κοψε λιγο νυχακι ρε φιλος!Τα νούμερα που υπάρχουν είναι 37-38
κοψε λιγο νυχακι ρε φιλος!Τα νούμερα που υπάρχουν είναι 37-38
Πρέπει να αλάξω όλα τα παπούτσια μου μεταααακοψε λιγο νυχακι ρε φιλος!
Αν τα θέλεις και για καρτέρι το χειμώνα σίγουρα δεν κάνουν! Για την σόλα αν εννοείς επειδή έχει αυτό το αφρώδη υλικό εγώ προσωπικά με τα paradiso που έχουν παρόμοια σόλα δεν είχα κάποιο θέμα στην αντοχή ή την αίσθηση των ανωμαλιών στο πόδι! Είναι όμως σχετικά σκληρά και με κουράζουν γι'αυτό κοιτάω κάποιο από τα παραπάνω... Αν και νομίζω ότι τα aku είμαι αρκετά ποιο σκληρά από τα crispyΤα Lapponia τα φερμάρω και εγώ , αλλά διστάζω ... μήπως βγουν πολύ light τελικά ... ειδικά στη σόλα που είναι πολύ μαλακή και ευλύγιστη και θα περνάνε οι ανωμαλίες του εδάφους στο πόδι και είναι κουραστικά για πολύωρα περπατητά ... επίσης διάβασα ότι δεν έχουν καθόλου Μονωση για το κρύο , uninsulate τα θεωρεί η Crispy ....
Δες και τα Lowa Renegade, είναι αρκετά ελαφριά 690 γραμ. σε Νο46, με μέτρια θερμική μόνωση. Τρεις μέρες στην έναρξη στα ορτύκια ήταν πολύ ξεκούραστα και ούτε σταγόνα υγρασία από τα τριφύλλια.Καλησπέρα! Θέλω γνώμες για ελαφρύ μποτακι για χρήση σε μαλακό έδαφος ποιο πολύ για ορτυκι βασικά! Crispy lapponia ή aku slope?
Εξαιρετικά αρβύλα τα aku με μόνο ένα μείον η σόλα τους στην λάσπη κάνει τακούνι με το παραμικρό κατά τα άλλα πλήρως αδιάβροχο ζεστό και ελαφρύ.....Καλησπέρα! Θέλω γνώμες για ελαφρύ μποτακι για χρήση σε μαλακό έδαφος ποιο πολύ για ορτυκι βασικά! Crispy lapponia ή aku slope?
Μένιο τα Aku τα εχεις ακόμη ;Τα Lapponia τα φερμάρω και εγώ , αλλά διστάζω ... μήπως βγουν πολύ light τελικά ... ειδικά στη σόλα που είναι πολύ μαλακή και ευλύγιστη και θα περνάνε οι ανωμαλίες του εδάφους στο πόδι και είναι κουραστικά για πολύωρα περπατητά ... επίσης διάβασα ότι δεν έχουν καθόλου Μονωση για το κρύο , uninsulate τα θεωρεί η Crispy ....
Δημήτρη, μετά από 6-7χρόνια χρήσης ξεκόλλησε η σόλα σε 2-3 σημεία περιμετρικά ... και έχει φθαρεί και από κάτω αρκετά επίσης ... αλλά το υπόλοιπο παπούτσι βράχος , γερές ραφές, αδιαβροχοποίηση κάργα ....Μένιο τα Aku τα εχεις ακόμη ;
Lapponia evo n44 625gr και αντίστοιχα Nevada n44 930gr μολις τα ζυγισα απλά απαγορευτικό το βάρος τους για πέρδικα ίσως από τα καλύτερα αλλά για χαλαρή χρήση είναι και πολύ σκληρό όπως το βλέπω..Ψάχνοντας πληροφορίες και reviews για τα Lapponia , έπεφτα συνέχεια πάνω στα Crispi Nevada ...για τα οποία όλοι συμφωνούν ότι είναι διαχρονικά από τα καλύτερα μποτάκια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ... αλλά απαιτείται και μεγαλύτερο budget
Εγω πέρυσι μετα απο 5 χρονια χρησης άλλαξα σόλες. Το δέρμα αντέχει οπως και η αδιαβροχοποίηση .Οποτε συνεχιζουμε ....Δημήτρη, μετά από 6-7χρόνια χρήσης ξεκόλλησε η σόλα σε 2-3 σημεία περιμετρικά ... και έχει φθαρεί και από κάτω αρκετά επίσης ... αλλά το υπόλοιπο παπούτσι βράχος , γερές ραφές, αδιαβροχοποίηση κάργα ....
οπότε το σκέφτομαι είτε για ένα ρεκτιφιέ σόλας στον Αγάπιο είτε για αγορά νέου βασικού αρβύλου, προς Crispi μεριά ...
Θέλω κάτι πιό εύκαμπτο από το Zenith αλλά όχι τόσο μαλακό όσο το Lapponia χαχα
Στη λίστα επιθυμιών εκτόα από τα Lapponia παίζουν και τα AKU SuperAlp και τα Crispi Nevada... να περνάει και η ώρα ψάχνοντας ...
Τα δύο στο τέλος που αναφέρεις δεν είναι πιο ευκαμπτα από τα zenith ,τα zenith σε γενικές γραμμές τα λες και μαλακά για μποτάκια .Δημήτρη, μετά από 6-7χρόνια χρήσης ξεκόλλησε η σόλα σε 2-3 σημεία περιμετρικά ... και έχει φθαρεί και από κάτω αρκετά επίσης ... αλλά το υπόλοιπο παπούτσι βράχος , γερές ραφές, αδιαβροχοποίηση κάργα ....
οπότε το σκέφτομαι είτε για ένα ρεκτιφιέ σόλας στον Αγάπιο είτε για αγορά νέου βασικού αρβύλου, προς Crispi μεριά ...
Θέλω κάτι πιό εύκαμπτο από το Zenith αλλά όχι τόσο μαλακό όσο το Lapponia χαχα
Στη λίστα επιθυμιών εκτόα από τα Lapponia παίζουν και τα AKU SuperAlp και τα Crispi Nevada... να περνάει και η ώρα ψάχνοντας ...
Από περιέργεια ζύγισα τα Zenith ... χωρίς σκόνες λάσπες κλπ μιας και τα είχα πλύνει τέλος της σαιζόν , 850 gr το 45 νούμερο ... με πλήρη σόλα περνάει χαλαρά τα 900 gr !!!!Lapponia evo n44 625gr και αντίστοιχα Nevada n44 930gr μολις τα ζυγισα απλά απαγορευτικό το βάρος τους για πέρδικα ίσως από τα καλύτερα αλλά για χαλαρή χρήση είναι και πολύ σκληρό όπως το βλέπω..
Γυμναζεις και τα ποδαράκια σου Μένιο μου. Δε σε πήραν και τα χρόνια νεο παιδί.Από περιέργεια ζύγισα τα Zenith ... χωρίς σκόνες λάσπες κλπ μιας και τα είχα πλύνει τέλος της σαιζόν , 850 gr το 45 νούμερο ... με πλήρη σόλα περνάει χαλαρά τα 900 gr !!!!
Ναι, πάρε τα κακομουτσουνα πάλι!Γυμναζεις και τα ποδαράκια σου Μένιο μου. Δε σε πήραν και τα χρόνια νεο παιδί.
Εμενα πάντως δε με ενοχλεί καθόλου το βαρος και οταν θαρθει η ώρα για αγορά ,μετα απο τέτοια συμπεριφορά ,παλι τέτοια θα ναι.
Μα το Aku ZenithΜήτσο , για πέρδικα και τσίχλα τα βρήκαμε , είναι ξεκάθαρα τα πράγματα ...
Για εκείνα τα σπάνια μπλε πουλιά που κυνηγάς εσυ , ποιο είναι το βέλτιστο άρβυλο ???