Άδεια Αγοράς Κυνηγετικού Όπλου

6 ;;;; την Πέμπτη πήγα για 2 νέα όπλα (καλορίζικά μου) και ζήτησαν 2 φωτό για κάθε όπλο, πότε πρόλαβαν και το πήγαν 6; Ή πάλι συμβαίνει αυτό το συχνό φαινόμενο όπου κάθε τμήμα ζητάει "τα δικά του";
Το κάθε τμήμα τα δικά του.πριν μια βδομάδα πήρα τρίπτυχο.τεταρτη που θα πάω να δηλώσω το καινούργιο όπλο είχαν κρατήσει 1 φωτό για την άδεια κατοχής όταν έφτιαξα την άδεια αγοράς.
Τμήμα ασφαλείας Ιλιου

Έτσι μου είπε
6 ;;;; την Πέμπτη πήγα για 2 νέα όπλα (καλορίζικά μου) και ζήτησαν 2 φωτό για κάθε όπλο, πότε πρόλαβαν και το πήγαν 6; Ή πάλι συμβαίνει αυτό το συχνό φαινόμενο όπου κάθε τμήμα ζητάει "τα δικά του";
[/QUOTE
Έτσι μου είπε. Δε ξέρω.

Με την βεβαίωση που μου έδωσε η αστυνομία με τα στοιχεία του οπλου ότι κατέθεσα το δικαιολογητικά για την άδεια κατοχής μπορείς να το βγάλεις στο πεδίο της μαχης?
Η περιμένεις την Άκκο να βγει?

Με την βεβαίωση που μου έδωσε η αστυνομία με τα στοιχεία του οπλου ότι κατέθεσα το δικαιολογητικά για την άδεια κατοχής μπορείς να το βγάλεις στο πεδίο της μαχης?
Η περιμένεις την Άκκο να βγει?
Κανονικά μονο με την ΑΚΚΟ βγαίνεις. Μη ρισκαρεις.

Πήρα μόλις τώρα την άδεια κατοχής του καινούργιου όπλου.Οοως είπε και ο @kollias
Είναι ένα κωλοχαρτο με μία φωτό πάνω.Δηλαδη έλεος.αυτο θα λιώσει μια σταγόνα να πέσει πανω
Εγω το διπλωσα στα 4 και στην τσακιση αρχισαν τα σβηνουν τα στοιχεια. Το διπλωσα μετα οπου δεν ηταν τυπωμενο.

Το διπλώνεις μια φορά και τσεπη πλαϊνή.
Αλλιώς μια λύση είναι η πρωτοτυπη άδεια στο αμάξι σε ασφαλές σημείο και ενα αντίγραφο (απλο σκαναρισμα) της άδειας πάνω σου σε περίπτωση ελέγχου αν είσαι μακριά από το αμάξι.

Το διπλώνεις μια φορά και τσεπη πλαϊνή.
Αλλιώς μια λύση είναι η πρωτοτυπη άδεια στο αμάξι σε ασφαλές σημείο και ενα αντίγραφο (απλο σκαναρισμα) της άδειας πάνω σου σε περίπτωση ελέγχου αν είσαι μακριά από το αμάξι.
Η πρωτότυπη Α.Κ.Κ.Ο καλό θα είναι να βρίσκεται στο σπίτι. Πάνω μας η στο αυτοκίνητο καλό θα είναι να έχουμε ένα φωτοαντίγραφο.

Η πρωτότυπη Α.Κ.Κ.Ο καλό θα είναι να βρίσκεται στο σπίτι. Πάνω μας η στο αυτοκίνητο καλό θα είναι να έχουμε ένα φωτοαντίγραφο.
Εγώ την έχω πάντα πάνω μ στον κυνηγότοπο σε σακουλακι με την άδεια θηρας.Γιατι το τρίπτυχο ήταν χοντρό.Τωρα όμως δεν γίνεται να με αυτό το χαρτί υγείας που μου έδωσαν.Αντιγραφο και ελπίζω να μην υπάρχουν θέματα σε ελεγχο

Πήρα μόλις τώρα την άδεια κατοχής του καινούργιου όπλου.Οοως είπε και ο @kollias
Είναι ένα κωλοχαρτο με μία φωτό πάνω.Δηλαδη έλεος.αυτο θα λιώσει μια σταγόνα να πέσει πανω
Εγώ σώθηκα έτσι. Βιβλιαράκι για δίπλωμα - διαβατήριο. Άδεια και ακκο μαζί. Δίπλωσα στη μέση την ακκο και τέλος. Η ακκο πλέον σε α4 βγαίνει;
319549682_818155482958920_4151739971874258236_n.jpg319679848_472467538413020_1089527222208202378_n.jpg

Back