A
AltairLusso
Ήρεμα Μπουμπουλίνα ...Υπάρχει κάποιο "οικολογικό" φόρουμ, να κάνουμε μαζικές εγγραφές και να το τινάξουμε στον αέρα; .xm..ha ha ha.

Ήρεμα Μπουμπουλίνα ...Υπάρχει κάποιο "οικολογικό" φόρουμ, να κάνουμε μαζικές εγγραφές και να το τινάξουμε στον αέρα; .xm..ha ha ha.
Μπήκα κι εγώ να δω το σχόλιο του Διονύση ... αλλά διάβασα και την απάντηση του αλλουνού και συγχύστηκα βραδιάτικα!
Τι κάθεστε και ασχολείστε με τέτοιους μαλάκες; Καλά λέω εγώ ότι δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ψυχικά διαταραγμένοι "οπλοφοβικοί" ... Μεταλλαγμένα και εκφυλισμένα δείγματα του ανθρώπινου είδους ... Και θέλουν να κάμουν έτσι και τα παιδιά μας ... .kkk.
Πολύ πολύ σωστός.....Δεν ασχολούμαστε με αυτους Στέλιο , αυτοί ειναι Καμμένο χαρτί δεν τους σώζει τιποτα.
Ασχολούμαστε με το αναγνώστη που θελει να διαβάσει τις αποψεις και των δυο πλευρών.
Και τι διαβάζει ο αναγνώστης ;;;;;;
Διαβάζει κυνηγούς που προσπαθούν με επιχειρήματα να εξηγήσουν οσο το δυνατόν με λεπτομερειακό τροπο τις βασικές αρχές και αξίες του κυνηγιού , διαβάζει κυνηγούς που ευγενικά προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες με τους υβριστές τους, διαβάζει κυνηγούς που ειναι έτοιμουι να συνεργαστούν με τους παντες για το καλό της φύσης , να εξηγήσουν με υπομονή ολες τις παρερμηνείες και λαθος εντυπώσεις που εχουν οι άνθρωποι σχετικά με το κυνηγι και την δραστηριότητα μας γενικώς.
Συγχρόνως διαβάζει ανθρώπους αμετακίνητους σε μια στείρα ρητορική μίσους εναντίον συνανθρώπων τους χωρις επιχειρήματα χωρις τιποτα , διαβάζει ανθρωπους που απλά μισούν με μονότονες δικαιολογίες που πεφτουν στο κενό καθε φορά που καποιος πάει με στοιχεία να τους εξηγήσει κάτι .
Ποιος νομίζεις καλε μου φιλε οτι ειναι χαμένος και κερδισμένος απο αυτο;;;;![]()
Τίποτα δεν θα ήταν δύσκολο Ηλία, αν ξέραμε ότι είχαμε ηγεσία σωστή. Για να τα λέμε όμως και όλα, όπως πολύ σωστά έπραξαν και δικαιώθηκαν από ευρωπαικά δικαστήρια (αν δεν κάνω λάθος στην απαγόρευση του Υμηττού) ανάλογη αντίδραση περιμένουμε σε οποιαδήποτε παράλογη απόφαση που τυχόν πάρει η υστερική κυβερνητική πτέρυγα που τάσσεται ενάντια στο κυνήγι.Ειναι πολυ νωρισ για συμπερασματα ακομα εχουμε δρομο. τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα μεχρει εκει.εγω ελπιζω οτι καπιοι απο την ηγεσια μασ θα σταθουν στο υψοσ τον περιστασεων
Ο Καμένος είναι πραγματικά στην κυβέρνησηΟ καμενος είναι πραγματικα καμενος
ο Καμένος παίζει αλλού(δήλωση Μουζάλα)όπου η απήχηση είναι τεράστια σε περίπτωση που κάτι πιθανόν να κερδίσει στο κυνήγι είναι ελάχιστη αντίστοιχα![]()
1η φορά το έχεις δεί;;;;;Χρήστο μουΝαι αλλα προεκλογικα το επαιζε κυνηγαρας...
1η φορά το έχεις δεί;;;;;Χρήστο μου![]()
O Kαμμενος το μονο που τον νοιαζει ειναι η καρεκλα του υπουργειου εθνικης αμυνας,αρκει να το παιζει στρατηγος ,πτεραρχος ,ναυαρχος ,αρχιστρατηγος,"Μεγας Αλεξανδρος", κατα τ αλλα μας εχει ολους γραμμενους.Ναι αλλα προεκλογικα το επαιζε κυνηγαρας...