Έχουν πονηρεψει πολύ τα πουλιά Γιώργο. Και στα καρτερια και στο περπατητο. Την τελευταία φορά που πηγαμε κατέβαζαν ένα μεγάλο πευκωνα οι άλλοι δύο και εγώ περίμενα στο τελος του. Αν σου πω ότι ήρθαν 60-70 πουλιά μέχρι τα τελευταία πεύκα και έφυγαν παλι προς τα πίσω χωρίς να βγει ούτε ένα για τουφεκιά , θα το πιστεψεις???Ε αυτός ήταν ξεροκέφαλος.Δεν άκουσε τους άλλους γερο-κοτσυφες που του είπαν να μην πατήσει προς τα εκεί που παραμονεύει ένας με το 828.
Η μαγκιές πληρώνονται........Ε αυτός ήταν ξεροκέφαλος.Δεν άκουσε τους άλλους γερο-κοτσυφες που του είπαν να μην πατήσει προς τα εκεί που παραμονεύει ένας με το 828.
Ποτε θα μας στήσουν καρτέρι κ εκείνα με κάνα AK47 δεν ξέρω................Στο καρτέρι χθες φάνηκαν κοτσυφάκια.Σήμερα στο περπατητό έναν πήρα εγώ και έναν ο φίλος.Έχασα και έναν και άντε να είδαμε άλλον έναν.Δεν ξέρω τι γίνεται...
Ντυθείτε καλά! Αυτή τη στιγμή έχει 0.5 βαθμό 1000 μέτρα από τη θάλασσαΚαι εμείς θα έρθουμε![]()
![]()
Μην το γελάς καθόλου! Αν κάνει το χιόνι που λένε ότι θα κάνει εδώ τα πουλιά θα την κάνουν για πιο νότια σιγουρα.Έρχονται κάτω!Χαχαχα!
Οι ανηφόρες εκεί στις γνωστές ρεματιές ( ξέρεις εσύΝτυθείτε καλά! Αυτή τη στιγμή έχει 0.5 βαθμό 1000 μέτρα από τη θάλασσα
Ναι αλλά που ;Ντυθείτε καλά! Αυτή τη στιγμή έχει 0.5 βαθμό 1000 μέτρα από τη θάλασσα
Αυτό κάνουν πια.Περναει κυνηγός σηκώνονται από χαμηλά αόρατες κάνουν ένα ημικύκλιο και κρύβονται πιο πίσω του.Έχουν πονηρεψει πολύ τα πουλιά Γιώργο. Και στα καρτερια και στο περπατητο. Την τελευταία φορά που πηγαμε κατέβαζαν ένα μεγάλο πευκωνα οι άλλοι δύο και εγώ περίμενα στο τελος του. Αν σου πω ότι ήρθαν 60-70 πουλιά μέχρι τα τελευταία πεύκα και έφυγαν παλι προς τα πίσω χωρίς να βγει ούτε ένα για τουφεκιά , θα το πιστεψεις???
8 χλμ από Κόρινθο προς ΚιάτοΝαι αλλά που ;
Μου θυμίζεις που την δεκαετία του '80 μετά από τέτοιους καιρούς τις κυνηγουσαμε στο Περιγιάλι στους κήπους.Και είχε και μπεκατσινια.8 χλμ από Κόρινθο προς Κιάτο
Εμείς εδώ δεν έχουμε σοβαρά σημεία με κισσο. Μήπως θέλετε να πάτε προς Προκοπι???@DimDre ο φίλος ο Γιώργος μου είπε ότι μπορεί να έρθουμε προς τα πάνω τα μέρη σου για κοτσυφάκια στον κισσό!!! Περιμένει τηλέφωνο από ανταπόκριση, αν έρθουμε ανασκουμπώσου κι έλα!Είναι και έγκυος η γυναίκα του και είναι δύσκολα τα πράγματα περί παντόφλας...
![]()
Δεν μου είπε μέρος ακριβώς απλά εκεί προς τα εσένα μεριά!Εμείς εδώ δεν έχουμε σοβαρά σημεία με κισσο. Μήπως θέλετε να πάτε προς Προκοπι???
Παρτον τηλ και ρωτά που θέλει να παει γιατί στο καρτερι που πήγα αποψε απο κισσους έρχονται αλλά ήταν ψιλοφολα η κατάσταση.Δεν μου είπε μέρος ακριβώς απλά εκεί προς τα εσένα μεριά!
Άσε να έρθουμε και φόλα να είναι.Μην μου το χαλάς!Παρτον τηλ και ρωτά που θέλει να παει γιατί στο καρτερι που πήγα αποψε απο κισσους έρχονται αλλά ήταν ψιλοφολα η κατάσταση.
17 τελικά εγώ και ο γιος μου. Καλά ήταν, από νωρίς ξεκίνησαν, έγινε χαβαλες. Το περίεργο ήταν ότι αρκετά πουλιά αντί να ανεβαίνουν κατέβαιναν!Στηθήκαμε κι εμείς. Για να δούμε τι θα γίνει...
View attachment 40508
Και έχει ξαστεριά εδώ...Ρε που θα πάμε αυριο???? Κατέβηκα να βάλω το αμάξι στο γκαράζ και έριξα νερό στα τζάμια και έγινε πάγος στιγμιαία μόλις το μάζεψαν οι υαλοκαθαριστηρες!!! -2 εγραφε! Το πρωί στα πέντε μέτρα από την κανη τα σκάγια θα πιάνουν παγοκρυσταλλους!!!! Δεν μαμιεται, 7 ακριβώς θα πιάσω μεσα στις μυρτιες!!!
Χαρά στο κουράγιο σου! Μπράβο! Εγώ στην ηλικία σου και ακόμη νεότερος δεν το αποτόλμησα ποτέ. Αμέσως μετά το χιόνι, ναι.Ρε που θα πάμε αυριο???? Κατέβηκα να βάλω το αμάξι στο γκαράζ και έριξα νερό στα τζάμια και έγινε πάγος στιγμιαία μόλις το μάζεψαν οι υαλοκαθαριστηρες!!! -2 εγραφε! Το πρωί στα πέντε μέτρα από την κανη τα σκάγια θα πιάνουν παγοκρυσταλλους!!!! Δεν μαμιεται, 7 ακριβώς θα πιάσω μεσα στις μυρτιες!!!