Λόγω δεσμών με το Βυζάντιο ονομάζεται υγρό πυρ εκεί μολότοφ είναι ξενοφερτη λέξηΝαι.Δεν πανασε μοναχος...Η μολοφοτ ειναι σαν το ποδηλατο,δεν την ξεχνας ποτε!
Λόγω δεσμών με το Βυζάντιο ονομάζεται υγρό πυρ εκεί μολότοφ είναι ξενοφερτη λέξηΝαι.Δεν πανασε μοναχος...Η μολοφοτ ειναι σαν το ποδηλατο,δεν την ξεχνας ποτε!
Μπα...Για Θεια κοινωνια κατα της πανωλης το κοβω.ονομάζεται υγρό πυρ εκεί
Δεν σε γνωρίζω προσωπικά....αλλά είσαι απιστευτος ρε συ!!! Δε ξέρω πως να σε χαρακτηρίσω....αλλά πάντα γελάω με τα τρολαρίσματα σου!!!
Μπράβο του καλά έκανε.Εγώ θα ντρεπόμουν να κόψω τέτοια κλήση
Καλημερα συναδελφε!Σε καποια πραγματα συμφωνω μαζι σου.Και ψυχραιμια καναμε και υπομονη και πιστευω δεν θα μιλαγε κανεις αν ειχαμε ενα καθολικο lockdown,οπως την ανοιξη.Αλλα εδω μας δουλευουν καννονικα!Εχουν απαγορευση το κυνηγι χωρις δικαιολογια.Ταχα μου οι κυνηγοι μετακινουνται ανα περιφερεια,τοτε βαλε παριορισμο στον νομο που μενει ο καθενας.Μετα ειπαν οτι συνοστιζονται κατι που φυσικα δεν ισχυει.Το κυνηγι λεει οταν ξεκινησει,θα ξεκινησει απο το αγριογουρουνο και απο βορεια Ελλαδα.Ποιος ειδικος ειπε αυτο;Αν υποθεσουμε πως υπαρχει συνοστισμος στο κυνηγι,λεω παλι 'αν',το αγριογουρουνο ειναι το μονο κυνηγι που μαζευει περισοτερα ατομα.Αλωστε τον χαμο που εγινε στις παραλιες τις Κυριακες με καλο καιρο δεν τον ειδανε;Το κυνηγι ειναι μια δραστηριοτητα που δεν γινεται ολο το χρονο,γινεται αυτους τους μηνες και αδικαιολογητα δεν μας αφηνουν και μας κοροιδευουν με γελοιες δικαιολογιες!!
Ωραία φίλε μου εσένα πως σου φαίνεται ομάδες να κάνουν ορειβασία αλλά εσύ μην για κυνήγι οι ποδηλάτες να κάνουν ποδηλασία αλλά εσύ μην πας για ψάρεμα λοιπόν σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο αλλά απ'ότι βλέπεις υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.tasoskars
Τάσο, γεια σου. Δυστυχώς το ψάρεμα και το κυνήγι που είναι τα χόμπυ μου από παιδί απαγορεύονται. Γι άλλους η απαγόρευση είναι πολύ βαρύτερη, γιατί αφορά σημαντικότερα από τα χόμπυ. Οι απαγορεύσεις ειδικά για τον καθένα από μας, μπορεί να φαίνονται ή πραγματικά να είναι παράλογες ή άδικες. Οι αποφάσεις όμως αφορούν όλους, δεν εξειδικεύονται. Εγώ έχω εξοχικό (πατρικό) σπιτάκι, δίπλα στη θάλασσα και βαρκούλα, σε ένα χωριουδάκι με 10 κατοίκους. Προφανώς για μένα είναι εντελώς τρελό να μου απαγορεύουν κυνήγι και ιδίως ψάρεμα, εκεί κοντα, αφού πιο μόνος δεν γίνεται. Τρελό ή λιγότερο τρελό είναι για αυτούς του διπλανού χωριού 1 ή 2 χιλιόμετρα πιο πάνω, άδικο γι αυτούς 5- 10 χιλ. μακρύτερα, περίεργο για τους πιο πέρα. Πως θα φαινόταν να επιτρεπόταν σε μένα (και στους ίδιους με μένα) αλλά όχι στους άλλους. Οι νόμοι και οι αποφάσεις τις πολιτείας αφορούν το σύνολο, δεν είναι τέλειοι (δεν μπορεί να είναι, όπως φαίνεται από τα πιο πάνω) και το πόσο επιτυχημένοι ή σωστοί είναι εξαρτάται από το πόσους λίγους ή περισσότερους αδικούν. Γι αυτό και επιτρέπονται κάποιες εξαιρέσεις πάντα, με βάση τον βαθμό της αδικίας και το διακύβευμα. Αλλά ο καθένας από μας θεωρεί την περίπτωση του μοναδική και θέλει να είναι η εξαίρεση. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεται. Ασφαλώς υπάρχουν λάθη στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά το διακύβευμα είναι το υπέρτατο. Η υγεία. Βρισιές, κραυγές και ανάθεμα δεν δίνουν λύση. Περισσότερο με ενοχλεί η ακραία εφαρμογή του νόμου, που ξεφεύγει από το πνεύμα, παρά ο νόμος. Το πρόστιμο στον άνθρωπο που ψάρευε μόνος κάπου ερημικά είναι ανόητο πέρα για πέρα. Ανόητος εντελώς (αν και νόμιμος) αυτός που το καταλόγισε. Ανόητη και η περιγραφή της μαγκιάς ότι δόλωσε την κλήση.
Καλό κουράγιο σε όλους και συγγνώμη για τη φλυαρία, αλλά αυτά έχει το απαγορευτικό.
Γιωργο εβαλες πολλα μαζι και ειναι δυσκολο το μυαλο να κανεις πραξης σε αυτην την φαση που βρισκόμαστε.....Καλσπερα . Ακου τωρα .KYNOCLUB και πρασινα αλογα . Εμειs λεμε οτι δεν μπορουμε να παμε στο κυνηγι και απο την αλλη κουραφεξαλα.
Ο ανθρωποs ,ο κυνηγοs ειναι το επικεντρο ολων . Οχι ο σκυλοs . O σκυλοs " αγεται " απο τον ανθρωπο - κυνηγο . Χωριs τον ανθρωπο θα
γυρναγε τιs νυχτεs στιs γειτονιεs και θα γκρεμιζε τουs σκουπιδοτενεκεδεs. Δηλαδη τι γινεται ακριβωs τωρα δεν καταλαβαινω.
Χτυπαμε την ΚΣΕ για να συγκαλυψουμε τουs ακατονομαστουs ? H ΚΣΕ εκλεισε το κυνηγι ? Αυτη βαζει προστιμα 300 ευρω στουs γερουs η
κλειδωνει τιs Eκκλησιεs ?
Tελοs παντων θα επανελθω συντομα να ασχοληθουμε λιγο και με αυτο το αθλιο " Νεοταξιτικο " συνθημα το " πρωτα η υγεια " .
Ετσι εκαναν και οι προγονοι μαs ? ειπαν πρωτα η υγεια , οταν ακομα και ο Ιμπραημ κουβαλαγε στρατιεs απο αρρωστουs ακομα και με
πανουκλα. Δεν ειπαν πρωτα η Ελευθερια πρωτα η Πατριδα ? καθονταν σπιτι κλεισμενοι ? Θα ηταν εδω ακομα οι Τουρκοι .
Τι να πειs , νεα ηθη -Νεοταξιτικοs πατριωτισμοs .
Οταν ακους απο αυτους οτι αρνουνται αντε πιασε θεση για εμβολιασμο μετα.
Αν έδειχναν ανάλογη σπουδή όπως αυτή που βλέπουμε στον covid-19 (φακέλωμα -οργάνωση υποδειγματική για εμβολιασμούς με απάντηση σε κρατικό sms για ραντεβού με ναι-όχι που σημαίνει φακέλωμα )στην οργάνωση -λειτουργία των βασικών δομών του κράτους ,η Ελλάς θάταν Π Ρ Ο Τ Υ Π Ο κράτους ......
Μου κακοφαίνεται αγαπητέ. Πάρα πολύ. Όπως καταλαβαίνεις ασφαλώς δεν απολογούμαι για αυτούς που αποφασίζουν. Δεν γνωρίζω πως σκέπτονται αυτοί που προτείνουν και αυτοί που αποφασίζουν. Γενικά διατύπωσα την σκέψη μου περί νόμων και αποφάσεων. Δεν βρίζω κανέναν που διαφωνεί με την άποψη μου, ενοχλούμε από ακραίες τοποθετήσεις και αντιδράσεις, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει επίσης να σου πω, ότι εδώ ...μαλώνουμε για το χόμπυ μας και 3 από τα 4 άτομα στην οικογένεια μου βρίσκονται αναγκαστικά χωρίς εισόδημα. Μου κακοφαίνεται πιο πολύ. Ευτυχώς εγώ και η σύζυγος συνταξιούχοι, που μαζί με τους δημοσίους υπαλλήλους δεν επηρεαστήκαμε οικονομικά καθόλου. Ψυχολογικά πολύ, αλλά χωρίς δικαιολογία και πάλι για κραυγές και βρισιές. Έτσι θεωρώ ότι πρέπει να είναι και τα χόμπυ μου. Να είσαι καλά.Ωραία φίλε μου εσένα πως σου φαίνεται ομάδες να κάνουν ορειβασία αλλά εσύ μην για κυνήγι οι ποδηλάτες να κάνουν ποδηλασία αλλά εσύ μην πας για ψάρεμα λοιπόν σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο αλλά απ'ότι βλέπεις υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Τranslate is not available...Error 502.εχαιτε ΠΡΟΣΕΞΗ ρε παιδες σε διαφυμησης τι ΠΑΙΖΗ με τα ταχαμου χαπακια αντιγρυπικα και βαζουνε μεσα κατα του govit ελεωςςςςς πια τ α τσογλανιαααααααατι θα μας πασαρουνε αλοοοοοοο
Πορτοσάλτε μόλις τώρα στον ΣΚΑΙ.
Σεΐχης από το Ντουμπάι αγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα από το Ισραήλ. Κι εμείς εδώ δεν μπορούμε να του πουλήσουμε ένα νησάκι να κάνει τις διακοπές του και να μας αφήνει τα λεφτά του.....!!!!!!!!!!!
Τι σκατα έχουν μέσα στο κεφάλι τους ρε πούστη μου...![]()