Κυνήγι & Πολιτική

Απο αυριο θα κλείσω τον ήχο του κλείστρου της φωτ.μηχανής ,ούτως ώστε όταν είμαι στην φύση και φωτογραφίζω , ....να μην την ταράζω ! .buy buy..buy buy.

Last edited:
Μπήκα κι εγώ να δω το σχόλιο του Διονύση ... αλλά διάβασα και την απάντηση του αλλουνού και συγχύστηκα βραδιάτικα! :mad:

Τι κάθεστε και ασχολείστε με τέτοιους μαλάκες; Καλά λέω εγώ ότι δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ψυχικά διαταραγμένοι "οπλοφοβικοί" ... Μεταλλαγμένα και εκφυλισμένα δείγματα του ανθρώπινου είδους ... Και θέλουν να κάμουν έτσι και τα παιδιά μας ... .kkk.

Δεν ασχολούμαστε με αυτους Στέλιο , αυτοί ειναι Καμμένο χαρτί δεν τους σώζει τιποτα.
Ασχολούμαστε με το αναγνώστη που θελει να διαβάσει τις αποψεις και των δυο πλευρών.
Και τι διαβάζει ο αναγνώστης ;;;;;;
Διαβάζει κυνηγούς που προσπαθούν με επιχειρήματα να εξηγήσουν οσο το δυνατόν με λεπτομερειακό τροπο τις βασικές αρχές και αξίες του κυνηγιού , διαβάζει κυνηγούς που ευγενικά προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες με τους υβριστές τους, διαβάζει κυνηγούς που ειναι έτοιμουι να συνεργαστούν με τους παντες για το καλό της φύσης , να εξηγήσουν με υπομονή ολες τις παρερμηνείες και λαθος εντυπώσεις που εχουν οι άνθρωποι σχετικά με το κυνηγι και την δραστηριότητα μας γενικώς.
Συγχρόνως διαβάζει ανθρώπους αμετακίνητους σε μια στείρα ρητορική μίσους εναντίον συνανθρώπων τους χωρις επιχειρήματα χωρις τιποτα , διαβάζει ανθρωπους που απλά μισούν με μονότονες δικαιολογίες που πεφτουν στο κενό καθε φορά που καποιος πάει με στοιχεία να τους εξηγήσει κάτι .

Ποιος νομίζεις καλε μου φιλε οτι ειναι χαμένος και ποιος κερδισμένος απο αυτο;;;;:)

Δεν ασχολούμαστε με αυτους Στέλιο , αυτοί ειναι Καμμένο χαρτί δεν τους σώζει τιποτα.
Ασχολούμαστε με το αναγνώστη που θελει να διαβάσει τις αποψεις και των δυο πλευρών.
Και τι διαβάζει ο αναγνώστης ;;;;;;
Διαβάζει κυνηγούς που προσπαθούν με επιχειρήματα να εξηγήσουν οσο το δυνατόν με λεπτομερειακό τροπο τις βασικές αρχές και αξίες του κυνηγιού , διαβάζει κυνηγούς που ευγενικά προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες με τους υβριστές τους, διαβάζει κυνηγούς που ειναι έτοιμουι να συνεργαστούν με τους παντες για το καλό της φύσης , να εξηγήσουν με υπομονή ολες τις παρερμηνείες και λαθος εντυπώσεις που εχουν οι άνθρωποι σχετικά με το κυνηγι και την δραστηριότητα μας γενικώς.
Συγχρόνως διαβάζει ανθρώπους αμετακίνητους σε μια στείρα ρητορική μίσους εναντίον συνανθρώπων τους χωρις επιχειρήματα χωρις τιποτα , διαβάζει ανθρωπους που απλά μισούν με μονότονες δικαιολογίες που πεφτουν στο κενό καθε φορά που καποιος πάει με στοιχεία να τους εξηγήσει κάτι .

Ποιος νομίζεις καλε μου φιλε οτι ειναι χαμένος και κερδισμένος απο αυτο;;;;:)
Πολύ πολύ σωστός.....

Όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν την μέθοδο της άρνησης , αν καταλαβαίνετε είναι μπασμένοι στην θεωρία του χάους.
Η θεωρία του χάους τους βολεύει πολύ για να αποκρύπτουν αδυναμίες τους.
Άρα δεν θα έπρεπε να τους δίνετε αξία συνομιλώντας μαζί τους , πάρα μόνο να βρείτε τρόπο να τους ξεσκεπάζετε χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο με αυτούς.
Αυτοί θα έπρεπε να απολογούνται και όχι εμείς.
Επίσης όταν αντιλαμβάνεστε ότι όταν γίνονται μικρόψυχοι και χαιρέκακοι για κάποιον κυνηγό που απεβίωσε ή το εύχονται κιόλας δημόσια , τότε θα πρέπει να υπάρχουν σχετικές σύμφωνα με τον νόμο συνέπειες και εντέλει τιμωρία τους και απομόνωσή τους.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι εμείς οι κυνηγοί που διαρκώς αδικούμαστε , δεν φροντίσαμε ποτέ να κατέβουμε στον δρόμο και να ακουστούμε.Η ομοσπονδία τι κάνει για αυτό?
Επίσης η ομοσπονδία έχει πολλά κενά , όπως στην περίπτωση της θηροφυλακής , που ενώ εμείς τους πληρώνουμε να μας προστατεύουν , αυτοί έρχονται για να μας "σκίσουν" για να προβάλλονται ως "Ρίνγκο" στα Μ.Μ.Ε με φώτο και βίντεο ενώ οι ίδιοι χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα ψυχαναγκασμού
για τυχών μικρά πταίσματα ενώ δεν φροντίζουν να προστατεύουν εμάς τους κυνηγούς χωρίς συστάσεις και πινακίδες για κάθε περίπτωση.
Π.χ λέω μια περίπτωση για να τονίσω τι θέλω να πω.
είμαστε στην επαρχία εκδρομή με την οικογένειά μας με το αυτοκίνητο σε επαρχιακό δρόμο και κάποια στιγμή βρίσκουμε μια ευθεία αρκετών χιλιομέτρων και ξαφνικά μας σταματάει η τροχαία και μας κόβει κλήση για ταχύτητα.
Η πινακίδα με το όριο ταχύτητος ήταν 30 χλμ και πίσω από κάτι δένδρα.
Είναι συνηθισμένο αυτό στην τροχαία επαρχίας για να μαζεύουν πόρους.
Έτσι εδώ στην προκειμένη περίπτωση με την θηροφυλακή αυτό κάνουν με στόχο να επιδεικνύουν υπερβάλλον ζήλο για να τονίσουν ότι εμείς τους σκίζουμε τους κυνηγούς.
Από αυτούς ποιος θα μας προστατεύσει ?
Φταίει και η ομοσπονδία που έχει παθητικό ρόλο.
Έτσι νομίζω ότι από κάπου εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα και τα κενά.
Υπάρχει έλλειψη κύρους.

Τα ίδια ακριβως διάβασα μόλις τώρα σε κυνηγετικό έντυπο.κύριοι νομιζω οτι ερχετε η ωρα που όλοι φοβόμαστε.εγώ πάντως είμαι και ψυχολογικά έτοιμος οτι θα είναι η πρωτη φορά μετα απο πολλά χρόνια που δεν θα βγάλω αδεια

Ειναι πολυ νωρισ για συμπερασματα ακομα εχουμε δρομο. τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα μεχρει εκει.εγω ελπιζω οτι καπιοι απο την ηγεσια μασ θα σταθουν στο υψοσ τον περιστασεων

Ο Καμένος σε αυτήν την ιστορία σφυρίζει αδιάφορα ή κάνω λάθος; Στους Εθνικούς διαλόγους παίρνουν μέρος και εμπλεκόμενοι από άλλα κόμματα ή μόνο της εξουσίας;

Ειναι πολυ νωρισ για συμπερασματα ακομα εχουμε δρομο. τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα μεχρει εκει.εγω ελπιζω οτι καπιοι απο την ηγεσια μασ θα σταθουν στο υψοσ τον περιστασεων
Τίποτα δεν θα ήταν δύσκολο Ηλία, αν ξέραμε ότι είχαμε ηγεσία σωστή. Για να τα λέμε όμως και όλα, όπως πολύ σωστά έπραξαν και δικαιώθηκαν από ευρωπαικά δικαστήρια (αν δεν κάνω λάθος στην απαγόρευση του Υμηττού) ανάλογη αντίδραση περιμένουμε σε οποιαδήποτε παράλογη απόφαση που τυχόν πάρει η υστερική κυβερνητική πτέρυγα που τάσσεται ενάντια στο κυνήγι.

1η φορά το έχεις δεί;;;;;Χρήστο μου :)

Δυστυχώς πολλές φορές (αν όχι πάντα) Μάκη. Θα έρθει άραγε η στιγμή που ένας κυνηγός (πραγματικός κι όχι γιαλαντζί) θα έχει κυβερνητικό πόστο στο αντίστοιχο υπουργείο; Πιστεύω πως μόνο τότε θα δούμε φως και θα μπούνε τα πράγματα σε σωστή βάση, κυνηγετικά και γενικά περιβαλλοντικά...

Last edited:
Ναι αλλα προεκλογικα το επαιζε κυνηγαρας...
O Kαμμενος το μονο που τον νοιαζει ειναι η καρεκλα του υπουργειου εθνικης αμυνας,αρκει να το παιζει στρατηγος ,πτεραρχος ,ναυαρχος ,αρχιστρατηγος,"Μεγας Αλεξανδρος", κατα τ αλλα μας εχει ολους γραμμενους..threat..hit.

Back