Ευχαριστώ πολυhttps://www.ionex.gr/kynigetika-eid...risport-oreivatika-mpotakia-10351-p-4736.html
Στα ίδια χρήματα πολύ καλύτερο.
Με σόλα vibram η κορυφαία στην αγορά.
δέρμα ανάμεσα στα κορδόνια και την γλώσσα και όχι ύφασμα.
Ευχαριστώ πολυhttps://www.ionex.gr/kynigetika-eid...risport-oreivatika-mpotakia-10351-p-4736.html
Στα ίδια χρήματα πολύ καλύτερο.
Με σόλα vibram η κορυφαία στην αγορά.
δέρμα ανάμεσα στα κορδόνια και την γλώσσα και όχι ύφασμα.
Φίλε αν κυνηγαs πέτρινα το χειμώνα αποφυγε τη vibram και πολύ παραπάνω την σκληρηΕυχαριστώ πολυ
Λιώνεις τη vibram σε ένα χρόνο??Με αυτή την σολα κατέβασα κάποτε ένα φίλο μου στην πλάτη από το βουνό με σπασμένο πεταλο.Οι στρατιωτικές δεν γλιστράνε καθόλουΣε πέτρα κυνηγάω σχεδόν όλη τη σεζόν... λιώνω ένα ζευγάρι αρβύλα το χρόνο.
Η vibram έχει τις καλύτερες σόλες.
Φτάνει να διαλέξεις το σωστό σχέδιο και την σωστή σκληρότητα ανάλογα για την χρήση.
Στην βρεγμένη πέτρα "μωσαϊκό" όλα γλιστράνε.
Για οικονομικό μποτάκι θα πηγαίνατε σε grisport η Lytos;
Ούτε να το σκέφτεσαι? Lytos.Για οικονομικό μποτάκι θα πηγαίνατε σε grisport η Lytos;
Mε γεια και καλοφόρετα! Να τα λιώσεις πολλές φορές στο περπατητό για τα καρτέρια και το σκυλιά καβάλα στο λαγό. Πρόσεχε μόνο το μπροστά μέρος που δεν έχει προστατευτική ενίσχυση, δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει αλλιώς αυτό το παπούτσι σε πετρωτό έδαφος...View attachment 15530
Εγώ χτύπησα αυτά πριν κάνα μηνα. Δεν φεύγω από aku εγω. Πριν είχα τα ζενίθ. Τα slope τώρα πολύ ελαφριά αλλά σκληρή η σόλα τους. Τα θέλω για πέτρα βέβαια
Mε γεια και καλοφόρετα! Να τα λιώσεις πολλές φορές στο περπατητό για τα καρτέρια και το σκυλιά καβάλα στο λαγό. Πρόσεχε μόνο το μπροστά μέρος που δεν έχει προστατευτική ενίσχυση, δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει αλλιώς αυτό το παπούτσι σε πετρωτό έδαφος...
Για πες ,έχεις αποψη ποιο μοντέλο ;Ούτε να το σκέφτεσαι? Lytos.
Μεγια φίλε μου καλοφορετο επειδή έχω το ίδιο και εγώ και οι κολλητοι μου τα έχουν 6 χρόνια το μόνο αρνητικό είναι ότι κάνει τακούνι στην λάσπη κατά αλλά είναι άψογο.....View attachment 15530
Εγώ χτύπησα αυτά πριν κάνα μηνα. Δεν φεύγω από aku εγω. Πριν είχα τα ζενίθ. Τα slope τώρα πολύ ελαφριά αλλά σκληρή η σόλα τους. Τα θέλω για πέτρα βέβαια
Μεγια φίλε μου καλοφορετο επειδή έχω το ίδιο και εγώ και οι κολλητοι μου τα έχουν 6 χρόνια το μόνο αρνητικό είναι ότι κάνει τακούνι στην λάσπη κατά αλλά είναι άψογο.....
Αυτό που έχει ο Τσάκαλος είναι πολύ καλό, για crisport πρέπει να πάρεις με sumbatex που είναι πολύ πιο πάνω στα λεφτά και δεν αξίζει, υπάρχουν πολύ καλύτερα με αυτά τα λεφτά.Για πες ,έχεις αποψη ποιο μοντέλο ;
Συνάδελφε μήπως το νερό πέρασε από πάνω από το παντελόνι προς τα κάτω αν το τριφύλλι ήταν ψηλό; μπήκε σίγουρα από τα δάχτυλα και το κουντεπιέ;Καλησπέρα...έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι απίστευτα δύσκολο να βρεις μποτάκια αδιαβροχα-στεγανα......σμρ που είχα πάει για ορτύκι με μποτάκι καινούριο κ υποτίθεται αδιάβροχο 100% κ φερματινο..περιττό να σας πω τι έγινε μέσα στα τριφύλλια το πρωί που ήταν μέσα στο νερό.δν υπάρχει περίπτωση αυτή η κωλο υγρασΙΑ να Μν περάσει το παπούτσι...απ' την άλλη το φιλαράκι με βαλίτσες ήταν κύριος...
Αν είναι ποιοτικό το παπούτσι μήπως πήρε νερά από πάνω; Εγλυφε από το παντελόνι και πήρε νερά; Βάλε εφημερίδες μέσα στο παπούτσι να τραβήξουν την υγρασία.... δοκίμασε να φορέσεις γκέτες σε τέτοια μέρη. Αλλιώς γαλοτσα...Καλησπέρα...έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι απίστευτα δύσκολο να βρεις μποτάκια αδιαβροχα-στεγανα......σμρ που είχα πάει για ορτύκι με μποτάκι καινούριο κ υποτίθεται αδιάβροχο 100% κ φερματινο..περιττό να σας πω τι έγινε μέσα στα τριφύλλια το πρωί που ήταν μέσα στο νερό.δν υπάρχει περίπτωση αυτή η κωλο υγρασΙΑ να Μν περάσει το παπούτσι...απ' την άλλη το φιλαράκι με βαλίτσες ήταν κύριος...
+1Συνάδελφε μήπως το νερό πέρασε από πάνω από το παντελόνι προς τα κάτω αν το τριφύλλι ήταν ψηλό; μπήκε σίγουρα από τα δάχτυλα και το κουντεπιέ;
γιατί στα δικά μου κάποια φορά είχα δει νερό και τελικά τα άρβυλα ήταν στεγανά, τα παπάριασα σε λεκάνη με νερό, έκατσα σε ποτάμι και δεν είδα νερό, από αλλού είχε γίνει η εισροή... Εκεί δεν φταίει το άρβυλο...