Εγώ με Γενική ταχυδρομική πάντα στέλνω ...Ωραια αυτο ξερω κ γω,οποτε μου στελνει πρωτα την αδεια αγορας κ μετα στελνω το οπλο κ ξεκιναω την διαδικασια.Ειναι ασφαλες με ΕΛΤΑ φιλε;
Και ποτέ δεν είχα προβλήματα.
Εγώ με Γενική ταχυδρομική πάντα στέλνω ...Ωραια αυτο ξερω κ γω,οποτε μου στελνει πρωτα την αδεια αγορας κ μετα στελνω το οπλο κ ξεκιναω την διαδικασια.Ειναι ασφαλες με ΕΛΤΑ φιλε;
Τα τρία αντίτυπα, αφου υπογραφούν και από τους δύο, προορίζονται ένα για για τον καθένα και ένα γιά το τμήμα.εμενα το Α.Τ τηνς περιοχης μου μου εδωσε 2 αντίτυπα...παραξενεύτηκα, αλλα δεν ρωτησα....θα βγαλω παντως μια φωτοτυπία το ενα καλου κακου
Με την κατάλληλη συσκευασία θεωρώ ότι είναι απόλυτα ασφαλές με όλες τις μεγάλες εταιρείες κούριερ. Έγραψα για ΕΛΤΑ (Κούριερ δηλ. το Πόρτα-Πόρτα, όχι το κανονικό ταχυδρομείο!) γιατί εγώ με αυτό είχα εμπειρία.Ωραια αυτο ξερω κ γω,οποτε μου στελνει πρωτα την αδεια αγορας κ μετα στελνω το οπλο κ ξεκιναω την διαδικασια.Ειναι ασφαλες με ΕΛΤΑ φιλε;
Την ταυτότητα σου κ το ΑΜΚΑ σου να έχεις για να δεί το ιστορικό συνταγογράφησης σού...Σήμερα με πήραν τηλ.απο το αστυν τμήμα της περιοχής μου και μου είπαν, αφού έχω ήδη βγάλει άδεια κατοχής στο σιμσον 16αρι μου, με5α από 3 μήνες, πρέπει να τους πάω και χαρτί από ψυχίατρο!!!!
τι χρειάζεται ρε παιδιά? Μόνο το βιβλιάριο υγείας? Η και τίποτα άλλο?
Ο.κ Ευχαριστώ...Την ταυτότητα σου κ το ΑΜΚΑ σου να έχεις για να δεί το ιστορικό συνταγογράφησης σού...
Σε λιγο θα θελουν και προκτολογοΣήμερα με πήραν τηλ.απο το αστυν τμήμα της περιοχής μου και μου είπαν, αφού έχω ήδη βγάλει άδεια κατοχής στο σιμσον 16αρι μου, με5α από 3 μήνες, πρέπει να τους πάω και χαρτί από ψυχίατρο!!!!
Συγγνωμη αλλα δεν σε επιασα..σου εχουν βγαλει και φαντάζομαι σου εχουν δωσει ηδη την ΑΚΚΟ, και σε πήραν να σου πουν οτι πρεπει να τους πάς χαρτι απο ψυχιατρο ετεροχρονισμένα? Αν ναι τοτε πες τους φιλακια! Πεταξε το πουλι τωρα που στην εδωσαν!Σήμερα με πήραν τηλ.απο το αστυν τμήμα της περιοχής μου και μου είπαν, αφού έχω ήδη βγάλει άδεια κατοχής στο σιμσον 16αρι μου, με5α από 3 μήνες, πρέπει να τους πάω και χαρτί από ψυχίατρο!!!!
Eχω ήδη εδώ και 2-3 μήνες το δελτίο κατοχής στα χέρια μου...τι να πω..Ίσως ξανα-ελενχαν φακέλους , και το ειδαν...Συγγνωμη αλλα δεν σε επιασα..σου εχουν βγαλει και φαντάζομαι σου εχουν δωσει ηδη την ΑΚΚΟ, και σε πήραν να σου πουν οτι πρεπει να τους πάς χαρτι απο ψυχιατρο ετεροχρονισμένα? Αν ναι τοτε πες τους φιλακια! Πεταξε το πουλι τωρα που στην εδωσαν!
Τα δικαιολογητικά τα πάμε ΓΙΑ ΝΑ μας υπογράψει την αδεια ο διοικητής και να μας την δωσει....οχι αφου...
Ισχυει....αρκει όταν εβγαλες την αδεια να ηταν σε ισχυ το "χαρτι και απο ψυχιατρο και απο παθολογο"..γιατί μπορεί να ξανά χρειαστώ κάτι, και να με καθυστερούν σκόπιμα..
Tάσο μέχρι τον περασμένο Νοέμβρη, που δήλωσα κι εγώ ένα δικό μου φλόμπερ (50ετίας, χωρίς απόδειξη με βεβαίωση οπλουργού), ίσχυε. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Παράβολο: 10 Χ 2,04= 20,40€Ο νόμος για τα αδήλωτα ισχύει ακόμα; Ένας φίλος θέλει να δηλώσει ένα παλιό φλομπερ που είχε αγοράσει ( έχει την απόδειξη) και δεν το χει κάνει μεχρι σήμερα.
Παντελή σ'ευχαριστώ πολύ!Tάσο μέχρι τον περασμένο Νοέμβρη, που δήλωσα κι εγώ ένα δικό μου φλόμπερ (50ετίας, χωρίς απόδειξη με βεβαίωση οπλουργού), ίσχυε. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Παράβολο: 10 Χ 2,04= 20,40€
Για όλους ο Παντελής...Παντελή σ'ευχαριστώ πολύ!
Εξαρτάται από το τμήμα...Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω πόσο καιρό κάνει να βγει άδεια αγοράς του κυνηγετικού. Έχω βγάλει 4 φορές άδεια αγοράς αλλά δε θυμάμαι. Έχω καταθέσει αυτοπροσώπως τα δικαιολογητικά πριν μια εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύΕξαρτάται από το τμήμα...
Μία εβδομάδα πάνω-κάτω στο δικό μου.