέρα για πέρα. Ανόητος εντελώς (αν και νόμιμος) αυτός που το καταλόγισε. Ανόητη και η περιγραφή της μαγκιάς ότι δόλωσε την κλήση.
Καλό κουράγιο σε όλους και συγγνώμη για τη φλυαρία, αλλά αυτά έχει το απαγορευτικό.
Δυστηχος η ευτηχως ο ανθρωπος γεννήθηκε με συναισθηματα...δεν μπορει κανενας με ενα κουμπακι να σε ανηγωκληνει αποτε του γουστάρει ..και εσυ να καθεσαι χωρις αντίδραση (λεω για τον ψαρα) ....αλλα καταλαβενο απολητα οτι δεν αντιδρούμε ολλοι το ιδιο

Σήμερα περνώντας το πρωί έξω από την
Εκλησια του ΑΓ.Κωνσταντίνου στην Ομόνοια είδα αστυνομικούς να τον φυλάνε να μην πλησιάσει κανένας "παραβατης" και μπει μέσα και ανάψει κερί.Και αναρωτήθηκα ,ρε αυτοι τους παππαδες κυνηγάμε το κυνηγι θα αφήσουν.Δεν υπάρχει περθωριο κανένα
συνενοησης.Είμαστε ΕΧΘΡΟΊ πια.
Ο Hardman είναι γνωστός πολέμιος της εκκλησίας!!! Παλαιότερα είχς σκυλιάσει με τον Χριστόδουλο.

Ευχάριστα νέα! Ανοίγουν τα κομμωτήρια από Δευτερα! Η ξεβαμμενη ρίζα είναι ένα σοβαρό θέμα που η κυβέρνηση μας αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα όπως όλα τα υπόλοιπα φυσικα!!!
τιν πατησα εγω δηλαδη;;; πηγα εχθες; σε σπιτι και πληρωσα ενα 10ευρω για μισω κεφαλιιιιι .hair. και να ειμαι σαν σημαδουρα τωρα μπρως στης μπεκατσεςςςς.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back