Οπως και να έχει πρέπει να σου βγάλει άδεια αγοράς αντίγραφο της οποίας πρέπει να κρατήσει ο πωλητής.τοτε να δεις ΤΙ εχει να γινει με την κυρια !!!.....θα μας πεταξει εξω απο το γραφειο με κλωτσιες !!!
Οπως και να έχει πρέπει να σου βγάλει άδεια αγοράς αντίγραφο της οποίας πρέπει να κρατήσει ο πωλητής.τοτε να δεις ΤΙ εχει να γινει με την κυρια !!!.....θα μας πεταξει εξω απο το γραφειο με κλωτσιες !!!
συμφωνω μαζι σου Δημητρη ...αλλα πες μου εσυ ..τωρα τι ???Δεν ειναι ετσι Κωστα αυτη ειναι η δουλεια της εκει να σε εξυπηρετει
και πως γινεται αυτο ???......πες οτι εχω να δω 2 οπλα απο αγγελιες μεταχειρισμενα απο ιδιωτες ...Αυτά εννοούσα όταν έλεγα για διαφορετικές διαδικασίες. Να προσθέσω ότι στο δικό μου τμήμα για να βγάλω άδεια αγοράς πρέπει να ξέρω και να το εχω δηλωςει απο την αρχή αν θα αγοραστεί απο ιδιώτη ή απο μαγαζί. Στην τελευταία δε περίπτωση θέλει επωνυμία και αφμ του εμπόρου.
Θελω να βγαλω αδεια για αγορα κυνηγητικου οπλου απλα τπτ αλλο ουτε μεταχ ουτε καινουργιοσυμφωνω μαζι σου Δημητρη ...αλλα πες μου εσυ ..τωρα τι ???
Ξαναπαμε εκει ....και της λεμε τι ???....
δεν ζητάς τίποτα παράνομο ούτε καν παράτυπο το δικαίωμα σου ζητάς απέναντι σ ένα υπάλληλο που δεν έχει διαβάσει τον νόμο και ξέρει μόνο ότι του είπε ο προηγούμενος που του είχε πεί ο προπροηγούμενος κ,λ,π,τοτε να δεις ΤΙ εχει να γινει με την κυρια !!!.....θα μας πεταξει εξω απο το γραφειο με κλωτσιες !!!
μα ακριβως ετσι ξεκινησε να λεει ο ξαδελφος ...και του ζητησε η "κυρια"...."πρεπει να μας πεις ποιο οπλο και απο που θα το παρεις"....και μετα ο ξα ....της ειπε απο που και τι !!...και γ.......κε ο Διας !Θελω να βγαλω αδεια για αγορα κυνηγητικου οπλου απλα τπτ αλλο ουτε μεταχ ουτε καινουργιο
"15 χρονια "...λεει ...βγαζει αδειες !!....αντε βγαλε ακρη τωρα !!δεν ζητάς τίποτα παράνομο ούτε καν παράτυπο το δικαίωμα σου ζητάς απέναντι σ ένα υπάλληλο που δεν έχει διαβάσει τον νόμο και ξέρει μόνο ότι του είπε ο προηγούμενος που του είχε πεί ο προπροηγούμενος κ,λ,π,
ΑΑΑΑ Την πουτανα μεγαλη εμπειρια .ha ha ha."15 χρονια "...λεει ...βγαζει αδειες !!....αντε βγαλε ακρη τωρα !!
φιλε μου ...δεν θελω να "προσπαθησω" για το δικαιωμα μου !!!!......με καταλαβαινεις πιστευω !!Ξαναπροσπαθηστε κάποια λύση πρέπει να βρεθει, μήπως σήμερα δεν κοιμήθηκε καλά η κυρία ή ο άντρας της δεν κάνει καλά την δουλειά του, με καλό και ευγενικό τροπο θα βγάλετε άκρη πιστεύω
Πανε κατευθειαν στον διοικητη..ελεος πια με τους ασχετους ...πιανουν μια καρεκλα κ νομιζουν οτι κατι εγινεφιλε μου ...δεν θελω να "προσπαθησω" για το δικαιωμα μου !!!!......με καταλαβαινεις πιστευω !!
Και ειμαστε γενικα στο σοι .....πολυ ευγενικοι ανθρωποι !!...και με υπομονη ...και αξιοι !!
γι αυτό σου λέω"15 χρονια "...λεει ...βγαζει αδειες !!....αντε βγαλε ακρη τωρα !!
μαλλον κατι τετοιο θα γινει στο τελος... κατα πως βλεπω !!Πανε κατευθειαν στον διοικητη..ελεος πια με τους ασχετους ...πιανουν μια καρεκλα κ νομιζουν οτι κατι εγινε
"
Καποια χαρτια στα δινουν εκει και τα συπληρωνεις Κωστα"
2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του ενδιαφερομένου ότι δεν εμπίπτει στΙς απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2168/1993.Στην ίδια δήλωση αναφέρεται πόσα ακόμη κυνηγετικά όπλα κατέχει ο δηλών, ως και ότι το προς αγορά όπλο πληροί τις αναφερόμενες στο άρθρο 1 παράγρ. 1 εδάφ.β του Ν. 2168/1993 προϋποθέσεις.
("ως και ότι το προς αγορά όπλο πληροί τις αναφερόμενες στο άρθρο 1 παράγρ. 1 εδάφ.β του Ν. 2168/1993 προϋποθέσεις.")........Μηπως τελικα ...η κυρια καλα μας τα λεει ????....η ...να ξαπαπαω σχολειο ??
ναι το ξερω ..Δημητρη ...αλλα εγω το αφησα κενο εκεινο το σημειο (στην δικη μου αδεια αγορας )...και οταν με ρωτσαν ειπα οτι δεν εχω καταληξει ακομη στο οπλο ...και ολα ΟΚ !!Καποια χαρτια στα δινουν εκει και τα συπληρωνεις Κωστα