Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε που θα πάμε αυριο???? Κατέβηκα να βάλω το αμάξι στο γκαράζ και έριξα νερό στα τζάμια και έγινε πάγος στιγμιαία μόλις το μάζεψαν οι υαλοκαθαριστηρες!!! -2 εγραφε! Το πρωί στα πέντε μέτρα από την κανη τα σκάγια θα πιάνουν παγοκρυσταλλους!!!! Δεν μαμιεται, 7 ακριβώς θα πιάσω μεσα στις μυρτιες!!!
Ποιες μυρτιές όμως ? Να ξέρουμε τουλάχιστον που θα σε βρούμε την άνοιξη που θα λιώσουν τα χιόνια.
(Αστειευομαι βέβαια).

Χαρά στο κουράγιο σου! Μπράβο! Εγώ στην ηλικία σου και ακόμη νεότερος δεν το αποτόλμησα ποτέ. Αμέσως μετά το χιόνι, ναι.
Καλά για τώρα δεν το κουβεντιάζω...
Με τρελαίνει το κρυο!!! Μισώ την ζέστη και την νοτιαδουρα! Αν δεν μας πατήσει κανα χιόνι την νύχτα το πρωι θα περιμένω τους κυρομυτες και -10 να εχει!
Ποιες μυρτιές όμως ? Να ξέρουμε τουλάχιστον που θα σε βρούμε την άνοιξη που θα λιώσουν τα χιόνια.
(Αστειευομαι βέβαια).
Αν έχει χιόνι δεν κουνιεμαι. Δέκα λεπτά από το σπίτι ειναι. Καβατζα για τέτοιες συνθήκες όπως οι τωρινες.

ενα ωμορφο καρτερακι με την παρεα kostas bak,,tallas νοντας, καναμε καμια 30αρια πουλακια και με 4 λαμπραντορ να απωρταρουνε συνεχειααα ;)
Μπράβο !!! Αλλά δεν με έφτασες ακόμα ... 60 απογευματινό (με παρέα) πριν χρόνια.
Τα 50 ήταν κοτσύφια.

1 φορά έγινε ... .yel.

Μπράβο !!! Αλλά δεν με έφτασες ακόμα ... 60 απογευματινό (με παρέα) πριν χρόνια.
Τα 50 ήταν κοτσύφια.

1 φορά έγινε ... .yel.
2011 των Φώτων ανήμερα 3 όπλα 75 στο χερι σε 1 ωρα και μετά τα χαζευαμε να περνάνε κατά κυματα. 63 κοτσύφια , 8 κοινές , 4 κοκκινες!!! Περασμένα μεγαλεια.....

2011 των Φώτων ανήμερα 3 όπλα 75 στο χερι σε 1 ωρα και μετά τα χαζευαμε να περνάνε κατά κυματα. 63 κοτσύφια , 8 κοινές , 4 κοκκινες!!! Περασμένα μεγαλεια.....
Φαντάζομαι..... Εκείνη την χρονιά μέχρι κ τα σωβρακα του θα ξεπουλησε ο Λέκκας..........
Πεσμου κ τι φυσιγγια ρίξατε τότε, να σε παραδεχτω ρε μάγκα μου.........

Φαντάζομαι..... Εκείνη την χρονιά μέχρι κ τα σωβρακα του θα ξεπουλησε ο Λέκκας..........
Πεσμου κ τι φυσιγγια ρίξατε τότε, να σε παραδεχτω ρε μάγκα μου.........
Ο ξάδερφος lambro tordo 32 , ο κουμπάρος euromix 8/9 και εγώ 9/10!!! Απίστευτο απόγευμα, διαλεγαμε αυτά που θα έπεφταν στα πόδια μας. Σηκωνες να ριξεις σε ένα και ερχόταν άλλο πιο καλα και από πίσω άλλο ακόμα καλυτερα!!!

Να μου αφιερώσετε τις πρωτες τουφεκιές.....
Γιατί εγώ καρτεριτζιδηκες βολές μόνο στα μπασιματα μπορώ να απολαυσω πλεον...........
Ενίοτε προσφερει κ το περπατητο τέτοιες αλλά τι να το κάνεις..........
Άλλο το ένα κ άλλο το άλλο......
Όλα τα μαύρα σήμερα για πάρτι σου Τασαρε... Φωτογραφίες με καρπωση δεν συνηθίζω να ανεβάζω αλλά ήταν καλά;)

Ο ξάδερφος lambro tordo 32 , ο κουμπάρος euromix 8/9 και εγώ 9/10!!! Απίστευτο απόγευμα, διαλεγαμε αυτά που θα έπεφταν στα πόδια μας. Σηκωνες να ριξεις σε ένα και ερχόταν άλλο πιο καλα και από πίσω άλλο ακόμα καλυτερα!!!
Ονειρο ρε φιλε
Μακαρι να το ξαναζησεις και να μας ερθουν και εμας.love.

Βρεχει σημερα συνεχεια
Θα κοψουν το πρωι και κατα τις δεκα θα ξεκινησουν ανεμοι 7μποφορ+
Λεω να μεινω εδω στο χωριο
Και οτι γινει
Να μαζεψω και κανα χορτο
Και αν με αφησει να κοψω καη κανα ξυλο
Αρκετες οι δουλειες και απογοητευση μεχρι σημερα δεν με αφηνουν κουραγιο να φυγω για μακρυτερα

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back