Δεν ισχύειΠαιδιά τι πήρε το μάτι μου;
Θέλει υποχρεωτικά χαρτί ψυχιάτρου πλέον η άδεια αγοράς;
Δεν ισχύειΠαιδιά τι πήρε το μάτι μου;
Ναι Βασίλη, πήγα σήμερα στην Ασφάλεια να δηλώσω ένα καινούργιο όπλο που αγόρασα και μου είπαν ότι πλέον χρειάζεται ΚΑΙ χαρτί ψυχίατρου ΜΑΖΙ με χαρτί παθολόγου ή γενικού ιατρού. Επειδή η άδεια αγοράς ήταν προγενέστερη, το γλυτωσα.Παιδιά τι πήρε το μάτι μου;
Κι όμως ισχύει Ηλία...Δεν ισχύει
Ναι Βασικη ισχυει αυτο πλεον..χαρτι ψυχιατρου και παθολογου για αγορα ή ανανεωση κυνηγετικου οπλουΠαιδιά τι πήρε το μάτι μου;
Ποσο κοστισε?Λοιπόν, οποιος χρειαστεί ψυχιατρική γνωμάτευση και βρίσκεται στην θεσσαλονικη μπορώ να του δωσω το τηλέφωνο της ψυχιάτρου που εξετασε εμένα πριν 3 χρόνια. Πέρα από το ότι είναι μια όμορφη κυρια ειχαμε μια καταπληκτική συζήτηση γυρω στα 40 λεπτά, δεν γνωριζομασταν απο πριν, την διάλεξα γιατί ήταν η πιο κοντινή στο σπίτι.
θυμαμαι ένα περιστατικό πριν 25 χρόνια περίπου. Ήμουν στον οικογενειακο γιατρό γιατί ημουν άρρωστος και πριν τελειώσει με την συνταγογράφηση κάλεσε τον επόμενο μέσα. Όταν του ανέφερε ότι ήθελε βεβαίωση για οπλο, ο γιατρός γνωρίζοντας ότι είχε θέμα το παλικάρι του είπε ότι χρειάζεται γνωμάτευση περι της σφαιρα της ψυχικης διάθεσης. Ο υποψήφιος τον ευχαρίστησε και έφυγε καρφί για τον ψυχίατρο που του σύστησε. Δεν νομιζω να βρέθηκε γιατρός να υπογράψει γιαυτο το παλικάρι.
νομίζω 40 αλλά σιγουρα όχι περισσοτερο απο 50Ποσο κοστισε?
Πέρα από το ότι είναι μια όμορφη κυρια ειχαμε μια καταπληκτική συζήτηση γυρω στα 40 λεπτά
40 ευρώ για 40 λεπτά, πόση φαντασία να βάλεις;;;;;Να το μεταφρασω στο ακεραιο η να βαλω και λιγο φαντασια μεσα?
Καλες τιμες εχουν επανω.Εδω για 60 παει 100.40 ευρώ για 40 λεπτά, πόση φαντασία να βάλεις;;;;;
Όπως το λές θα έρθω και εγώ που είμαι 470 χιλιόμετρα μακρύτεραΛοιπόν, οποιος χρειαστεί ψυχιατρική γνωμάτευση και βρίσκεται στην θεσσαλονικη μπορώ να του δωσω το τηλέφωνο της ψυχιάτρου που εξετασε εμένα πριν 3 χρόνια. Πέρα από το ότι είναι μια όμορφη κυρια ειχαμε μια καταπληκτική συζήτηση γυρω στα 40 λεπτά, δεν γνωριζομασταν απο πριν, την διάλεξα γιατί ήταν η πιο κοντινή στο σπίτι.
Αυτό ήθελα να ρωτήσω γιατί πριν ένα μήνα γύρισα τρία όπλα στο όνομα μου μόνο με χαρτί παθολογου στο τσακ πρόλαβαΚι όμως ισχύει Ηλία...
Καινούργιο φρούτο, πριν καμιά βδομάδα
Το ΦΕΚ 4705 με τις τροποποιησεις ειναι σχετικα καινουριο..βγηκε στις 23 ΟκτωβριουΑυτό ήθελα να ρωτήσω γιατί πριν ένα μήνα γύρισα τρία όπλα στο όνομα μου μόνο με χαρτί παθολογου στο τσακ πρόλαβα
Σε 10 χρονια απο τωρα,σε βλεπω με δορυ.γύρισα τρία όπλα στο όνομα μου μόνο με χαρτί παθολογου
Και 40 χρονών μιλφάρα.40 ευρώ για 40 λεπτά, πόση φαντασία να βάλεις;;;;;
Τα λεφτα για τον ψυχιατρο θα τα πιω μπυρες...Όπως το πάνε και εσύ με δόρυ θα είσαι
Τι ήθελε και ΦΕΚ αυτό; Δεν γίνεται στο μιλητό;Το ΦΕΚ 4705 με τις τροποποιησεις ειναι σχετικα καινουριο..βγηκε στις 23 Οκτωβριου
Ελα μου ντε..ειναι της μοδας πλεον..απο δω και περα ολα θα τα μαθαινουμε απ τα καναλιαΤι ήθελε και ΦΕΚ αυτό; Δεν γίνεται στο μιλητό;